CroVortex - Igre, filmovi, mobiteli, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop

Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Download
· Linkovi
· Net Bela
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za PC i konzole
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· Blu-Ray Filmovi
· Mobiteli
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Razno
·
· Video igre - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 17
Članova: 1

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Pretraživanje

Forum
· [S] Šta ima?
· World of Warcraft
· *nob* mrcine
· Crtanje
· Bivši članovi
· najveca laz
· Omiljena hrana
· Beautiful girls
· Sta imate na nogama

Moderira : Interghost , LunaR

CroVortex : Index - Općenito - Najsmiješnije što vam se ikad dogodilo

3 stranice ( 1, 2, 3 )
  Autor  Najsmiješnije što vam se ikad dogodilo
 Spy_Bot   Napisano 20.06.2006 13:41   

Champion
Član od:
03.01.2006

Poruka: 914

lol, otkacio tip , jel ga skontala ?

Offline  PM  Profil   Email  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Hellscream   Napisano 20.06.2006 20:10   

Monk
Član od:
25.02.2006

Poruka: 196
Lokacija: Uđeš u ulicu onda ideš skroz na kraj i ako vidiš kuću 11 onda svrati na piče

kotor_fan:
Dok ne pocnete trcat pijani goli po skoli to nije nista, moj frend se napio skino hlace gace i trcao, htjeli smo rigat ali nismo od smijeha, srecom nije bilo dezurnog profe na hodniku, btw tip sljedecih 2 tjedna nije dolazio u skolu od srama valjda, on je reko da je bio bolestan.

Moš mislit,jedan u našem gradu ima 11 ili 10 god i skine se gol pa trči i dere se u svojoj ulici i to bez da se napije (Jason zna tko je to).

Orc leader
 Offline  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

W3DR4N   Napisano 20.06.2006 21:47   

Ogre Mage
Član od:
29.04.2005

Poruka: 469

@Sabbath
Tko zna šta sad taj radi sa svinjskim polovicama i šta sve miješa u krvavice...

Is that you, John Wayne? Is this me?
 Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Sabbath   Napisano 23.06.2006 01:14   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Poruka: 10995

Ma taj tip više ni mesar nije a mislim da nikada ni nije bio, to mu bilo samo da završi školu . . . Sada je tu i tamo neš tandrka, radi ko redar u disku i tako, no nije nikakav opasan tip, malo je samo munjen . . . i danas sam si dobar s tim tipom. Ma da ona treba ga nije skužila naravno . . . Predobro je to izveo . . .

A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA.

SCAR_FACE_   Napisano 26.06.2006 14:11   

Black Dragon
Član od:
24.03.2004

Poruka: 3766

Hellscream:
SCAR_FACE_:
da sad počnem pričat rekli bi da sam spamer al ako mi naum padne nešto posebno pričaču

Ma samo ti pričaj

ma kad nešto stvarno dobro skontam napisat ću fakat mi se neda nešto razmišljat pošto ja slabo pamtim te provale

Dok čitam Hight Times u smoking nigga stilu, vozim kadilak i ločem sombrero tekilu e nemogu da vjerujem da sam se uduvo vidim oblak dima izlazi na uho
 Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

SCAR_FACE_   Napisano 26.06.2006 14:12   

Black Dragon
Član od:
24.03.2004

Sabbath:
Ovo je najluđe kaj sam vidio i doživio od frenda:

U osnovnoj je to još bilo . . . Tip koji je sjedio sa mnom u klupi, izdrkao malog na neku trebu koja je sjedila ispred nas i to sve lijepo obrisao na njenu majcu kriste bože to je fakat bio odvratan prizor . . . Naravno poslije je upiso mesarsku školu, sada moram reći da ako ne znate, to su vam inaće jedni od najluđih ljudi . . .
fakat ti mesari su najluđi ljudi znam i ja jednog fatao mu curu na fakultetu a ona jedna od najbolji pički

Dok čitam Hight Times u smoking nigga stilu, vozim kadilak i ločem sombrero tekilu e nemogu da vjerujem da sam se uduvo vidim oblak dima izlazi na uho

Yaxyo   Napisano 26.06.2006 15:24   

Rust Dragon
Član od:
15.05.2004

Poruka: 4094

Jučer, na jednoj zabavi kod mene lik se napio (brijem da ima oko 17-18 godina), liku se digao i trčkarao je sa dignutim kurcem koji je virio iz otkopčanog šlica...nakon toga je otišao do skutera jednog i gurnuo ga par puta u auspuh
I onda je još malo trčkarao, naganjao se sa frendovima koji su se pivom poljevali i zakopčao šlic. Za to vrijeme smo se frend i ja trgali od smijeha .
Žalosno ali istinito .

Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže… || CroLyrics

Slym   Napisano 26.06.2006 16:12   

Rust Dragon
Član od:
17.06.2003

Poruka: 7338

antonyo:
Išao je neki klinac ne bazenu na tobogan.Išao je jako sporo ,a ja sam išao iza njega i ?pokupio ga?

Mene jednom u Bizovcu neki tip zaobišo u toboganu, ko formula, okreno se na bok A onda je neki lik pao na mene kad sam ispo dolje.

Khm   Napisano 27.06.2006 00:53   

Champion
Član od:
25.11.2003

Poruka: 762

Kad sam isao u peti razred, jedan momak koji je isao sa mnom u razred, a bio stariji od nas 6 ili 7 godina, donosio je na cas bosanskog gramofonske ploce i nabijao ih na kitu pred nastavnicom.

cro_doc   Napisano 27.06.2006 02:42   

Griffin
Član od:
02.11.2005

Poruka: 613

Elendil:
He he he, ja sam jednom drkhal pod satom Fizike i razrednik me ulovio, dobio sam opomenu razrednog vijeca zbog duhovnog remecenja nastave, mos li zamislit vecu glupost(zenska ispred mene je imala pretanke hlace i nije nosila gace(barem se meni tako cinilo) pa sam ja fino sve vidio(nagnula se i rastegla se tkanina na hlacama(neki cudni materijal) to je bilo prije jedno 2 mj.

razrednik
ravnateljica
razredno vijece
pedagoginja
pedagog
kretencina koja me izdala

moj IDOL!
bravo majstore,pusti ti njih sto ti kenjaju da si perverzan samo ti drkaj

e da khm ROFLČINA
umro sam od smijeha

link Ovo je moj grad,pritisnite na link da bude najveci u HR!

Hellscream   Napisano 22.07.2006 22:03   

Monk
Član od:
25.02.2006

Poruka: 196
Lokacija: Uđeš u ulicu onda ideš skroz na kraj i ako vidiš kuću 11 onda svrati na piče

Zar nije bolje reći ukratko "MRZIM ŠKOLU"

Orc leader

black3   Napisano 22.07.2006 22:17   

Champion
Član od:
01.08.2005

Poruka: 903

ima puno stvari ali najsmiješnije mi je bilo kad sam profesora iz informatike pogodio vodenom bojom u glavu znao je da sam ja a ipak mi je zaključio peticu
Isti profesor je uhvatio mog frenda da ima kondom na satu

cmf.11.forumer.com/index.php posjetite

Asai   Napisano 23.07.2006 02:55   

Devil
Član od:
26.11.2005

Poruka: 1510

i sharted.... odnosno prdnuo i usro se u jednom potezu... shit+ farted = sharted

Jason   Napisano 23.07.2006 11:54   

Angel
Član od:
19.02.2006

Poruka: 2123

@Hellscream-To nije dovoljno
@black3-Posudi nam svojeg učitelja informatike

Ajde dođite malo na moj blog - ROCKMACHINE

Elendil   Napisano 23.07.2006 13:55   

Behemont
Član od:
07.01.2006

Poruka: 2241

Decki bio ja na maturalcu i jedan lik iz sobe se posru u wc i kad je pustio vodu sve se izlilo...

Feandil, Blood elf paladin of SuZa u Oku, Kor'gall EU - Retribution Paladin ever since April 2007

Machine_Head   Napisano 23.07.2006 20:45   

Unicorn
Član od:
20.07.2006

Poruka: 382

Jednom sam se s frendome igro pro wrestlinga (kad smo bili klinci), i ja sam išo skakat sa švedskih ljestvi na strunjaču, a frend mi je izmako strunjaču i ja se strgo da se tri dana nisam pomako

alienscum   Napisano 23.07.2006 21:20   

Black Dragon
Član od:
29.09.2004

Poruka: 3911

neki su sjeli na strunjace a mi jednu uzeli i zaletavali se i bacali strunjace u njih, jednom liku je strunjaca zabila glavu u zid

Death is but the doorway to new life.

Machine_Head   Napisano 24.07.2006 08:33   

Unicorn
Član od:
20.07.2006

Poruka: 382

Bravo, majstori

SCAR_FACE_   Napisano 24.07.2006 13:17   

Black Dragon
Član od:
24.03.2004

smiješna stvar je kad dođeš na gidu kod jarana koji je pozvao tunu nekih pičkih i onda ti nakon nekoliko litara piva i par paketa trave kreneš da bariš trebu kojoj se sviđa pa je pritisneš uz zid i na kraju pomješaš je sa drugom trebom umjesto Ivana ti nju zoveš Maja...i normalno ona ode.... ma najgori sam

prela   Napisano 24.07.2006 17:04   

Ballista
Član od:
08.03.2006

Poruka: 92
 looool

Sabbath   Napisano 26.07.2006 23:35   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Poruka: 10995

SCAR_FACE_:
smiješna stvar je kad dođeš na gidu kod jarana koji je pozvao tunu nekih pičkih i onda ti nakon nekoliko litara piva i par paketa trave kreneš da bariš trebu kojoj se sviđa pa je pritisneš uz zid i na kraju pomješaš je sa drugom trebom umjesto Ivana ti nju zoveš Maja...i normalno ona ode.... ma najgori sam

Bravo majstore . . .

A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA.

prela   Napisano 27.07.2006 09:57   

Ballista
Član od:
08.03.2006

Poruka: 92
 meni se dogodilo smijesnih stvari puno al ne znam sta da pisem moram se malo dobro skontat pa da napisem

Enderico   Napisano 01.05.2008 17:06   

Genie
Član od:
11.04.2008

Poruka: 219
 1.Kupam se na rijeci.Objesimo štrik za granu.Skačemo.Ja skačem.Kak sam skočio okrenuo se u zraku i naglavačke u rijeku.Kad sam izašo glava sva u mulju.

2.Sat geografije.5 min do zvona.Moj frend imo kondom u ruci,ošo do profe i pito profesore trebate kondom.

3.Igramo fusbe.Moj frend ide pred golmana.Šut.Pogađa stativu.Šut.Druga stativa.Šut.Prećka.Šut.U golmana.Šut.Promašaj

4.Prvi may.Rupa za grabić.Moj frend upo u rupu.Crkli smo od smije.

TU MI JE JEDINI DOM I VJERAN SAM DOMU SVOM. CROVORTEX!!!

alienscum   Napisano 01.05.2008 18:13   

Black Dragon
Član od:
29.09.2004

Poruka: 3911

dobra je ovo tema, iako je stara, iam pravih scena, za umrijet od smijeha

smijesna scena?
igramo nogomet, frend skoci, ja razvalim loptu, lopta ga pogodi u noge i lik zvekne na pod trbuhom i facom ....

frend pijan ide od drva do drva i pokusava zbarit drvo

a neznam, ima scena al ono, nisu bas za siru javnost i vecini nebi uopce bilo smijesno, al kad to dozivis ....

Death is but the doorway to new life.

Yaxyo   Napisano 01.05.2008 18:37   

Rust Dragon
Član od:
15.05.2004

Poruka: 4094

Jedan frend nikako ne može dobiti adsl zbog centrale i jebe nas s time već dvije godine. Prije godinu dana meni dosadilo stalno slušati t-com priče, fejkam mail od tcoma i pošaljem frendu na mail da nismo trenutno u mogućnosti isporučiti ADSL no uvodi se optika te tražimo beta testere. Za 50kn mjesečno se dobije 100mbps veza i flat rate. Frend to pročita i odmah mi se ide kurčiti a ja kao nemam pojma. On mene uvjerava da je dobio, blablalba i sad dođe da će nazvati tcom i meni preko mikrofona prenositi razgovor. Tragedija je bila što sam ja u fejkanom mailu napisao da ga je poslala "tajnica Karica". Zove on tcom, ja se valjam od smijeha. Kako priča ide, žena nema pojma o čemu on priča i dođe kao tko vam je to poslao. On odgovara da je dobio sa administrator@t-com.hr i da ga je poslala tajnica Karica. Ja sam bio na podu od smijeha, pokušavam mu poslati poruku da prestane no nisam se mogao ustati, a gdje tipkati još .
Nakon par minuta se uspijem dignuti i napisati mu da prekine da sam ja fejkao, a vidiš njega počinje udarati glavom u stol i dere se kako može biti tako glup .

Isto tako je jedan moj frend prodao foru drugom da se preko google eartha može vidjeti live snimka. I sad frend dođe ovom drugom da ode mahat u nebo sa prozora a da će ga ovaj vidjeti . Frend je jedno 5min mahao, susjedi ga gledaju kaj radi, sestra ga gleda a on samouvjereno maše u nebo .

Bilo je još dosta toga, moram ići sada, kad se vratim budem ispričao još par anegdota.

Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže… || CroLyrics

ineedmoney   Napisano 01.05.2008 21:04   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

Poruka: 5671

aliens*****:
dobra je ovo tema, iako je stara, iam pravih scena, za umrijet od smijeha

smijesna scena?
igramo nogomet, frend skoci, ja razvalim loptu, lopta ga pogodi u noge i lik zvekne na pod trbuhom i facom ....

frend pijan ide od drva do drva i pokusava zbarit drvo

a neznam, ima scena al ono, nisu bas za siru javnost i vecini nebi uopce bilo smijesno, al kad to dozivis ....

Ajme, nisam sam . ovo je najsretniji dan u mom životu. to mi se zna dogodit dost često. grlim drvo i tako to.

Karica!!! hhAjoooojj

meni nema veće sreće kad uzmemo profu iz hrvatskog u zrende. total count: 6 puta izašla iz razreda na rubu suza

Ne perem Fallout na novom kompu jer mi se corrupto save i ne zaboli me za faks jer nemrem saveat

Jason   Napisano 01.05.2008 21:10   

Angel
Član od:
19.02.2006

Poruka: 2123

Mjesečario sam i pišalo mi se,kažem starcima: "evo samo da odem na WC pa idem spavat"
I počnem pišat po zidu

Ajde dođite malo na moj blog - ROCKMACHINE

Y-Bind   Napisano 02.05.2008 10:16   

Fearie Dragon
Član od:
05.04.2005

Poruka: 1719

Još prije na nekom tulumu sam bio na Jarunu. I bilo dosta trebi. Ja pijan ko letva pokušavam zbarit ovu jednu trebu. i onak ja nju zagrlim i da je idem zbarit i shvatim da se treba okrenula i ja joj počnem onako sočno lizat uho... dobio sam šamar. I da isti dan sam imao spolni odnos s poligonom u skate parku

KingBOBI   Napisano 02.05.2008 10:29   

Champion
Član od:
25.04.2008

Poruka: 916

Ja u to ne vjerujem ! Baš ta ju odjednom počneš lizat po uhu ! Mora da si bio pijan !

Enderico   Napisano 02.05.2008 10:31   

Genie
Član od:
11.04.2008

Poruka: 219

y-bind:
. ja pijan ko letva pokušavam zbarit ovu jednu trebu-

kingbobi ajd pročitaj početak ove rečenice.

TU MI JE JEDINI DOM I VJERAN SAM DOMU SVOM. CROVORTEX!!!
Nazad na vrhOdi na stranicu: 1, 2, 3

Odi na

Ova stranica i njezin sadržaj su copyrighted(©) 2001-2008 by CroVortex. Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.0, FireFox 1.5 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.