CroVortex - Igre, filmovi, mobiteli, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop

Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Download
· Linkovi
· Net Bela
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za PC i konzole
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· Blu-Ray Filmovi
· Mobiteli
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Razno
·
· Video igre - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 11
Članova: 0

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Pretraživanje

Forum
· [S] Kojih starih (i legendarnih) igara se uvijek prisjećate?
· [S] Šta vas živcira
· [S] Televizija, novinarstvo, žutilo...
· Crovortex napredak
· [S]Slike usera
· Samo za dečke
· Mount & Blade
· Koju mjuzu vrtite na kompu ovih dana
· Kviz znanja
· [S] Šta ima?

Moderira : Interghost , LunaR

CroVortex : Index - Općenito - Što če biti s ovim forumom?

Autor  Što če biti s ovim forumom?
 CrazyMage   Napisano 16.07.2008 19:17   

Black Dragon
Član od:
28.01.2007

Poruka: 3258

Evo ovako,svi vide ovo stanje u zadnje vrijeme,spammera ko vrag,vi iz starionice se izolirali od spammera,vama sve krasno i ljepo,ono,pametni odgovori,super teme..a šta je u ovom dijelu..sami spammeri i normalni ljudi bez dozvole za starionicu,svaka tema je usrana,svaka,jedino ono sa filmovima još možda,i tu i tamo netko odgovori nešto normalno.Ne možemo od Intera tražiti još jedan podforum,nema smisla.Na što bi ovaj forum ličio,to je kak da kažem..službeni,pravi forum ,nije od usera,šta napravit sljedeće?

KOTOR,s tobom,jebiga sorry zbog onog ispada mog,no naljutio sam se jer nisi bio u pravu,nisam spammer..ostalo smo valjda riješili,došo sam na ovaj forum da dijelim mišljenja s normalnim ljudima,znao sam da če bit starijih,s više znanja,koji će moč pomoč,zajebavat se,i tak je bilo prije,no sad ovaj forum nema smisla,ovo moje sad nije bio offtopic,jel sam samo srao onoj budali onom foxmenu,iovako je sva tema offtopic skoro.Imamo riješenje da interveniramo protiv spammera,i da samo se neki članovi vrate,i da ste vi aktivniji tu(a vjerujem i da bi bili kad bi tu bila zrela rasprava..ili jednostavno kao prije)
Intera kolko vidim u zadnje vrijeme nema,a ja sam mislio da i on sudjeluje u ovom,i da i ja,više ne serem i ne reagiram onako burno na spammere,a prošlo me,a ovo sad,nije to to.

Evo volio bi čuti komentare od svakoga,ali bez nekakvog vrijeđanja,pa da vidimo što vi mislite i što možemo učiniti,ja nemogu sam ništ,samo me zanima što bi mogli napraviti,no ništa ne možemo bez Intera,ovo moje je samo ideja.
 Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

thrall   Napisano 16.07.2008 19:47   

Phoenix
Član od:
19.07.2006

Poruka: 2638

Griješiš dosta u vezi s "č" i "ć",ali nevermind. Što će bit,ko zna,swarm spammera dolazi konstantno,za 15 minuta u donjem lijevom kutu neće se moći vidit da je ova tema aktivna jer će se u još 15 tema odmah zaspammat. Ja jedino u zadnje vrijeme komentiram na temu "koju mjuzu vrtite na kompu ovih dana" i "koje trenutno igrate igre",jer su najmanje zaspammane zasad. Tu i tamo pročitam koju temu u Slym's lair jer tamo nema spammera,čime vide temu "Knjige" bježe što dalje i naravno prolistam temu "Beautifull girls". Starionica ima svoj razlog i valjda će motivirat neke da više ne spammaju,a Inter molim te kazni neke spammere,ako već nisi.

Fear can hold you prisoner. Hope can set you free
 Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

CrazyMage   Napisano 16.07.2008 21:03   

Black Dragon
Član od:
28.01.2007

Znam,žurio sam to pisat,tako da sam i izostavio neke stvari koje sam htio reći,ali nvm,sad se ne sjećam iovako.

Killer   Napisano 16.07.2008 23:14   

Fearie Dragon
Član od:
30.10.2003

Poruka: 1587

Ovako, spam je nekad bio zastitni znak CV-a, ali je to bio inteligenti spam u smislu odgovoris na pitanje, pokusas pomoci i kad se to rijesi udri po spamu i svi sretni i zadovoljni, ali je isto tako bilo puuno manje raje, a pogotovo klinaca od 13 god koji misle da su pokupili svu pamet svijeta i da su oni centar svijeta (dobro, u nekom smislu svi smo mi centar svijeta, ali ovo je vec filozofija!)... Jednostavno, nije bilo uber-spammera a na vecinu tog spamma mogao si se posteno nasmijat, a ne kao sad kad se smijes zbog idiotizma...

Now I lay down to sleep Pray the Lord my soul to keep If I die before I wake Pray the Lord my soul to take
 Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

CrazyMage   Napisano 17.07.2008 00:28   

Black Dragon
Član od:
28.01.2007

Upravo tako,baš gledam ekipu od prije,komentiraš,udri po lolu i zajebavaj se

ByteRat   Napisano 17.07.2008 05:24   

Thunderbird
Član od:
18.10.2001

Poruka: 951

Killer:
Ovako, spam je nekad bio zastitni znak CV-a, ali je to bio inteligenti spam u smislu odgovoris na pitanje, pokusas pomoci i kad se to rijesi udri po spamu i svi sretni i zadovoljni, ali je isto tako bilo puuno manje raje, a pogotovo klinaca od 13 god koji misle da su pokupili svu pamet svijeta i da su oni centar svijeta (dobro, u nekom smislu svi smo mi centar svijeta, ali ovo je vec filozofija!)... Jednostavno, nije bilo uber-spammera a na vecinu tog spamma mogao si se posteno nasmijat, a ne kao sad kad se smijes zbog idiotizma...

Upravo se o tome radi. Spamamo i mi u Staraonici, ali kao 1. to nije tipa da pod raspravu o religiji netko napise "ja mrzim zoo tycon" ili sl., a kao 2. nikad se ne udaljimo od same srzi - bas ono sto si napisao, odgovoris pa spamas i to obicno neka fora, nije glupost.

@ CrazyMage
Bez brige, prati sve Inter, sto mislis tko brise sve ove postove i sl.? On dobije valjda 50 abuse reporta dnevno, pregleda on to sve, znam ja
Sto ce biti sa forumom? Pa jedno vrijeme ce vjerojatno biti jos ovako, dok Int ne uzme vremena i ne napravi neku revoluciju. Ono sto ja smatram je da bi se trebalo naci par pouzdanih, starih i provjerenih clanova i dodijeliti im se status moderatora na cijelom forumu, ne samo u jednoj sekciji... eventualno rasporediti svakome jedan dio. I za tjedan dana bi bio red, kada bi moderatori mogli zakljucati teme, lupit privremeni ban korisniku ili izbrisati thread kompletno ako vec postoji ili je uvredljiva sadrzaja.
Ovako Int nadzire koliko moze, a vi moderatori koji su dodjeljeni vecinom nisu aktivni.

Offline  PM  Profil  www    Izmjeni     Abuse

Odi na

Ova stranica i njezin sadržaj su copyrighted(©) 2001-2008 by CroVortex. Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.0, FireFox 1.5 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.