| |
Autor | |
I-Doser |
| | hammer_fall
| | Napisano 22.07.2008 02:54  
|
| |  Monk Član od: 16.03.2005
Poruka: 175
| | Ovo je program koji pomocu zvuka određene frekvencije utječe na vaš mozak i daje osjećaj kao da ste uzeli neku drogu ili konzumirali alkohol. Osnovni program dolazi sa osjećajem alkoholiziranosti i sedativa...tko se usudi neka proba... |
| | Offline | | PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Ozy
| | Napisano 22.07.2008 03:17  
|
| |  Rust Dragon Član od: 23.09.2003
Poruka: 5111
Lokacija: na jedrilici u Karipskom moru s 2 tajlanðanke i 2 ukrajinke....
| | Ehe šinko...davno sam ja to probao,i uz to još neke zvukove načipiranosti,sad neznam točno šta i kakve,ali uglavnom koji (pod opisanim) utječu na moždane valove...a ono,radi da i ne.. Neznam jeli do mene,pa da nekad radi ili ne radi..fora,ali čudno je to...
I da,onaj Natura (2.0) mi je fora program za opuštanje zvučnom terapijom...  Athlon64 X2 3600+ Brisbane @2700Mhz + KATANA 2; Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4; Mushkin XP2 Redline 8000; V5600 FireGL inc.; Seagate 250GB NCQ x 2; Philips 190P7ES; Logitech Deluxe & Logitech MX518 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ByteRat
| | Napisano 22.07.2008 04:20  
|
| |  Thunderbird Član od: 18.10.2001
Poruka: 1077
| | Za naivne evo copy/paste posta sa useneta od covjeka koji ocito zna o cemu prica i s kojim se slazem
> Opis :
> 0.5 - 1.5 Hz - Otpuštanje endorfina
> 0.9 Hz - Euforični osjećaj
> 2.5 Hz - Proizvodnja opijata (smanjenje anksioznosti)
> 4.0 Hz - Otpuštanje enkefalina radi smanjenja stresa
> 10 Hz - Otpuštanje veće količine serotonina. (Opa bato ! Nema više
> depresijice )
> 14 Hz - Stanje mozga je u pripravnosti (ALERT !). Povećana koncentracija.
> 20.215 Hz - Sigurni učinci nalik LSD-u (???)
> 30 Hz - Sigurni učinci nalik Marici Juanović
> 33 Hz - Stanje preosjetljivosti (kako ovo može biti dobro??)
> 38 Hz - Otpuštanje endorfina x2
glupost! nepostoji zvucnik za kucnu upotrebu koji moze reproducirati te
niske frekvencije.
> 46.98 Hz - Halucinacije, kada se koristi sa 62.64 & 70.47 Hz
za reprodukciju ovih frekvencija potrebno je slusati preko odgovarajucih
medija, pojacala i zvucnika koji su za "po doma" skupocjeni.
> Nosioci zvuka:
> 90 - 110 Hz - Rast beta-endorfina, rast zadovoljstva
> 111 Hz - Otpuštanje beta endorfina.
sve citirane frekvencije se ne mogu cuti, vec osjetiti zelucem (ili
unutarnjim organima te kostima kao vibracije) zbog rezonancije oni
vibriraju, npr. rika koju proizvodi lav ili crkvene orgulje mogu
izazivati osjecaj jeze i to zbog niskih frekvencija. takve niske
frekvencije se koriste u npr. seizmologiji, za praćenje kretanja tla i
potresa.
> Tko hoće svih 300 doza + način kako da ih pretvorite u WAV zapis (MP3 nije
> preporučljiv zbog kvalitete zvuka) nek se javi ... lokalnom dileru Zoranu
> aka "asdfgh" aka "brmlbrml"
odi pa se školuj, ponovi si osnove akustike (infrazvuk) i fizike. mani
se bedastoca i gluposti. kada to usvojiš i naucis primjenjivati in praxi
tada odšeći do kakvog disko kluba koji na snažnoj decibelaži preko
kvalitetnije audio opreme mogu puštati niske frekvencije dakako, ponovo,
iznad nekih 30 Hz.
 |
| | Online | | PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | kikiauti
| | Napisano 22.07.2008 10:42  
|
| |  Champion Član od: 10.02.2005
Poruka: 830
| | Ja sam probao alkohol i travu, alkohol me malo lupio vrtilo mi se i rigalo jer sam se najeo kolaca prije lol xD. Kod trave nis posebno smijao sam se sam sebi al brzo proslo, citao sam da kao treba slusat na slusalice bit u mraku i zatvorit oci i da mora bit potpuni mir oko tebe da bi ta droga dijelovala na tebe 100%.
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | 2Furious
| | Napisano 22.07.2008 12:32  
|
| |  Venom Spawn Član od: 30.06.2007
Poruka: 693
| | Lol,ja sam na "Razotkrivači mitova" gledao kako su testirali da li te tjera srat pod određenom frekvencijom zvuka. Morate vidit ovu jebenicu.Fakat je cool.
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Ozy
| | Napisano 22.07.2008 15:02  
|
| |  Rust Dragon Član od: 23.09.2003
Poruka: 5111
Lokacija: na jedrilici u Karipskom moru s 2 tajlanðanke i 2 ukrajinke....
| | Byterat samo da znaš da zvučnici od po 100-200kn već reproduciraju frekvencije iznad 20Hz,a oni malo bolji i frekvencije već od 16Hz...čisto da se razumijemo.
BTW: Firma u Zagrebu,neznam ime,ali prodaju rastjerivače glodavaca (voluharica,miševa itd)...proizvod držao u rukama,ima zvučnik koji nije veći niti išta bolji od onog mini beepera u kompu; a opet proizvodi te niske frekvencije i pouzdano! smeta glodavcima. Eto to je čisto info,tko mi ne vjeruje ne mora,ali samo da znate neke osnove spektra zvuka,praga čujnosti, te funkcioniranja zavojnice unutar magneta,znali bi da se itekako mogu postići niske frekve aka infra zvuk na skoro svakim zvučnicima... Athlon64 X2 3600+ Brisbane @2700Mhz + KATANA 2; Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4; Mushkin XP2 Redline 8000; V5600 FireGL inc.; Seagate 250GB NCQ x 2; Philips 190P7ES; Logitech Deluxe & Logitech MX518 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ByteRat
| | Napisano 22.07.2008 16:03  
|
| |  Thunderbird Član od: 18.10.2001
Poruka: 1077
| | Nemam pojma, samo prenosim...
I mislim da se za tjeranje glodavaca, komaraca i sl. ne koriste niske vec visoke frekvencije...
Sve u svemu ne vjerujem da se pomocu zvuka mozes nadrogirat 
 |
| | Online | | PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Killer
| | Napisano 23.07.2008 00:27  
|
| |  Fearie Dragon Član od: 30.10.2003
Poruka: 1635
| | E ovo je extra, nadrogiras se a ne potrosis 15 KM za vutru... Ma san svake osobe koja voli racunar a i vutru . Al ipak, bolje je otici na Banju (mali parkic na periferiji tuzle - Scar potvrdi ovo) i tu se u prirodi relaksirat Now I lay down to sleep
Pray the Lord my soul to keep
If I die before I wake
Pray the Lord my soul to take |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | hammer_fall
| | Napisano 25.07.2008 01:50  
|
| |  Monk Član od: 16.03.2005
Poruka: 175
| | ja osobno nisam probao ni jedan program pa ni i-doser al mi je jedan kolega rekao da se je osjecao drukcije nakon sto je uyeo alkohol i sedative... |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ineedmoney
| | Napisano 25.07.2008 08:16  
|
| |  Rust Dragon Član od: 05.09.2004
Poruka: 5671
| | Ozy:
Byterat samo da znaš da zvučnici od po 100-200kn već reproduciraju frekvencije iznad 20Hz,a oni malo bolji i frekvencije već od 16Hz...čisto da se razumijemo.
BTW: Firma u Zagrebu,neznam ime,ali prodaju rastjerivače glodavaca (voluharica,miševa itd)...proizvod držao u rukama,ima zvučnik koji nije veći niti išta bolji od onog mini beepera u kompu; a opet proizvodi te niske frekvencije i pouzdano! smeta glodavcima. Eto to je čisto info,tko mi ne vjeruje ne mora,ali samo da znate neke osnove spektra zvuka,praga čujnosti, te funkcioniranja zavojnice unutar magneta,znali bi da se itekako mogu postići niske frekve aka infra zvuk na skoro svakim zvučnicima...
kolko ja znam svi zvučnici mogu reproducirat te niske frekve, ali će to moć napravit određen broj puta prije neg kaj prdnu. zato se koriste bass zvučnici za bass gitare, a gitarski zvučnici za obične (treble ) gitare. drugi zvučnici jednostavno nisu građeni dovoljno čvrsto da izdrže tu putanju membrane koja se pojavljuje kad se udaraju niske frekve. Čak i bass zvučnici imaju limit ispod kojeg nije preporučljivo ić (40 - 30 Hz). zato su bass zvučnici uvijek veći od običnih - što je veći promjer niže frekve se mogu glasnije, jasnije i sigurnije reproducirat.
...AFAIK |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |