| |
Autor | |
Sigovi! |
| | ineedmoney
| | Napisano 03.01.2009 11:53  
|
| |  Rust Dragon Član od: 05.09.2004
Poruka: 5998
| | ByteRat:
Isto tako i meni ljudi kazu sto meni ne valja na sigovima ili bilo sto drugo, samo sto ja tu kritiku prihvatim normalno ili barem ne placem ko malo dijete i ne napadam zbog toga.
*cough*bullshit*cough*
 |
| | Offline | | PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | gangsta_of_detroit
| | Napisano 03.01.2009 12:47  
|
| |  Angel Član od: 21.08.2008
Poruka: 2007
Lokacija: Negdje,svugdje,i kad si jako blizu ja sam negdje drugdje...
| | ByteRat:
Pa jedini tko se prepire ovdje si ti jer ne mozes podnjet kritiku
Dijete si ispao jer si se postavio kao da si ne znam kakav majstor, jer ne priznas da ti je slika zrnata i lose kvalitete, jer sam sebe hvalis, jer bijesnis sto ti ljudi kazu da sam ja upravu itd. itd.
Ljudi ti lijepo kazu da ti sig nije nis posebno, ali ti ne mozes podnesti da je netko od tebe bolji u necemu pa stavljas 45 sigova dnevno i sve ih nazivas remek-djelima.
Gangsta, ja imam 24 godine, vjeruj mi, nije mi potrebno tebe omalovazavati da bi se bolje osjecao, ja sam te faze odavno prosao. Zivim neki drugi zivot od tebe gdje vise nije vazno koju marku tenisica nosis, koju pivu pijes i da si se ultra super naroljao za Novu. Tako da moje kritike, a i vjerojatno i od svih ostalih nisu zlonamjerne. Naravno da ti sad pisem u drugacijem tonu nego sto objasnim neke propuste 2Furiousu jer se ponasas ko totalni kreten, ali i dalje nemam potrebu te pljuvati cisto iz zabave.
Isto tako i meni ljudi kazu sto meni ne valja na sigovima ili bilo sto drugo, samo sto ja tu kritiku prihvatim normalno ili barem ne placem ko malo dijete i ne napadam zbog toga.
A sve ovo je krenulo od toga sto si ti napravio upravo ono sto sada pljujes - u tudjem sigu si vidio trn, a u svojem ne vidis balvan.
Stoga malo ohladi sa uvredama i sa svojim stavom, nitko ovdje ne pisa na tvoj hidrant niti je ovo gangsterski Detroit... ne mozes u svemu bit naj niti te uvijek mogu svi hvalit. Moras se pomirit da postoje ljudi koji neke stvari bolje znaju od tebe. Mislim da su Carl_Johnson i 2Furious tu negdje tvoja generacija, ali su u sigovima bolji. I kaj sad? I definitivno moras naucit tolerirat misljenja i prihvacat kritiku jer u suprotnom neces bas daleko dogurat u zivotu, osim ako nisi pun love.
@ CJ - Dobar je sig, dobre boje, ali bas kako ti je kikiauti napisao ono tirkizno je viska... inace je dobar.
sve u redu znam da sam ponekad naporan,ali mi se učinilo da sereš po mojim novim sigovima zbog onih prije gluposti...nije bitno,sigove neznam radit,nit me to previše zanima,svak je u nečemu dobar,zato i jesmo jedinstveni.... |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Cesc
| | Napisano 03.01.2009 13:49  
|
| |  Venom Spawn Član od: 16.07.2008
Poruka: 695
| | gangsta_of_detroit:
sve u redu znam da sam ponekad naporan,ali mi se učinilo da sereš po mojim novim sigovima zbog onih prije gluposti...nije bitno,sigove neznam radit,nit me to previše zanima,svak je u nečemu dobar,zato i jesmo jedinstveni....
gangsta ako ti je sig dobar, ti ga koristi i nemoj se obazirati na zlonamjerna mišljenja, dok ona dobra bi trebao pogledati ako ne i prihvatiti. Bitno je da je tebi dobar, a Byte i Y-bind ti samo žele najbolje, trebao bi naučiti prihvatiti konstruktivne kritike. Istina ja se ne bavim sa sigovima i općenito mi likovna umjetnost ne ide od ruke, ali ovo pišem sa najboljim željama |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | keko
| | Napisano 03.01.2009 14:11  
|
| |  Angel Član od: 15.11.2006
Poruka: 1966
| | Onaj admin sig ti je k'o da ga je ne'ko po sredini rezao
i daj prestanite više s tim konstruktivan ... sere mi se od toga
gangsta_of_detroit:
...nitko drugi ne sere osim tebe i onih koji seru kad su vidjeli da ti sereš ,pa ti se ulizuju(neću imenovat)
Ulizivati se byteratu? Pa tko normalan bi se njemu ulizivao . Ajde , baš ih imenuj.
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Cesc
| | Napisano 03.01.2009 14:17  
|
| | keko:
Onaj admin sig ti je k'o da ga je ne'ko po sredini rezao
i daj prestanite više s tim konstruktivan ... sere mi se od toga Ulizivati se byteratu? Pa tko normalan bi se njemu ulizivao . Ajde , baš ih imenuj.
ajd evo kvalitetan happy?
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ByteRat
| | Napisano 03.01.2009 14:20  
|
| |  Angel Član od: 18.10.2001
Poruka: 2060
| | ineedmoney:
*cough*bullshit*cough*
Ti tam suti... nemas pojma
Ma to je bila zajebancija, skuzit ces kad me malo bolje upoznas
keko: :Ulizivati se byteratu? Pa tko normalan bi se njemu ulizivao . Ajde , baš ih imenuj.
Ti mi se trebas ulizivat... pogotovo ako zelis Assassins Creed...hmmm, cek nes ne stima...  "Ako nam gramatika nije besprijekorna ne znači da smo polupismeni,svi smo isti?"
RAZNO-tema na podforumu Igre |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | gangsta_of_detroit
| | Napisano 03.01.2009 14:29  
|
| | Cesc:
gangsta ako ti je sig dobar, ti ga koristi i nemoj se obazirati na zlonamjerna mišljenja, dok ona dobra bi trebao pogledati ako ne i prihvatiti. Bitno je da je tebi dobar, a Byte i Y-bind ti samo žele najbolje, trebao bi naučiti prihvatiti konstruktivne kritike. Istina ja se ne bavim sa sigovima i općenito mi likovna umjetnost ne ide od ruke, ali ovo pišem sa najboljim željama
ali sigovi i nemaju prevelike veze s likovnom umjetnošću u tome je stvar. |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | keko
| | Napisano 03.01.2009 14:35  
|
| | Pa zapravo i nemaju.. ako hoces imati ovakve kakve ti imas.
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | gangsta_of_detroit
| | Napisano 03.01.2009 14:48  
|
| | keko:
Pa zapravo i nemaju.. ako hoces imati ovakve kakve ti imas.
pa likovna umjetnost je nešto sasvim stoto...nemaš pojma zato se ne javljaj...sigovi nemaju veze s tim...
evo sad se ne svađam ali sada djelim ja komentare evo prvo tvoj sig keko kvaliteta slike 0 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Cesc
| | Napisano 03.01.2009 14:50  
|
| | gangsta_of_detroit:
pa likovna umjetnost je nešto sasvim stoto...nemaš pojma zato se ne javljaj...sigovi nemaju veze s tim...
evo sad se ne svađam ali sada djelim ja komentare evo prvo tvoj sig keko kvaliteta slike 0
ali ako želiš napraviti dobar sig trebaš znati uklopiti boje, obrube i tomu slične stvari
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | gangsta_of_detroit
| | Napisano 03.01.2009 14:53  
|
| | Cesc:
ali ako želiš napraviti dobar sig trebaš znati uklopiti boje, obrube i tomu slične stvari
da ali više se zahtvjeva poznavanje ps-a i raznih graf.programa nego sama likovna umjetnost |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Cesc
| | Napisano 03.01.2009 14:59  
|
| | ne može ti photoshop napraviti sve, ipak trebaš i ti nešto napraviti, možeš imati photoshop ali on ti neće koristiti ako nemaš dara za već prije navedenu umjetnost
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | gangsta_of_detroit
| | Napisano 03.01.2009 15:13  
|
| | Cesc:
ne može ti photoshop napraviti sve, ipak trebaš i ti nešto napraviti, možeš imati photoshop ali on ti neće koristiti ako nemaš dara za već prije navedenu umjetnost
ne da će ti photoshop pomoći,nego tvoje znanje korištenja photoshopa,a ne lu... |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ByteRat
| | Napisano 03.01.2009 15:36  
|
| | gangsta_of_detroit:
evo sad se ne svađam ali sada djelim ja komentare evo prvo tvoj sig keko kvaliteta slike 0
Decko, pa sto je s tobom, jel imas trn u stopalu pa si tak agresivan non-stop i pricas bedastoce? Zbilja nemas pojma o nicem'.
Likovna umjetnost i izrada sigova imaju veze. Treba imat smisla za boje, komponiranje, treba imat strpljenja, znanja da se sig izradi u odredjenom tonu, moze se cak raditi i u odredjenoj vrsti umjetnosti...
Da, zahtjeva se znanje photoshopa ili drugih programa, ali sta mislis zasto ti programi postoje? Pa ti programi i jesu nastali radi umjetnosti i izrade/obrade slika/fotografija. Malo si prosmucaj netom pa si pogledaj sto ljudi rade u psu i sto se crta. I onda hoces reci da oni nisu umjetnici?
Ili ako npr. ja uzmem gavrana i nacrtam mu crveno oko koje prije toga nije imao, obradim ga da izgleda kao da je izasao iz pakla i sl.? To nije umjetnost? To ti ps sam napravi? Ajd, gle ...ovak... nabavi si taj ps vise pa ga isprobaj pa onda pricaj, a ne napamet.
I daj molim te makni taj "Glavni jebac" iz siga... jos nisi ni pomirisao vaginu, jako glupo to izgleda. Isto pricas o necemu o cemu nemas pojma.
Eh, da... i kekin sig si popljuvao samo zato kaj te je pecnuo, pa si vjerojatno mislio da je on taj sig radio. Ali nije i sig je zbilja kvalitetan. Kad ti napravis takav onda se javi. Ti bi se pogubio u takvom komponiranju toliko razlicitih slicica...
"Ako nam gramatika nije besprijekorna ne znači da smo polupismeni,svi smo isti?"
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | carl_johnson
| | Napisano 03.01.2009 16:28  
|
| |  Champion Član od: 30.12.2006
Poruka: 884
| | kikiauti:
Evo da i ja pokazem malo svog znanja
slika
zakon....odličan je sig....također volim plavu boju a pogotovo techno (ak si mislio na žanr glazbe,makar pretpostavljam da jesi zbog slušalica)....bravo
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | keko
| | Napisano 03.01.2009 17:33  
|
| | gangsta_of_detroit:
Joj gangsteriću dragi .. Likovna umjetnost nije samo umjetnost da ti možeš lijepo narisati konja na papir i da se služiš svojom rukom. Umjetnost ima uvelike veze s ukusom i smislom , možeš ti lijepo crtati ali ako to staviš ko da se golub posrao (tvoj primjer ) to nije umjetnost. I da , svoj sig nisam ja radio , ja neznam raditi sigove , ali bome znam ocjeniti koji je dobar koji nije. I da se meni sviđaju više tvoji nasrani i nametani sigovi ( bez uvrede , al fakat su takvi ) pitao bih tebe da mi napraviš jedan. I kažeš da je loša kvaliteta... Ne , nije , to su ti photoshop efekti , da se nešto zamuti i da izgleda mistično.. Slika je kvalitetna. Nekvalitetna slika je u tvojem primjeru , dok izgleda sva naborano , kockasto , pikselasto.. Al ne brini , ako nemaš smisla za te stvari , nismo svi savršeni. ( uostalom , koji gangster je imao smisla za umjetnost , osim onih repera koji samo nanizaju riječi koje nemaju smisla i onda to nazovu umjetnošću?) I daj samo usporedi svoj sig i ovaj tu. Ti si nasrao na crnu pozadinu 2 slike koje su očajno loše , napisao s gej slovima glavni jebac (boja slova odaje upravo suprutno i krivo spelovani gangster. nema ni okvira. ako ima, ima samo s jedne strane , dok s lijeve opce nema.... I sad pogledaj moj sig. ima normalan obrub , kvalitetne slike , dobre efekte i više slika koje nisu nasrane...
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | kikiauti
| | Napisano 03.01.2009 17:34  
|
| |  Champion Član od: 10.02.2005
Poruka: 849
| | carl_johnson:
zakon....odličan je sig....također volim plavu boju a pogotovo techno (ak si mislio na žanr glazbe,makar pretpostavljam da jesi zbog slušalica)....bravo
je žarn glazbe je hvala
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | carl_johnson
| | Napisano 03.01.2009 17:39  
|
| | keko:
Joj gangsteriću dragi .. Likovna umjetnost nije samo umjetnost da ti možeš lijepo narisati konja na papir i da se služiš svojom rukom. Umjetnost ima uvelike veze s ukusom i smislom , možeš ti lijepo crtati ali ako to staviš ko da se golub posrao (tvoj primjer ) to nije umjetnost. I da , svoj sig nisam ja radio , ja neznam raditi sigove , ali bome znam ocjeniti koji je dobar koji nije. I da se meni sviđaju više tvoji nasrani i nametani sigovi ( bez uvrede , al fakat su takvi ) pitao bih tebe da mi napraviš jedan. I kažeš da je loša kvaliteta... Ne , nije , to su ti photoshop efekti , da se nešto zamuti i da izgleda mistično.. Slika je kvalitetna. Nekvalitetna slika je u tvojem primjeru , dok izgleda sva naborano , kockasto , pikselasto.. Al ne brini , ako nemaš smisla za te stvari , nismo svi savršeni. ( uostalom , koji gangster je imao smisla za umjetnost , osim onih repera koji samo nanizaju riječi koje nemaju smisla i onda to nazovu umjetnošću?) I daj samo usporedi svoj sig i ovaj tu. Ti si nasrao na crnu pozadinu 2 slike koje su očajno loše , napisao s gej slovima glavni jebac (boja slova odaje upravo suprutno i krivo spelovani gangster. nema ni okvira. ako ima, ima samo s jedne strane , dok s lijeve opce nema.... I sad pogledaj moj sig. ima normalan obrub , kvalitetne slike , dobre efekte i više slika koje nisu nasrane...
meni je taj sig super ove one,samo mi nije jasno kaj je ovo crno u sredini
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | keko
| | Napisano 03.01.2009 17:44  
|
| | Niti meni nije bilo jasno na pocetku... Ako pogledas pozorno , budes videl da zapravo ova zenska u sredini ima ispruzenu ruku prema iza i šaka joj je ( jako bijela ) iznad ove guze i ta žena drži to crno ( mač )
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Cesc
| | Napisano 03.01.2009 17:51  
|
| | aha kužim |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | carl_johnson
| | Napisano 03.01.2009 17:51  
|
| | a,sad kužim,fala
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Cesc
| | Napisano 03.01.2009 17:58  
|
| | Budući da u zadnje vrijeme se samo svađamo jel netko za to da opet zadamo temu pa se natječemo tko će napraviti bolji sig?
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Slym
| | Napisano 03.01.2009 18:01  
|
| |  Crystal Dragon Član od: 17.06.2003
Poruka: 9890
| | gangsta_of_detroit:
ByteRat,Y-bind šta sad ne prigovarate na ovaj sig?
Ajd da ti ja kažem da ti sljudi ne smiju, novi sig ti je prepatetičan.
HELPDESK
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Slym
| | Napisano 03.01.2009 18:03  
|
| | carl_johnson:
dobro,ja te sam upozoravam, kad ti inter pljosne ban češ plakat...
ozbilljno....jel dobar sig?
Dobar je, sviđa mi se.
HELPDESK
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Slym
| | Napisano 03.01.2009 18:08  
|
| | ByteRat:
I daj molim te makni taj "Glavni jebac" iz siga... jos nisi ni pomirisao vaginu, jako glupo to izgleda. Isto pricas o necemu o cemu nemas pojma.
Sve rečeno.
HELPDESK
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | SpeedFreak
| | Napisano 03.01.2009 18:15  
|
| |  Champion Član od: 22.12.2008
Poruka: 818
| | Kikiauti, sig ti je odličan!
E, jel mi može netko napravit sig? |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ByteRat
| | Napisano 03.01.2009 22:51  
|
| | Za sve one koji misle da rad u PSu ne moze spadati pod umjetnost...
link
Pa da vidimo tko moze ovako nesto napraviti, bez da kaze da je napravio umjetnicko djelo - vece ili manje vrijednosti, nebitno.
@kikiauti, dobar sig....
"Ako nam gramatika nije besprijekorna ne znači da smo polupismeni,svi smo isti?"
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | gangsta_of_detroit
| | Napisano 03.01.2009 22:53  
|
| | Gledajte,smisla za boje,za crtanje i slikanje imam vjerovatno više od puno vas,al nisam htio ništa govoriti ...možemo otvorit temu najbolja slika,crtamo u photoshopu ili paintu,bilo šta pa da vas vidim...odma da kažem nisam bolji od iris i od maggotmastera,od vas ostalih koji ste komentirali po ovoj teme vjerovatno jesam...zato...pssst |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Killer
| | Napisano 03.01.2009 23:03  
|
| |  Dragon Golem Član od: 30.10.2003
Poruka: 1909
| | Gangsta... Nisam osoba koja se nervira, na ovom forumu sam se samo jednom iznervirao (ona Iana i njeni postovi), ali ti si veoma blizu da isprovociras slicnu reakciju!
P.S.
Ti si "glavni jebac" jer je u noci u kojoj si ti to radio, pijetao sigurno spavao...
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ByteRat
| | Napisano 03.01.2009 23:05  
|
| | Joj mali, tebe fakat treba na zemlju netko spustit, neopisivo si uobrazen. Bas ono - razmazeno deriste koje si je umislilo da je neki opaki gangster/bozji poslanik pa hajde da mi cijeli svijet ljubi noge...
Jedino sto je u svemu ovome zabavno jest to koliko sam ne kuzis da s takvim nastupom ispadas zapravo ekstremno jadan... "Ako nam gramatika nije besprijekorna ne znači da smo polupismeni,svi smo isti?"
Izmjeni
Citiraj
Abuse |