| |
Autor | |
Uhapšen Radovan Karađžić-Rašo |
| | Killer
| | Napisano 31.07.2008 02:27  
|
| |  Fearie Dragon Član od: 30.10.2003
Poruka: 1587
| | Jojo, jesi se ti rodio dok je bio ovaj rat? Znas li uopste zasto njega tuze? I neke od posljedica njegovog terora? npr, proprzeni divlji luk ti je predstavljao bolje jelo nego danas janjetina tek skinuta sa rostilja? I tako stvari... Znas li ti to? Now I lay down to sleep
Pray the Lord my soul to keep
If I die before I wake
Pray the Lord my soul to take |
| | Offline | | PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Elendil
| | Napisano 31.07.2008 12:29  
|
| |  Angel Član od: 07.01.2006
Poruka: 2050
| | Yaxyo:
Radovan bi sada rado van.
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | GLupan
| | Napisano 31.07.2008 15:01  
|
| |  Crossbowman Član od: 31.07.2008
Poruka: 12
| | meni je taj lik sasvim svejedan kratko receno JBMS za njega to je vise bosanski problem i bolje da ga bosanci sude nego oni u Den Haagu
meni je jedina muka sto ce on imat bolji kompljuter u celiji u Den Haagu neg ja doma |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | crazy_jojo
| | Napisano 31.07.2008 15:08  
|
| |  Gold Golem Član od: 26.07.2008
Poruka: 145
| | kak to možeš govorit,jebe ti se?pa i u bosni žive hrvati,tako da to i nije samo njihov slučaj nego i naš...ma,treba ga rastrgat na živo,a ako se netko ne slaže s tim onda i njega treba skup snjim! |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | alienscum
| | Napisano 31.07.2008 19:17  
|
| |  Black Dragon Član od: 29.09.2004
Poruka: 3850
| | obicno bi takvim ljudima najgora kazna bila kad bi ih uspio uvjeriti u istinu, da shvate sto su ustvari napravili ... a ne to kaj ti meljes Death is but the doorway to new life. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ByteRat
| | Napisano 31.07.2008 19:42  
|
| |  Champion Član od: 18.10.2001
Poruka: 929
| | Ja bi samo da dobije dozivotnu kaznu i celiju kao i svaki drugi zatvorenik. Na kraju ispada da je gore ubiti jednu osobu nego na tisuce jer ako ubijes jednu sude ti i zavrsis u lokalnom zatvoru, a ako pobijes na tisuce, onda si ratni zatvorenik pa dobijes svoju celiju sa TVom, pravo koristenja racunala, zasebnu kupaonu, saunu, teretanu... jebote kazna, lakse zive nego ja.
Jos mi ima smisla dok je netko samo optuzenik pa je u pritvoru jer mu jos nije dokazana krivnja, ali ovo kasnije je smijesno...
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Cesc
| | Napisano 31.07.2008 21:42  
|
| |  Harpy Član od: 16.07.2008
Poruka: 77
| | Pazi ovo ubiješ tisuće ljudi postaneš europski bin laden i završiš u zatvoru sa vlastitom ćelijom,televizorom,pristupom na net, računalom kojim možeš pokrenuti većinu današnjih igara misim da čak u sobi imaju zasebne kupaonice . Ajmo svi napravit genocid to se bolje isplati napravit nego rintat za sve to |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | thrall
| | Napisano 31.07.2008 22:46  
|
| |  Phoenix Član od: 19.07.2006
Poruka: 2637
| | Moš ti imat sve kompjutere svijeta i sve televizije,ali kad nemaš slobodu,jebeš sve to.. Fear can hold you prisoner. Hope can set you free |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | alienscum
| | Napisano 31.07.2008 23:02  
|
| | bas to, jbo sve kaj imas, rade crncim ko crnac i imamo bar kakvu takvu slobodu ... Death is but the doorway to new life. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ByteRat
| | Napisano 31.07.2008 23:35  
|
| |  Champion Član od: 18.10.2001
Poruka: 929
| | Naivni ste ljudi. I niste shvatili sto sam ja rekao. Taj covjek na svojim rukama ima krv stotina, tisuca ili koliko vec zivota. Ovdje, a i u skoro svakoj drugoj zemlji, mozes ubit nekoga u afektu ili cak samoobrani(slucaj Magas) gdje se ocjeni da si upotrijebio pretjeranu silu i zavrsit ces u celiji sa jos 10 ljudi od kojih je pola zapravo trebalo zavrsiti na psihijatriji, ali tamo nema mjesta, moras srat, pisat i spavat kad ti se kaze i nadat se da te netko nece probost po noci. S druge strane netko tko je pobio tisuce ljudi dobije zasebnu celiju koja lici na hotelsku sobu. Ne znam da li ste gledali TV prilog o tome kakve oni tamo stvari imaju. Prakticki su i slobodni, ne smiju van iz kompleksa, ostalo sve im je dopusteno. Imaju u sobi bolju opremu nego ja. Jebes ti ovu slobodu, bolje bi mi bilo tamo, jos imam i cuvare i nitko mi nista ne moze. Ne placas rezije, drugi se brinu o tebi, imas redovite medicinske preglede, pravo na zdravstveno osiguranje i jos dobiva novce za to sto provodi u zatvoru. Pa sad vi recite da je to fer i da je njima tamo neka sloboda lisena. To nije nikakva kazna za nekoga tko je direktno odgovoran za etnicka ciscenja. I nikakva zadovoljstina za rodbinu stradalih.
Zato kazem, usporedite nekoga tko je ovako u zatvoru i tko je tamo u zatvoru... to nije pravedno.
A i zapitajte se kakvu to tocno slobodu imate...
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | KiwiCRO
| | Napisano 01.08.2008 11:09  
|
| |  Crusader Član od: 16.04.2008
Poruka: 296
| | Sustav je takav da ti se cini da imas slobodu dok je u stvarnosti drugacije.Mi smo zrtve sustava koji ne funkcionira.
aliens*****@
Imas slobodu da radis cijeli zivot i da placas porez.Sta ce biti kada prestanes raditi ili da ti se sta dogodi na poslu.Od drzave neces dobiti nista.Ukratko ti radis,skolujes se i zivis za drzavu a kada ti trebas nesto od drzave onda zakaze.Danas imamo previse takvih primjera.Najbolje se vidi na kapetanu Laptalu koji je cijeli svoj zivot sluzio domovini a kada se nasao u govnima od domovine niti slovo d.Moj stari je isto pomorac i onda da se ne zapitam sta da je moj stari sluzio na tom brodu.Uglavnom svi cemo se kada tada naci u situaciji da trebamo nesto od drzave a dobiti cemo ku***.
Ali sam ga nasrao sada.
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | thrall
| | Napisano 01.08.2008 14:21  
|
| |  Phoenix Član od: 19.07.2006
Poruka: 2637
| | Nisam vidio kakav zatvor imaju,ali ako imaju to sve nije fer. Ja bi opet radije crnčio nego bio tamo... Treba njega u američki neki ili turski zatvor.. Da bar da mu sude u SAD-u,doživotna ili električna pa se ti možeš jebat.. Zapravo jebali bi ga tamo.. Fear can hold you prisoner. Hope can set you free |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | alienscum
| | Napisano 01.08.2008 14:40  
|
| | slobode imamo sigurno vise mi nego oni tamo, nije fer takav odnos prema njima al jbg, tak je kak je, ja sam samo rekao da mi je bolje ovo slobode sto imam nego sto bi tamo imao ....
o zatvoru nisam sad gledao, gledao sam to prije dosta vremena i vidio sam kaj imaju, sve 5, da tam doma imam nebi moglo bolje, al slobode su liseni, kako god bilo ...
a sustav je takav da bi trebao funkcionirat, al zbog onih na vlasti je sustav zakurac, pa bolje ikakav nego nikakav sustav (anarhija je druga prica) ... Death is but the doorway to new life. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Killer
| | Napisano 02.08.2008 01:23  
|
| |  Fearie Dragon Član od: 30.10.2003
Poruka: 1587
| | Ma posaljte ih u Saudiju sve! Tamo sam jednog petka gledao javno izvrsenje kazne! 80 udaraca bicem... Al naravno ne kao u filmovima, ono da ti raznese oba bubrega jednim udarcem, nego blaze, ali se ipak ne bih volio naci pod tim bicem... On bi lagano dobio Hanged 'till dead sistem Now I lay down to sleep
Pray the Lord my soul to keep
If I die before I wake
Pray the Lord my soul to take |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 03.08.2008 20:23  
|
| |  Crystal Dragon Član od: 06.01.2005
Poruka: 10872
| | Iskreno - trebali su to ućiniti prije 1990 pa ne bi ljudi stradali - sad je svejedno . . . kaj god da mu naprave to ljude neće vratiti iz mrtvih . . . A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
| | Online | | PM Profil
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | MarkedOne
| | Napisano 04.08.2008 22:13  
|
| |  Cerberus Član od: 25.07.2008
Poruka: 68
| | Ma imaju i u Hagu veliku slobodu.Imaju čak i igralište za iganje! |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 04.08.2008 22:46  
|
| |  Black Dragon Član od: 28.01.2007
Poruka: 3220
| | Što si veči zločinac to bolji zatvor
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | SCAR_FACE_
| | Napisano 08.08.2008 13:19  
|
| |  Black Dragon Član od: 24.03.2004
Poruka: 3729
| | fakat upravo tako....a opet se nešto bune |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | gangsta_of_detroit
| | Napisano 22.08.2008 18:48  
|
| |  Unicorn Član od: 21.08.2008
Poruka: 395
| | Cesc:
Pazi ovo ubiješ tisuće ljudi postaneš europski bin laden i završiš u zatvoru sa vlastitom ćelijom,televizorom,pristupom na net, računalom kojim možeš pokrenuti većinu današnjih igara misim da čak u sobi imaju zasebne kupaonice . Ajmo svi napravit genocid to se bolje isplati napravit nego rintat za sve to
sigurno će on u zatvoru igrati comp ...haha.
al slažem se s tobom to nije pošteno,dobro kaže CrazyMage što veći zločinac to bolji zatvor... |
Izmjeni
Abuse |