CroVortex - Igre, filmovi, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop
 Video Game ShopPC Game Shop
Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Linkovi
· Net Bela
· Besplatne igre
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za download
· Igre za PC i konzole
  - CD Keyevi
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· Blu-Ray Filmovi
  - Film po narudžbi
· CD shop
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Pretraživanje

Razno
·
· Video igre - povijest
· Film - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum i pravila o privatnosti

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 32
Članova: 1

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Forum
· RAZNO - Upiti, odgovori, hvalisanje, trazim, nabrajanje itd. [Zbirni topic]
· koje trenutno igrate igre?
· Televizija na računalu
· GTA San Andreas Modifikacije
· Lockerz
· World of Warcraft
· Sjednica
· Zadaci help
· Koju mjuzu vrtite na kompu ovih dana
· HELPDESK

Moderira : Interghost , Slym , LunaR

CroVortex : Index - Općenito - Sigovi!

50 stranica ( 1, 2 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 49, 50 )
  Autor  Sigovi!
 thrall   Napisano 03.01.2009 23:22   

Bone Dragon
Član od:
19.07.2006

Poruka: 2973

@gangsta- Mogo ti radit u ps-u,paintu 1000 puta bolje od mene to ne daje pravo tebi da ti nitko ne smije dati negativnu kritiku(i to ti mi govorimo što ti nevalja kako bi ti neke stvari objasnili i to sve u tvoju korist)..Ja ne znam raditi u paint.net-u,ali svaki debil može raspoznat koji je sig bolji,tvoj ili byteratov,kekin itd...Ti radiš bolje od mene u paintu..Uh sorry onda,tvoj sig je savršenstvo,nikad nisam vidio bolji,ono sam prije govorio iz ljubomore i zato što sam se ulizivao byteratu..

-That the thing ain't the ring, it's the play. So give me a... stage..Where this bull here can rage, and though I could fight I'd much rather recite... that's entertainment.
 Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

keko   Napisano 03.01.2009 23:38   

Angel
Član od:
15.11.2006

Poruka: 1962

Gangsta , inace ljudi zaradjuju poštene pare s takvim poslovima...

irisovac   Napisano 03.01.2009 23:43   

Crusader
Član od:
05.10.2008

Poruka: 271
 dok se vi tu zabavljate uz velike intelektualne napore objašnjavajući nekom što i kako da napravi, ja sam se zabavljala uz manje intelektualnih napora u ps-u, opet. rezultat je tu... pozorno upijam i pozitivne i negativne komentare

inače, isto imam 24 godine, crtam od kad znam za sebe, i odnedavno sam počela i sigove radit, zapravo mislim da je to puno zahtjevnije od črčkanja po papiru, jer treba dosta toga uravnotežit i ukomponirat na jako mali prostor... ne vidim zašto bi forum ili aktivnost poput izrade sigova bili u neskladu s mojim godinama, zabavlja me i opušta. tak svejedno jel radim to ili vezem goblene .

irisovac   Napisano 03.01.2009 23:59   

Crusader
Član od:
05.10.2008

kikiauti:
tak da ljudi na posao da vidim kaj znate

jesam... jel valja

keko   Napisano 04.01.2009 00:00   

Angel
Član od:
15.11.2006

Poruka: 1962

Naravno, ko i obicno.. seksi

thrall   Napisano 04.01.2009 00:00   

Bone Dragon
Član od:
19.07.2006

@iris,super sig,samo ne razumijem šta piše u sredini.Ljepši mi je bio onaj prije.

Iuat
Luat
Iwat
Lwat

-That the thing ain't the ring, it's the play. So give me a... stage..Where this bull here can rage, and though I could fight I'd much rather recite... that's entertainment.

kikiauti   Napisano 04.01.2009 00:02   

Champion
Član od:
10.02.2005

Poruka: 851

irisovac:
jesam... jel valja

ako je to ovaj koji je u potpisu, svaka cast definitivno sve uklopljeno kako i treba nemam primjedbi na njega.

Offline  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

ByteRat   Napisano 04.01.2009 00:03   

Angel
Član od:
18.10.2001

Poruka: 2060

thrall:
@iris,super sig,samo ne razumijem šta piše u sredini.Ljepši mi je bio onaj prije.

Iuat
Luat
Iwat
Lwat

Lust aka požuda

"Ako nam gramatika nije besprijekorna ne znači da smo polupismeni,svi smo isti?" RAZNO-tema na podforumu Igre

thrall   Napisano 04.01.2009 00:06   

Bone Dragon
Član od:
19.07.2006

Ah....Me likes...

Time for lust, time for lie,time to kiss your life good..Ah nevermind...

Like keko said,sexy again..

irisovac   Napisano 04.01.2009 00:08   

Crusader
Član od:
05.10.2008

a fakat je taj "s" nekak neraspoznatljiv :/. a sviđao mi se font na početku, pa sam stalno nešto petljala s tim slovima da ispadnu mekša, i na kraju se izgubila prepoznatljivost... ah, a svejedno mi se čini ok, možda i popravim malo, al ne da mi se sad .

thrall   Napisano 04.01.2009 00:09   

Bone Dragon
Član od:
19.07.2006

Ma pusti font.. Pogotovo ono T mi je prejebeno.To ste vi skinuli pluginove za pain.net za te fontove jel?

irisovac   Napisano 04.01.2009 00:16   

Crusader
Član od:
05.10.2008

hmmmm, nemam pojma što si sad reko . ja radim sve u photoshopu, nemam paint.net. a kad mi treba ne znam kakav font, nađem si. ali u biti i neki normalni font možeš obradit i zafrkavat se s njim da dobiješ što hoćeš... ovaj je recimo bio puno oštriji i nije to "t" bilo tak lelujavo, to je posljedica mog pokušaja da slova budu nekak pomalo prozirna ili nešto... pa je ispalo kak je ispalo

thrall   Napisano 04.01.2009 00:22   

Bone Dragon
Član od:
19.07.2006

Aha,ma ja imam paint.net pokušo sam malo raditi u njemu ,ali nemam baš previše fontova i svi su gotovo isti,a na mnogim tutorialima nalazim da treba skidat dodatne plugine(dodatne fontove,efekte) itd. pa pitam.. Jer ovaj paint.net koji sam skinuo imao je nekih 2.5 MB,možda zato nema puno fontova.. Ali ko što kažeš možeš ih obradit(slova)..

kikiauti   Napisano 04.01.2009 00:24   

Champion
Član od:
10.02.2005

Buraz da ti iskreno kazem u paintu nis nemres fkt nemres da si isus, uzmi si moja preporuka ja sam prvo poceo sa corelom negdje pol god sam radio pa sam presao na fotosop, naravno fotosop je 10 puta bolji, ali corel ti je ok za pocetak za pocetnike da se tek tolko malo ufuras a onda u fotosopu mozes radit cuda

irisovac   Napisano 04.01.2009 00:24   

Crusader
Član od:
05.10.2008

pa nemam pojma kako sa slovima u paint.netu jer nikad nisam u tome radila. ali u ps-u možeš svašta kad si daš truda. pitaj y-binda radije što i kako s paint.netom. on ti se bolje kuži

Y-Bind   Napisano 04.01.2009 15:36   

Angel
Član od:
05.04.2005

Poruka: 2097

@gangsta
prema svima imam poštovanja al ovo prelazi granice... to što se voliš doma igrat pastelama i uploadat ih na temu crtanje ne znači da znaš bolje crtati od većine nas. Stvarno neznam kolko imas godina, ali sjećam se ja kad sam bio 6-7 razred i kad postavit se je bilo najbitnije, no to što si ti to ovdje napisao i dobro se osjećao nakon klika na pošalji je čist tvoja stvar. Samo nam padaš u očima. Klince se da farbat al nas nekolicinu ne. I nije sad da sve što napraviš loše jer ja sam objektivan. Da stvarno znas nešto napravit bolje od mene ja bi to otvoreno i bez srama priznao. Ne govorim da sam u svemu bolji od tebe ali što se tiče crtanja prostoručno po papiru i kompjuterskog slikanja - daleko sam van tvoje lige, ali daleko i van recimo iris.

Neznam kako si ti odmah zauzeo stav da te mi ovdje napadamo ili neznam šta i misliš da smo si mi preuzeli status bogova na ovoj temi. Ako ti većina članova ovo govori sumnjam da si ti sam subjektivno u pravu.

I stvarno makni glavni jebač iz siga jer bome nisi glavni jebač ni u jednom kontekstu ovdje tako da molim te...

Cheer'io!

P.S. sto se tice paint neta skini si fontove kao sto bi ih skidao za office i instaliraj ih u windowse (control panel/fonts) i bit ce ti među izborom fontova u paint.netu

Cesc   Napisano 04.01.2009 15:41   

Venom Spawn
Član od:
16.07.2008

Poruka: 695

gangsta_of_detroit:
Gledajte,smisla za boje,za crtanje i slikanje imam vjerovatno više od puno vas,al nisam htio ništa govoriti ...možemo otvorit temu najbolja slika,crtamo u photoshopu ili paintu,bilo šta pa da vas vidim...odma da kažem nisam bolji od iris i od maggotmastera,od vas ostalih koji ste komentirali po ovoj teme vjerovatno jesam...zato...pssst

pa ja jesam priznao da mi likovna umjetnost baš i ne ide ali ne moraš zato vrijeđati druge

gangsta_of_detroit   Napisano 04.01.2009 16:30   

Angel
Član od:
21.08.2008

Poruka: 2002
Lokacija: Negdje,svugdje,i kad si jako blizu ja sam negdje drugdje...

kikiauti:
Buraz da ti iskreno kazem u paintu nis nemres fkt nemres da si isus, uzmi si moja preporuka ja sam prvo poceo sa corelom negdje pol god sam radio pa sam presao na fotosop, naravno fotosop je 10 puta bolji, ali corel ti je ok za pocetak za pocetnike da se tek tolko malo ufuras a onda u fotosopu mozes radit cuda

to i ja kažem za paint

y-bind...ako želiš natjecanje reci,pa da vidimo tu tvoju ligu

KiwiCRO   Napisano 04.01.2009 17:58   

Griffin
Član od:
16.04.2008

Poruka: 602

gangsta_of_detroit koji je tebi qurac,ponasas se jadno. Tu nesto mudrujes o umjetnosti i sigovima a kada ti netko da svoje objektivno misljenje o tvom uratku popizdis.Vidio sam takvo ponasanje u vrticu puno puta.
Stvarno te ne kuzim,postas sig pitas za misljenje i onda ti ljudi dobronamjerno kazu kritike koje ti ocito nisi sposoban prihvatiti.Tesko ces tako kroz zivot.
Ocito zivis u nekom svom mjehuricu di si ti lokalni jebac i di su ti sigovi predivni,dostojni bogova sa olimpa.
Nisam htio nista postati na ovu temu ali jako me razljutilo to sto si umjetnost sve na natjecanje.Na razini si dvogodisnjeg djeteta.I da kojim slucajem napravis bolji sig od y-binda,sta bis s time postigao??
Mozda bis sam sebe zadovoljio na taj nacin,ali ostatku foruma si pao u ocima sa ovim ispadima.Toliko od mene,

Inace sam prije crtao s ekipom grafite po gradu i bili smo dosta aktivni u tome pa budem postao narednih dana koji grafit pa da ocjenite malo.

Evo da nebi bio potpuni offtopic jedan sig koji NISAM JA RADIO, da nebi bilo poslije da kradem sigove ili tako nesto:

Znam da je prevelik ali nije radjen za ovaj forum.
MADE BY: Evil_Cherry aka Skela

Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

gangsta_of_detroit   Napisano 04.01.2009 19:53   

Angel
Član od:
21.08.2008

Poruka: 2002
Lokacija: Negdje,svugdje,i kad si jako blizu ja sam negdje drugdje...

dobro,isppričavam se...za sve...bio sam glup malo...ali to sam namjerno radio...mislio sam da serete stalno,zato šta sam bio na piku,ok sve u redu...

Killer   Napisano 04.01.2009 19:55   

Dragon Golem
Član od:
30.10.2003

Poruka: 1909

Mislio si da si na piku iako su svi govorili da nisi?? Ti nisi namjerno radio to sto jesi, ti jesi to sto si mislio da jesi namjerno radio...

Cesc   Napisano 04.01.2009 20:31   

Venom Spawn
Član od:
16.07.2008

Poruka: 695

Killer:
Mislio si da si na piku iako su svi govorili da nisi?? Ti nisi namjerno radio to sto jesi, ti jesi to sto si mislio da jesi namjerno radio...

confused

KiwiCRO   Napisano 04.01.2009 20:42   

Griffin
Član od:
16.04.2008

Poruka: 602

Killer:

Ovo bi posramilo i neke od najvecih mislilaca danasnjice. Jos jednom
BTW iskomentirajte onaj sig koji nisam ja radio,sve kritike su dobrodosle

Killer   Napisano 04.01.2009 20:58   

Dragon Golem
Član od:
30.10.2003

Poruka: 1909

Evo i ja se pridruzujem klubu osoba sa sigom...
Copyright - IRIS
Hvala joj velika!
(ma i tebi Byte, ali cu tvoj posle iskoristit )

carl_johnson   Napisano 04.01.2009 21:30   

Champion
Član od:
30.12.2006

Poruka: 884

evo jedan moj jednostavni....komentari (i loši i dobri) su dobrodošli!

a na ovom mislim da sam nadmašio samog sebe!!

kikiauti   Napisano 04.01.2009 22:19   

Champion
Član od:
10.02.2005

Super su oba dva vidi se napredak samo tak naprijed

thrall   Napisano 04.01.2009 22:22   

Bone Dragon
Član od:
19.07.2006

Ja bih samo možda kod prvog još nešto dodao u sredini,neku sliku ili nešto,da nema toliko slobodnog prostora...i neki okvirčić..

carl_johnson   Napisano 04.01.2009 22:31   

Champion
Član od:
30.12.2006

Killer:
slika

Evo i ja se pridruzujem klubu osoba sa sigom...
Copyright - IRIS
Hvala joj velika!
(ma i tebi Byte, ali cu tvoj posle iskoristit )

BOMBA od siga!!!!

2Furious   Napisano 04.01.2009 22:48   

Devil
Član od:
30.06.2007

Poruka: 1353

Slažem se

carl_johnson   Napisano 04.01.2009 23:25   

Champion
Član od:
30.12.2006

khm....isse ,danas sam ih tri napravio....i mislim da je ovaj najbolji do sad

Nazad na vrhOdi na stranicu: 1, 2 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 49, 50

Odi na

Ova stranica i njezin sadržaj su copyrighted(©) 2001-2010 by CroVortex. Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.1, FireFox 3 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.