| |
Autor | |
Omiljena hrana |
| | kotor_fan
| | Napisano 25.09.2007 11:16  
|
| |  Hydra Član od: 21.02.2006
Poruka: 2481
| | Ćevapi s puno luka u studentskom, to je jedina hrana koja ovdje valja, sve je ostalo tesko smeće. Peace is a lie, there is only passion;
Through passion, I gain strenght;
Through strenght, I gain power;
Through power, I gain victory;
Through victory, my chains are broken |
| | Offline | | PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 25.09.2007 20:39  
|
| |  Crystal Dragon Član od: 06.01.2005
Poruka: 11280
| | Lol tako je, čevapi-.naša zdrava hrana A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | hell-scream
| | Napisano 25.09.2007 22:35  
|
| |  Pikeman Član od: 19.12.2006
Poruka: 98
| | Pašta s tunom,pizza,čevapi mmmm,pomfrit,hamburger . "While vile mutants still draw breath, there can be no peace. While obscene heretics' hearts still beat, there can be no respite. While faithless traitors still live, there can be no forgiveness." |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Jason
| | Napisano 26.09.2007 19:21  
|
| |  Behemont Član od: 19.02.2006
Poruka: 2213
| | Pašta s tunom 4EVER!!!
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | theft
| | Napisano 30.09.2007 03:58  
|
| |  Rust Dragon Član od: 17.05.2003
Poruka: 5396
| | kotor_fan:
Ćevapi s puno luka u studentskom, to je jedina hrana koja ovdje valja, sve je ostalo tesko smeće.
Pa da ti iz usta smrdi nasred predavanja....
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 30.09.2007 10:20  
|
| | A dok se podrigneš cijela predavaona . . . A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | theft
| | Napisano 01.10.2007 04:00  
|
| | Al ono, iz dna duše...
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 01.10.2007 20:16  
|
| | Ja iz dna duše radim ono drugo . . . malo gadnije . . . A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 01.10.2007 21:39  
|
| |  Black Dragon Član od: 19.08.2005
Poruka: 3345
| | Bia jučer prijatelju na proslavi diplome - pala janjetinica, litre bevandice, 4 partije balota, i između desert - palačinke...
Sve u svemu: lijepo ispunjen dan... Percy: Only this morning in the courtyard I saw a horse with two heads and two bodies.
Blackadder: Two horses standing next to each other?
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | theft
| | Napisano 02.10.2007 00:56  
|
| | Ljepo bogami...
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | kotor_fan
| | Napisano 02.10.2007 13:37  
|
| |  Hydra Član od: 21.02.2006
Poruka: 2481
| | eomer13:
Bia jučer prijatelju na proslavi diplome - pala janjetinica, litre bevandice, 4 partije balota, i između desert - palačinke...
Sve u svemu: lijepo ispunjen dan...
A mene se nije zvalo, ja sramote... Peace is a lie, there is only passion;
Through passion, I gain strenght;
Through strenght, I gain power;
Through power, I gain victory;
Through victory, my chains are broken |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 08.10.2007 09:16  
|
| | Prekjučer mi bila prijatelju oproštajna - gre danas navečer na brod 4 miseca...
Bilo je svega - dva švedska stola: pršuta, sira, zimske, maslina, krastavaca, kolača, onda onih rafaelo kuglica... Bilo je i pića, toliko litri vina nisam davno na okupu vidia, bia je Debit ja mislim, piva (tuborg, karlovačko, becks) - pola frižidera - onog restoranskog, bacardia, votkice, jacka prijatelja, jaggera strica..., i da!, šečernih bajama - koje još uvik jedem dok ovo pišem (skupia sa tuluma jednu kesu )... Sve se dešavalo u iznajmljenoj pizzeriji - restoranu... Bilo je nekih 30-eak ljudi...
Sve u svemu, dobra večer. Percy: Only this morning in the courtyard I saw a horse with two heads and two bodies.
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 08.10.2007 10:36  
|
| | Vi dolje svako malo nekakve oproštajne radite . . . non stop se opraštaju od nećeg/nekog, ono glume neke emotivce, sicilijance i ko zna koga još . . . Mislim ide tip na brod 4 mjeseca, pa kaj, mislim kaj odma oproštaj ko da ide u nuklearni rat . . . A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | SCAR_FACE_
| | Napisano 08.10.2007 15:30  
|
| |  Black Dragon Član od: 24.03.2004
Poruka: 3794
| | ovaj mjesec hranim se samo ramazanskim lepina sa puno kajmaka i luka udebljao sam de najmanje 3 kile za 20 dana Dok čitam Hight Times u smoking nigga stilu, vozim kadilak i ločem sombrero tekilu e nemogu da vjerujem da sam se uduvo vidim oblak dima izlazi na uho |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | theft
| | Napisano 09.10.2007 00:45  
|
| | Voda mi na usta ide...
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | hordezla
| | Napisano 09.10.2007 11:19  
|
| |  Minotaur Član od: 20.08.2007
Poruka: 119
| | lol |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 09.10.2007 19:13  
|
| | A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 10.10.2007 11:45  
|
| | Sabbath:
Vi dolje svako malo nekakve oproštajne radite . . . non stop se opraštaju od nećeg/nekog, ono glume neke emotivce, sicilijance i ko zna koga još . . . Mislim ide tip na brod 4 mjeseca, pa kaj, mislim kaj odma oproštaj ko da ide u nuklearni rat . . .
Šta je pic o?! Ljubomorni smo...?
Glume neke emotivce - L L - imaš ti nekih problema, a momče? Frustracija najdraži prijatelj...?
Više se čovik ne može ni veselit a da ga ne prosere neka tikva sa strane... Ne moš virovat...
Otiđi na brod neka 4 i po miseca pa ćeš vidit kako je... Nisi radia u životu više od misec dana a glumiš neku lolu... Ne bi izdrža na brodu više od 15 dana - ali ako budeš slučajno tia - evo ja ću ti napravit oproštajnu, je li može? A ako ne... - onda ne ser i...
I da btw - još jedan prika će mi diplomirat ovi četvrtak tj sutra - još jedna janjetinica me čeka... Percy: Only this morning in the courtyard I saw a horse with two heads and two bodies.
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 13.10.2007 11:28  
|
| | Ma nisam radio na brodu ali sam radio razno razne poslove tako da znam kaj je raditi. A ono 4 mjeseca nije ništa, vi samo tražite isprike neke da slavite neki vrag a manje radite . . . znam ja takav soj ljudi . . . preko ljeta nabij cijene, malo radi na brodu i 9 mjeseci uživaj bez rada . . . lol A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Interghost
| | Napisano 13.10.2007 16:19  
|
| |  Demigod Član od: 06.08.2001
Poruka: 2806
| | hahahahha evo našo te je |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 18.10.2007 10:11  
|
| | na kužim poantu?!
ali ako misli da se u Splitu zarađuje toliko da radiš preko ljeta - a ostalih 9 miseci dr š k c i ladiš ja a onda su to notorne piz arije i najgluplje predrasude... Jer nema Split po stanovniku bruto dohodak od 19000 dolara ka zagreb nego negdi 6000, šta je otprilike tri puta manje... Je predobro se živi... imam sunce i more... i ko more to platit... - koje gluposti i glupo razmišljanje...
Zna sam sabbath da te jebe malo logično razmišljanje, ali da si ovoliko loš u elementarnoj matematici... Percy: Only this morning in the courtyard I saw a horse with two heads and two bodies.
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Ozy
| | Napisano 18.10.2007 12:34  
|
| |  Rust Dragon Član od: 23.09.2003
Poruka: 5288
Lokacija: na jedrilici u Karipskom moru s 2 tajlanđanke i 2 ukrajinke....
| | Ma kakva ste vi stoka,naročito vas dvojica,samo se flejmate...
No dobro,svakom njegov gušt,a ako vam je to guš...a očito da je kad neznate prestat...
A u biti,jedino za reć je da šta se slavlja tiče,ja sam uvijek za,nije bitno gdje ni kad ni zašto,samo nek se lsvi,pije i jede...
Evo prekjučer je pukla hobotnica i krompir ispod peke,te tepsija baklave,a rođendan samo bio...
Sad fino u subotu malo svadba,pa janjac pečeni,odojak i slično,one pizdarijice od meze,tipa pršut,sir...kolači naravno.. A 27.-og imam zakazano takvo ubivanje od 'rane i alcohola...
Idem u inostranstvo na bratićevu svadbu,mora da će da bude opako tih par dana dok se ne otrijeznim... Athlon64 X2 Brisbane @3000Mhz @24/7; Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4; Mushkin XP2 Redline 8000 @1000MHz 5-5-5-; XFX 9600GSO@Ultra clock's; Seagate 250GB & 320GB && Samsung F1 500GB; Philips 190P7ES; Logitech Deluxe & Logitech MX518; Sharkoon Silvation |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 18.10.2007 16:01  
|
| | Ma sam vi jedite i slavite pa infarkt u 35-oj i OK. Ma dobra su slavlja ali ovi svako malo tuguju, nešto sitno rade i to je to . . . a i naravno da vam je manji bruto jer manje i radite, neće valjda bit obratno, moja je elementarna matematika sasvim u redu . . . A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 18.10.2007 21:24  
|
| | @ozy: a jebiga stari... ne mogu ga organski podnit... Navika je prodavat muda za bubrige ovde dici - i onda misli da može mene ovde maslat...
A moraš priznat bilo bi i dosadno...
@sabbath: ali jebe te malo logika zato?!
radit dva miseca i ostale ne radit - uuuh dobra ti je matematika, ali kao toliko zaradim puno u malo vrimena, pa mi je tada dobro - a s druge strane govoriš kako neće bit bruto manji kad manje radite... Koji si ti capan - pa ti stvarno nemaš veze o čemu pričaš...
...koji fejker... Percy: Only this morning in the courtyard I saw a horse with two heads and two bodies.
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | theft
| | Napisano 18.10.2007 23:20  
|
| | Sabbath:
Ma sam vi jedite i slavite pa infarkt u 35-oj i OK.
Vidi Tošu što je poginuo mlad. Bolje biti siguran da ćeš krepati vodke nego onako, na spavanju.
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 21.10.2007 21:58  
|
| | Ma Toše je poginuo iz ljudske gluposti, jeba te autom ići iz Makedonije, bolje daje avionom išao . . . Mislim jebi ga desilo se, sada više nema povratka . . .
Zato treba živjeti ko da ti je svaki dan zadnji . . . uživati maksimalno koliko se može . . . A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 22.10.2007 11:31  
|
| | To je dobra poslovica - ali prilično kratkovidna... Percy: Only this morning in the courtyard I saw a horse with two heads and two bodies.
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 23.10.2007 02:54  
|
| | Ma sad si ti pametan i prorok još k tome . . . A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | kanta
| | Napisano 29.11.2007 22:02  
|
| |  Elf Član od: 16.11.2007
Poruka: 34
| | eomer13:
Prekjučer mi bila prijatelju oproštajna - gre danas navečer na brod 4 miseca...
Bilo je svega - dva švedska stola: pršuta, sira, zimske, maslina, krastavaca, kolača, onda onih rafaelo kuglica... Bilo je i pića, toliko litri vina nisam davno na okupu vidia, bia je Debit ja mislim, piva (tuborg, karlovačko, becks) - pola frižidera - onog restoranskog, bacardia, votkice, jacka prijatelja, jaggera strica..., i da!, šečernih bajama - koje još uvik jedem dok ovo pišem (skupia sa tuluma jednu kesu )... Sve se dešavalo u iznajmljenoj pizzeriji - restoranu... Bilo je nekih 30-eak ljudi...
Sv
o čem bodul sanja
e u svemu, dobra večer. bolje biti malo lud nego malo pametan |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | dado100
| | Napisano 03.12.2007 11:30  
|
| |  Gold Golem Član od: 10.11.2007
Poruka: 137
| | Malo pršuta, špeka, luka, krvavice, bosanskih čevapa, pizze....to su snovi....
a u ostale se razgovore/svađe neću mješat. ZA DOM!!!! SPREMNI!!!!!!
http://www.thompson.hr/ |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |