| |
Autor | |
koliko imate godina |
| | Slym
| | Napisano 04.09.2008 01:29  
|
| |  Rust Dragon Član od: 17.06.2003
Poruka: 7338
| | Ovak frende ak oćeš sačuvat kosu prvo što manje veži rep. To je osnovno. Drugo nabavi nekakv bolji vitaminski šampon, recimo Kron, domaći proizvod je jako jako dobar. Nešto što obnavlja kosu i vlasište. I neki dobar regenerator isto. S tim da regenerator ne smiješ na glavu nanosit, na vlašiste znači nego samo na kosu najmanje 3cm udaljeno od vlasišta. I što manje kape nosit i to. I vrhove rezat bar 2put godišnje.
A sad ak je već oštećena i slaba kosa, onda je najbolja solucija obrijat na nulu, pa pustit da naraste nekih pol cm pa opet, pa opet obrijat, tak par puta da se vlasište odmori od težine i ojača. A druga solucija je, ak se baš ne želiš brijat na ćelavo, odrezat vrhove i onda u dm-u kupit neku masku za vlasište i za kosu i kombinirat to s spomenutim šamponom. |
| | Offline | | PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Aransun
| | Napisano 04.09.2008 13:42  
|
| |  Rust Dragon Član od: 17.09.2005
Poruka: 7437
| | A ako ti se počnu radit zalisci? So come then, you ''heroes''! Come in ALL your ''power and glory''! For in the final hour, all must serve the one true KING!
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | carl_johnson
| | Napisano 04.09.2008 14:04  
|
| |  Naga Član od: 30.12.2006
Poruka: 532
| | jao sta me noga boli potrknuo sam se na abuse... ...a ja cu vama za inat napisat nesto sta ima veze s temom...imam 14 godina link
moj forum. Radovi gotovi...registrirajte se!
now thats interesting!
LOOOOOL
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Slym
| | Napisano 04.09.2008 18:51  
|
| |  Rust Dragon Član od: 17.06.2003
Poruka: 7338
| | Aransun:
A ako ti se počnu radit zalisci?
To spada pod ono o nevezanju repa. 
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | 2Furious
| | Napisano 04.09.2008 20:51  
|
| |  Venom Spawn Član od: 30.06.2007
Poruka: 693
| | carl_johnson:
jao sta me noga boli potrknuo sam se na abuse... ...a ja cu vama za inat napisat nesto sta ima veze s temom...imam 14 godina
LOL Morate vidit ovu jebenicu.Fakat je cool.
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |