CroVortex - Igre, filmovi, mobiteli, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop

Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Download
· Linkovi
· Net Bela
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za PC i konzole
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· Blu-Ray Filmovi
· Mobiteli
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Razno
·
· Video igre - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 16
Članova: 0

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Pretraživanje

Forum
· World of Warcraft
· *nob* mrcine
· Crtanje
· Bivši članovi
· najveca laz
· Omiljena hrana
· Beautiful girls
· Sta imate na nogama
· moh rising sun

Moderira : Interghost , LunaR

CroVortex : Index - Općenito - punk vs bbb

2 stranice ( 1, 2 )
  Autor  punk vs bbb
 Elendil   Napisano 20.03.2008 12:51   

Behemont
Član od:
07.01.2006

Poruka: 2241

E bas sam cuo nesto o nekakvom ratu izmedu BBB-a i punkera na vijestima, kao da su neki pripadnici sub skupina izboli nekog tipa koji je bio clan BBB-a u ribnjaku, i o nekom ''Ciscenju Zagreba'', i nesto da ce zatvoriti klubove poput mocvare, dobrog zvuka etc... jel zna neko nesto o tome?
 Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

ByteRat   Napisano 20.03.2008 14:27   

Thunderbird
Član od:
18.10.2001

Poruka: 1076

Klinci slavili rodjendan u parku, nedaleko od njih bili bbb-ovci kojima je ponestalo cuge, dosli su do ovih zicat im cugu, ovi nisu dali, bbb-ovci postali nasilni, izbila tuca, decko povukao noz i izbo bbb-ovca koji ih je napao... Tak sam ja cuo. Za ovo ostalo nemam pojma.

Offline  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

ineedmoney   Napisano 20.03.2008 15:18   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

Poruka: 5671

Agram crew(uvjerljivo najjadniji i najneoriginalniji naziv za neku skupinu, no od tih malograđanskih seljačina nije ni za očekivat ništa bolje) su si zabrijali da je Zagreb Texas i da mogu radit nekakve čistke po gradu i mlatit svakog ko nije savršen kao što su oni. Rekli su da će ić po Zagrebu i mlatit sve na putu do svojih postaja koje namjeravaju totalno očistit od '' punkera, alternativaca, gotičara, metalaca, rokera...'', a te postaje su močvara(koja se zatvara), route 66(koja je utočišće bajkerima, a tamo se ne žele mješat), hard rock(koji je šminkeraj) te zvuk i još takvi bircevi. Ne mogu dovoljno naglasit kolko sa gnušanjem pišem ovo, ovih par dana šta se desilo na ribnjaku mi je diglo živac na tristo iljada. Ak se taj skup zbilja desi, a murja niš ne napravi onda fakat... osobno ne vjerujem da će bit neš od tog, al ipak, stvar je principa, a ak nekog i ozljede treba ih kastrirat, pretvorit polovicu u pedere da mlate jedan drugog, a sljedeći tjedan mjenjaju uloge.
Seljačine proklete hadezeofske(ovo je šala sad već )

Ne perem Fallout na novom kompu jer mi se corrupto save i ne zaboli me za faks jer nemrem saveat

ByteRat   Napisano 20.03.2008 17:57   

Thunderbird
Član od:
18.10.2001

Poruka: 1076

Svasta...

Warmachine   Napisano 20.03.2008 20:04   

Unicorn
Član od:
25.12.2007

Poruka: 371

Jebote,ribnjak je opasno mjesto,mene trta prolazit tamo po mraku sam,ima ovih narkica i tih junkya...osobno sam svjedocio slicnom mlacenju.

Radim na crno,trošim na bijelo...

ineedmoney   Napisano 20.03.2008 22:32   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

ma ne ma narkića, šta ti je. purgeraj je u ribnjaku i to je skroz fin i pristojan klub(zakon štaviše - bluesa kad oćeš ). al zna bit sranja, dost često, samo se treba znat postavit. najčešće kad nam dođe neko srat(ovo za dovje prijetitelja vrijedi); jedan prijetitelj je uvijek glavni i on priča 95% vremena, to pustim frendu da se on časti s njim, dotle ja pričam normalno sa ovim drugim i nudim mu pifo/vino šta imam, najčešće upali i upoznaš se sa čovekom i piješ zajedno s njima celu večer. isprobana taktika

Ne perem Fallout na novom kompu jer mi se corrupto save i ne zaboli me za faks jer nemrem saveat

Elendil   Napisano 20.03.2008 23:03   

Behemont
Član od:
07.01.2006

cak i kad ti neki ''cajkerski propalitet'' prijeti? ja s njima ne bi pio nema sanse, bio sam u ribnjaku par puta i uvijek je bila sora izmedu ''cajkera'' i ''punkera''

Feandil, Blood elf paladin of SuZa u Oku, Kor'gall EU - Retribution Paladin ever since April 2007

Sabbath   Napisano 21.03.2008 07:56   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Poruka: 10995

Hrpa govana u glavnom. Neodgojena dijeca. Kompleksaši na najvišoj razini. Ovi koji su pili u parku nisu bili klinci nego ovi koji su napali. Takih stvari se treba desiti više puta da se ovi balavđije smire malo. Totalno sam uz ovog lika kaj ga je piknuo nožem, svaka mu čast. Milslim nemaš kaj drugo napraviti u takvoj situaciji . . .

A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA.
 Offline  PM  Profil   Email  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

mlinac   Napisano 21.03.2008 08:25   

Berserker
Član od:
18.01.2006

Poruka: 40

ajd ušutite nemate pojma sabbath najviše

Sabbath   Napisano 21.03.2008 08:32   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Jebi ga . . . to ne znači da je bio dobar čovjek samo zato kaj navija za klub za koji i ti navijaš. Da su bolji nogometaši i ja bi možda za njih navijao no ovako ništa . . .
A da ne pričam da kad sam ja bio na sjeveru na jednoj tekmi neki luđaci su tamo tukli neke koji su bili do njih jer kao ne navijaju dobro . . . evo mislim da sam ovime rekao puno toga u samo par rečenica . . .

A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA.

ineedmoney   Napisano 21.03.2008 09:32   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

mlinac:

jesi se našao kod BBB, eto super sad možeš liječit sve svoje komplekse i mlatit cure sa svojih 10 iskompleksiranih prijatelja, čobane jedan

Warmachine   Napisano 21.03.2008 11:27   

Unicorn
Član od:
25.12.2007

lol ljudi,ajde,priznajmo bbb-ovci su krivi,postali su agresivni,a ovi punkeri nisu bas trebali s noževima...A jebiga kao što Sabb kaže oni su govna sa ljudskom glavom,svi skupa!

Elendil   Napisano 21.03.2008 12:07   

Behemont
Član od:
07.01.2006

Slazem se sa sabbom u potpunosti.... mozda ga nije trebalo ubiti ali ga je trebalo nozem barem malo porezat... ti iskompleksirani debili si previse dopustaju...Sto se mene tice onaj decko je dobio malo vise nego sto je zasluzio(niko ne zasluzuje umrijeti, cak ni smece poput njih) ali ga je defintivno neko trebao nauciti pameti, a i odkad se to bbb skuplja u ribnjaku? kad god sam ja tamo bio bile su sve crne majice sa oznakama razlicitih bendova.... nikad nisam plave majice tamo vidio

Feandil, Blood elf paladin of SuZa u Oku, Kor'gall EU - Retribution Paladin ever since April 2007

CrazyMage   Napisano 21.03.2008 12:24   

Black Dragon
Član od:
28.01.2007

Poruka: 3564

mlinac:

Koji jado,i btw jedan od onih koji su ubili tog dečka,je bio njegov brat,on je gledo

Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

keko   Napisano 21.03.2008 13:33   

Fearie Dragon
Član od:
15.11.2006

Poruka: 1627

Nije ga trebao ubiti , ali se trebao braniti. Kompromis

blentavi   Napisano 21.03.2008 15:49   

Hydra
Član od:
24.11.2005

Poruka: 2440
 slažem se, u slučaju da te napadnu brojčano nadmoćni protivnici, prvo izvadi džepni priručnik ljudske anatomije za početnike a onda ga preciznim ubodom u ne-vitalno mjesto onesposobi za daljnju borbu

ineedmoney   Napisano 21.03.2008 15:54   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

... sječivom ne duljim od 4 prsta

Daemon   Napisano 21.03.2008 16:38   

Fearie Dragon
Član od:
06.02.2005

Poruka: 1671

Ma gluposti svi ti teski navijaci njih deset idu tuc 3 mrtva pijana punkera koji jedva stoje,kad su si tako jaki sta se posteno neidu tuc...ma sve to treba u vojsku poslat.

CrazyMage   Napisano 21.03.2008 17:36   

Black Dragon
Član od:
28.01.2007

il u školu

Sabbath   Napisano 22.03.2008 03:03   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

na goli otok . . .

Warmachine   Napisano 22.03.2008 10:46   

Unicorn
Član od:
25.12.2007

hey,hey lakse malo ljudi...pa najte se tuuuč deca!

kikiauti   Napisano 22.03.2008 11:13   

Champion
Član od:
10.02.2005

Poruka: 830

Ovako osveta neće bit nikakva to je 1. i nece bit nikakvog fajta izmedu punkera i bbb-ojsa kao sto je vođa rekao jucer jucer sam bio na akciji ciscenja koji su boysi organizirali nije bilo nikakvog fajta kao sto ste vidjeli u novinama dnevniku netu ili bilo gdje, vec smo uzeli metle i ostale deterđente i ocistili malo trg sve u svrhu da pokazemo novinarima da izmisljaju i seru samo da bi se privukla njihova gledanost i pisanje komentara, u vezi onog mejla to su novinari i sami mozda smislili ako i nisu onda ih je smislio neki klinac koji je napuhan i nema veze sa subkulturama vec samo da se ide tuc i ispast faca ovo ono, kao sto sam vec reko od boysa nece bit nikakvih osveta jer je to jednostavno pre glupo jer ionako dost metalaca i punkera je za dinamo i idu na tekme jucer na ciscenju pored nas bio je neki metalac i navijao je s nama i nitko mu nije nis napravio niti je htio, samo jedno mogu rec novinari su prokleta gamad koja izmislja gluposti da i jos nes bitno da je to sto se desilo jucer svrstano u crnu kroniku jer je boys gurnuo kamermana i ''ostetio mu kameru vrijednu 30 000€'' a o ciscenju trga samo su napomenuli...

CroModer   Napisano 22.03.2008 12:18   

Griffin
Član od:
11.08.2007

Poruka: 605

Crna kronika:
"BBB-ovci razbili kameru HTV-a"

@kikiauti - potpuno si u pravu...

Warmachine   Napisano 22.03.2008 12:22   

Unicorn
Član od:
25.12.2007

Bravo kiki,svaka čast,nisam znao da novinari mogu tolko srat,al ipak su to novinari... I pazi sad idu neke tamo babe,prosvjeovat s crvenim ruzama protiv bbb-sa,kao da im "oproste" za takozvano divljanje po trgu kojeg nije nit bilo!

CrazyMage   Napisano 22.03.2008 13:32   

Black Dragon
Član od:
28.01.2007

Novinari su ustanju se nasrat ljudima i previše zbog para...gamad..a šta češ

Elendil   Napisano 22.03.2008 14:25   

Behemont
Član od:
07.01.2006

kretenizam....

ineedmoney   Napisano 22.03.2008 15:08   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

kikiauti:
Ovako osveta neće bit nikakva to je 1. i nece bit nikakvog fajta izmedu punkera i bbb-ojsa kao sto je vođa rekao jucer jucer sam bio na akciji ciscenja koji su boysi organizirali nije bilo nikakvog fajta kao sto ste vidjeli u novinama dnevniku netu ili bilo gdje, vec smo uzeli metle i ostale deterđente i ocistili malo trg sve u svrhu da pokazemo novinarima da izmisljaju i seru samo da bi se privukla njihova gledanost i pisanje komentara, u vezi onog mejla to su novinari i sami mozda smislili ako i nisu onda ih je smislio neki klinac koji je napuhan i nema veze sa subkulturama vec samo da se ide tuc i ispast faca ovo ono, kao sto sam vec reko od boysa nece bit nikakvih osveta jer je to jednostavno pre glupo jer ionako dost metalaca i punkera je za dinamo i idu na tekme jucer na ciscenju pored nas bio je neki metalac i navijao je s nama i nitko mu nije nis napravio niti je htio, samo jedno mogu rec novinari su prokleta gamad koja izmislja gluposti da i jos nes bitno da je to sto se desilo jucer svrstano u crnu kroniku jer je boys gurnuo kamermana i ''ostetio mu kameru vrijednu 30 000€'' a o ciscenju trga samo su napomenuli...

šta su novinari krivi kaj se pol boysa ponaša ko jebena paravojska? imaju potpuno pravo obavještavat narod o tome šta se dešava, a time šta je lik kresnuo kameru samo je dokazao da su/ste nekulturniji od onih koje nazivate gamad.

CrazyMage   Napisano 22.03.2008 15:38   

Black Dragon
Član od:
28.01.2007

Ma svi oni gamad..

kikiauti   Napisano 22.03.2008 16:02   

Champion
Član od:
10.02.2005

Poruka: 830

ineedmoney:
šta su novinari krivi kaj se pol boysa ponaša ko jebena paravojska? imaju potpuno pravo obavještavat narod o tome šta se dešava, a time šta je lik kresnuo kameru samo je dokazao da su/ste nekulturniji od onih koje nazivate gamad.

da ti malo pojasnim novinari imaju pravo obavjestavat narod o tome sto se desava ali ne izmisljat svoje price ili preuvelicavat ono sto se dogodilo, ovo za kameru uvijek ce bit pojedinca koji ce nes napravit a novinari to iskoristit protiv bbb novinari samo cekaju da neko sranje netko napravi da odma ocrne bbb. samo mi nije nesto jasno zasto vi svi mrzite tolko bbb jel to zato jer nismo picke i suprostavimo se zakonu ili bilo kakvim laznim optuzbama ili zato sto vas novinari napuhavaju lazima?

CroModer   Napisano 22.03.2008 16:53   

Griffin
Član od:
11.08.2007

Poruka: 605

ineedmoney:

time što je lik kresnuo kameru dao je do znanja da su novinari prešli neku granicu i da seru previše oko toga. a ovi novinari odmah to iskoristili i htjeli pokazat kako su SVI bbb totalni nasilnici. A i nije to trebalo ić u crnu kroniku jer nije nitko nikog ubio...
Sve u svemu, novinari su majstori za preuveličavanje, a to što im ti vjeruješ sve što pišu, to je tvoj problem...
Novinari (velika većina) -
Toliko od mene.
Nazad na vrhOdi na stranicu: 1, 2

Odi na

Ova stranica i njezin sadržaj su copyrighted(©) 2001-2008 by CroVortex. Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.0, FireFox 1.5 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.