CroVortex - Igre, filmovi, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop
 Video Game ShopPC Game Shop
Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Linkovi
· Net Bela
· Besplatne igre
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za download
· Igre za PC i konzole
  - CD Keyevi
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· Blu-Ray Filmovi
  - Film po narudžbi
· CD shop
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Pretraživanje

Razno
·
· Video igre - povijest
· Film - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum i pravila o privatnosti

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 19
Članova: 3

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Forum
· Koju mjuzu vrtite na kompu ovih dana
· Koji mob imate
· Televizija na računalu
· koje vam pjesme danas ne izlaze iz glave?
· Gluposti
· koje trenutno igrate igre?
· Gta sa multiplayer
· Kladionica
· Vaši videi na youtubeu
· Online radio

Moderira : Interghost , Slym , LunaR

CroVortex : Index - Općenito - Utjecaj monoteističkih religija na društvo - štetan ili koristan?

9 stranica ( 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 )
  Autor  Utjecaj monoteističkih religija na društvo - štetan ili koristan?
 ineedmoney   Napisano 20.01.2009 22:35   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

Poruka: 5998

Killer:
Unikatan bre, vjerujem da su ziva bica stvorena, a zahvaljujuci okolini i prilikama, prilagodjavale se... Ali nisu mijenjale rod, broj i padez

recimo 1. stvoreni čovjek, jel ga smatraš kao neki mikroorganizam, ili je neki srodnik majmunu ili normalni čovjek (homo sapiens sapiens) koji je zbog klimatskih uvjeta/hrane/štajaznam drukčiji s obzirom na lokaciju?

Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Killer   Napisano 20.01.2009 22:39   

Dragon Golem
Član od:
30.10.2003

Poruka: 1909

Sta je ovo, ironija i majeutika??

Ajd pristajem, prvi covjek je bio covjek kakvog mi sad znamo, homo sapiens.
Next?

irisovac   Napisano 20.01.2009 23:00   

Crusader
Član od:
05.10.2008

Poruka: 271
 evo i ja se slažem s killerom, da nije sam

Killer   Napisano 20.01.2009 23:13   

Dragon Golem
Član od:
30.10.2003

Ne mora biti istina, ali mi je ipak drago

Elendil   Napisano 20.01.2009 23:42   

Phoenix
Član od:
07.01.2006

Poruka: 2733

Killer:

Next?

Nije sigurno.
Ako nista drugo barem je dozivio neke tjelesne promjene, tipa povecanje mozga, visina etc...

Killer   Napisano 21.01.2009 00:06   

Dragon Golem
Član od:
30.10.2003

Večeras je meč svih mečeva
To je meč koji obečava
Tribine drhte k'o životinja bijesna
Dva Boga u ringu kojima je zemlja pretijesna

Gledam te vjerske huligane
Kako nam broje zadnje dane
Kliču svome Übermenschu
Da digne cijeli svijet u benchu

Moj je Bog jači od tvog
Moj je Bog jači od tvog
S obje tribine čuju se iste himne
Moj je bog jači od tvog
Moj je bog jači od tvog
U njegovo ime se lakše gine

Pokušavam skužit' što ih fura
Kroz taj svijet karikatura
Sve što im se u glavi vrti
Su pakao, raj i strah od smrti

Ja i tom strašnom junaku
Gore na oblaku skidam kapu
Ali mi duša nije toliko plaha
Da ću ga voljet' iz straha

Tvoj je Bog jači od mog
Tvoj je Bog jači od mog
U njegovo ime se lakše gine
Tvoj je Bog jači od mog
Tvoj je Bog jači od mog
Moj nije visok, snažan, nabildan ni lijep
ali mi fino stane u džep

Moj džepni Bog je uvijek uz mene
On prati me, i to na duge pruge
On je samo moj, samo moj heroj
Pa nema potrebe da s njime gnjavim druge
Moj džepni Bog će Bogu tvom pokazati Boga!!

ByteRat   Napisano 21.01.2009 00:07   

Angel
Član od:
18.10.2001

Poruka: 2060

Kad vec citiramo pjesme....

Saint paul the persecutor
Was a cruel and sinful man
Jesus hit him with a blinding light
And then his life began
I said yeah
I said yeah

Augustin knew temptation
He loved women, wine and song
And all the special pleasures
Of doing something wrong
I said yeah
I said yeah

I said yeah, oh yeah, oh yeah
Youll never make a saint of me
Oh yeah, oh yeah

And could you stand the torture
And could you stand the pain
Could you put your faith in jesus
When youre burning in the flames

And I do believe in miracles
And I want to save my soul
And I know that Im a sinner
Im gonna die here in the cold
I said yes, I said yeah

Oh yeah, oh yeah
Oh yeah, oh yeah
Oh yeah, oh yeah

I thought I heard an angel cry
I thought I saw a teardrop falling from his eye

John the baptist was a martyr
But he stirred up herods hate
And salome got her wish
To have him served up on a plate
I said yes
I said yeah

Oh yeah, oh yeah
Oh yeah, oh yeah
Oh yeah, oh yeah

"Ako nam gramatika nije besprijekorna ne znači da smo polupismeni,svi smo isti?" RAZNO-tema na podforumu Igre
 Offline  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Killer   Napisano 21.01.2009 00:09   

Dragon Golem
Član od:
30.10.2003

Jao kao da si to imao pripremljeno gdje...
Nisam stigao ni refresh kliknuti

ByteRat   Napisano 21.01.2009 00:12   

Angel
Član od:
18.10.2001

Killer:
Jao kao da si to imao pripremljeno gdje...
Nisam stigao ni refresh kliknuti

Vjerovao ili ne, slucajno mi naletilo na playlisti I krenuo stavit, kad vidim vec ti stavio pjesmicu

"Ako nam gramatika nije besprijekorna ne znači da smo polupismeni,svi smo isti?" RAZNO-tema na podforumu Igre

eomer13   Napisano 21.01.2009 00:41   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

Poruka: 3345

Cesc:
Kada ste već spomenuli ateizam, jeste čuli za akcije ateista u Engleskoj i Španjolskoj?

Polijepili su postere po vidljivim mjestima i napisali "Ne brinite se, Bog vjerojatno ne postoji i zato opušteno uživajte u životu!!"

Pričamo o tome u starionici već par dana... Napravili su u Italiji istu stvar... Bilo bi dobro to napraviti i ovdje...

ByteRat:
Eh, sad sto se ja u nekim stvarima ne slazem ni sa evolucionistima, to je druga stvar. Sad ce me opet eomer kastigat da sam kreacionist, ali neka

Neću...
Ma ne smeta meni šta se ti ne slažeš kompletno sa teorijom evolucije (hvala što nisi upotrijebio izraz "vjerovati"), već je problem sa onom drugom skupinom ljudi. Ti ljudi ne shvaćaju da se rupe u nekim znanstvenim teorijama (u slučaju da postoje), neće otkriti na način da odgovaramo "bog je to napravio", već daljnjim znanstvenim istraživanjem, kao što se uostalom do svih otkrića došlo.
Za one koje zanima baš ovakav primjer neka pogledaju razvoj znanstvenih otkrića koja su dovela do saturnovih prstenova. Prvi ih je Galileo primjetio..., ali prošlo je mnogo godina da bi se stvarno utvrdilo o čemu je riječ... Ali sigurno danas ne bi došli do postojanja saturnovih prstenova da smo na galileova promatranja odmahnuli rukom i rekli: to je bog napravio...

Šta se tiče Isusa - ljudi shvatite jednu stvar: Isus koliko god vam ovo zvučalo nevjerovatno nije povijesno utemeljena osoba... Za vrijeme Isusa postajalo je još mali miljun mesija koji su lutali svijetom, a i područjem bliskog istoka. Ako malo bolje proučite zapise o Isusu učiniti će vam se da se u nekim slučajevima priča o više različitih osoba sa istim imenom.
Recimo malo ljudi zna da je Isus imao starijeg brata Josipa koji je po zapisima nastavio voditi njegovu crkvu i njegova učenja - ako je vjerovati nekim zapisima. Došlo je do teološke bitke između Pavla koji nikad nije upoznao Isusa (tvrdio da mu se Isus obraćao u vizijama - srkoz moguće), i Josipa koji mu je bio brat. A u toj bitci je kao pobjednik izašao Pavle. I cijelo učenje kršćanstva se danas temelji na pavlovoj verziji, gdje se ustvari uči o Isusu i njegovom životu, a ne o njegovoj filozofiji i učenju kao što je zagovarao Josip.
Šta se tiče evanđelja - ljudi najstariji zapisi evanđelja su došli punih 100-200 godina nakon isusove smrti... Toliko o njihovoj vjerodostojnosti - a da ne spominjem famozno evanđelje po judi, na gnostički način, koje je po meni još najvjerodostojnije od svih, šta je u biti i ironično: da najveća "izdajica" u povijesti ljudskog roda ima "najčišće" evanđelje...

S druge strane, kao što svaki musliman zna, Muhamed je povijesna ličnost, i njegovo postojanje je znanost odavno potvrdila. Zna se da je Muhamed imao svoje potomstvo itd itd.

Percy: Only this morning in the courtyard I saw a horse with two heads and two bodies. Blackadder: Two horses standing next to each other?
 Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

kotor_fan   Napisano 21.01.2009 01:33   

Hydra
Član od:
21.02.2006

Poruka: 2482

Ispravak netočnog navoda eomere. Najstariji zapis o Isusovom učenju dolazi od Jakovljeve poslanice. Napisana je 38. god., dakle samo 5 godina nakon Isusova odlaska...
Provjeri činjenice, ja već jesam

Peace is a lie, there is only passion; Through passion, I gain strenght; Through strenght, I gain power; Through power, I gain victory; Through victory, my chains are broken

ByteRat   Napisano 21.01.2009 02:23   

Angel
Član od:
18.10.2001

kotor_fan:
Ispravak netočnog navoda eomere. Najstariji zapis o Isusovom učenju dolazi od Jakovljeve poslanice. Napisana je 38. god., dakle samo 5 godina nakon Isusova odlaska...
Provjeri činjenice, ja već jesam

Hmmm...

"The epistle has caused controversy: Protestant reformer Martin Luther argued that it was not the work of an apostle. Roman Catholicism, Eastern Orthodoxy and Mormonism claim it contradicts Luther's doctrine of justification through faith alone (Sola fide), which Luther derived from his translation of Romans 3:28. The Christian debate over Justification is still unsettled, see also Joint Declaration on the Doctrine of Justification, Biblical law in Christianity, and New Perspective on Paul.

The author identifies himself in the opening verse as "James, a servant of God and of the Lord Jesus Christ". From the middle of the third century, patristic authors cited the Epistle as written by James the Just, a relation of Jesus and first Bishop of Jerusalem. Not numbered among the Twelve Apostles, unless he is identified as James the Less

Authorship has also occasionally been attributed to the apostle James the Great, brother of John the Evangelist and son of Zebedee.

The letter does mention persecutions in the present tense (2:6), and this is consistent with the persecution in Jerusalem during which James the Great was martyred (Acts 12:1).

Lastly, many scholars consider the epistle to be written in the late first or early second centuries, after the death of James the Just. Among the reasons for this are:

* the author introduces himself merely as "a servant of God and of the Lord Jesus Christ", without invoking any special family relationship to Jesus.
* the cultured Greek language of the Epistle, it is contended, could not have been written by a Jerusalemite Jew. This argument has lost much force as recent insight into Greek influence on Judea at the time has come to light. It is plausible that the letter in Greek to the Jewish diaspora could have been composed with a secretary, as Jerome argued. Some scholars argue for a primitive version of the letter composed by James and then later polished by another writer.
* the author fails to mention Jewish ritual requirements such as circumcision, whereas James the Just is known from Galatians and the Acts of the Apostles to have been particularly concerned with ministering to the Jewish and circumcised (however, since it is addressed to a Jewish audience, such requirements would naturally be taken for granted; moreover, the Epistle could have been written before the end of Paul's First Missionary Journey (46-48 AD), when the inclusion of gentiles first became an issue).
* the author fails to mention any details of Jesus's life (however, the doctrines resemble Jesus's own doctrines as recorded in the Gospels, more than Paul's doctrines).
* the epistle was only gradually accepted into the (non-Jewish) canon of the New Testament.
* Some see parallels between James and 1 Peter, 1 Clement, and the Shepherd of Hermas and take this to reflect the socio-economic situation Christians were dealing with in the late first or early second century. It thus could have been written anywhere in the Empire where Christians spoke Greek. There are some scholars who argued for Syria.

Nekako mi ta tvoja poslanica nije dostojni dokaz, cak se ni krscani ne slazu oko nje, a kamo li da bi neki povjesnicar uzeo kao najstariji zapis o Isusovu ucenju kad je ocito da uopce ne mora biti napisana od osobe za koju Crkva tvrdi da je napisala.

ineedmoney   Napisano 21.01.2009 06:43   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

Poruka: 5998

Killer:

Next?

ništa, moja znatiželja je zadovoljena.

Slym   Napisano 21.01.2009 10:33   

Crystal Dragon
Član od:
17.06.2003

Poruka: 9907

ByteRat:
I da se ni jedan lik prije ili nakon njega nije zvao Isus?

A što je s pol latinske amerike?

HELPDESK

Elendil   Napisano 21.01.2009 11:11   

Phoenix
Član od:
07.01.2006

Imas cak i par poznatih nogometasa koji se zovu Hesus

Elendil   Napisano 21.01.2009 11:15   

Phoenix
Član od:
07.01.2006

eomer13:
Šta se tiče Isusa - ljudi shvatite jednu stvar: Isus koliko god vam ovo zvučalo nevjerovatno nije povijesno utemeljena osoba...

Ne, zapravo je obrnuto, Isus je povijesno utemeljena osoba, ima vise studija o tome a nedavno sam procitao neku studiju sa nekakvog insituta u Švicarskoj, kad pronadem dat cu tocne citate

ByteRat   Napisano 21.01.2009 11:55   

Angel
Član od:
18.10.2001

Slym:
A što je s pol latinske amerike?

Mislio sam u ono doba, ne nakon spanjolske konkvistade

Elendil:
Ne, zapravo je obrnuto, Isus je povijesno utemeljena osoba, ima vise studija o tome a nedavno sam procitao neku studiju sa nekakvog insituta u Švicarskoj, kad pronadem dat cu tocne citate

You are wrong my dear Watson
Daleko je on od povijesno utemeljene osobe. Imas milijun studija za i protiv, koje se temelje na nagadjanjima i nekim poveznicama kroz druge dokumente, ali da nesto bude povijesno utemeljeno moraju postajti puno cvrsci dokazi od ovoga sto danas imamo. Procitaj sve ono iznad sto sam pisao pa ces vidjet o cemu govorim.

kotor_fan   Napisano 21.01.2009 13:26   

Hydra
Član od:
21.02.2006

ByteRat:
Nekako mi ta tvoja poslanica nije dostojni dokaz, cak se ni krscani ne slazu oko nje, a kamo li da bi neki povjesnicar uzeo kao najstariji zapis o Isusovu ucenju kad je ocito da uopce ne mora biti napisana od osobe za koju Crkva tvrdi da je napisala.

Ta poslanica uopće ne opisuje Isusov život, nego opisuje Isusovu nauku, dakle opisuje kako primjenjivati to u stvarnom životu, i sa 90% toga se slažem. (onih 10% je u današnje vrijeme nemoguće). To što se crkva i neznam tko svađa da li je vjerodostojna ili ne meni ništa ne znači. Što se tiče moga nauka vjere ona je i više nego vjerodostojna jer daje puno ljepši uvid u vjeru nego današnji nauk crkve koji sve radi kroz prizmu materijalnosti.
Sa današnjim naukom crkve ja se ne slažem. Štoviše, smatram se vjernikom, uvijek ću reći da vjerujem da Bog postoji, ali u crkvu ići neću. Crkva kao zgrada mi ništa ne znači, znači mi moja vjera i moje pouzdanje u Boga. Odlazak i križanje ruku kako bi me ljudi vidjeli i kako bi svećenik rekao da sam Božje dijete mi ne znače apsolutno ništa.
A Jakov ti baš o tome govori. Da ti je uzaludno odlazit na misu ako ćeš tamo ići kako bi se dodvorio Bogu. Na misu se ide sa istinskom vjerom i istinskom željom. Ako toga nema, onda je bolje niti ne ići....
Zbilja nije dugačka poslanica, 5-6 stranica u wordu. Pročitaj je, nećeš umrijet zbog toga, ne kao vjernik, nego je pročitaj kao osoba, vjeruj da nije kao 90% drugih vjerskih knjiga...

Peace is a lie, there is only passion; Through passion, I gain strenght; Through strenght, I gain power; Through power, I gain victory; Through victory, my chains are broken

ByteRat   Napisano 21.01.2009 13:33   

Angel
Član od:
18.10.2001

Naravno da sam ju procitao, jos jucer... I ja ne osporavam njenu vrijednost, par puta sam do sada vec i napomenuo da krscanstvo ima i velikih vrijednosti koje promovira.

Nemam ja nista protiv te poslanice, samo sam ti pokazao da njena povijesna vrijednost nije onakva kakvom si ju prestavio. Dakle nije sigurno tko ju je napisao niti kada, neki kazu da je pisana cak 2 stoljeca nakon Krista.

O njenoj moralnoj vrijednosti nema rasprave, ali moral i povijest su 2 razlicita pojma.

kotor_fan   Napisano 21.01.2009 13:40   

Hydra
Član od:
21.02.2006

Gle, to ti je ista stvar kao i Ilijada i Odiseja...

eomer13   Napisano 21.01.2009 13:46   

Black Dragon
Član od:
19.08.2005

Poruka: 3345

Da to si dobro reka... A znamo da ni jedno ni drugo nema veze sa povijesnim činjenicama...

Percy: Only this morning in the courtyard I saw a horse with two heads and two bodies. Blackadder: Two horses standing next to each other?

kotor_fan   Napisano 21.01.2009 15:30   

Hydra
Član od:
21.02.2006

Ima li veze sa povijesnim činjenicama? Neznam, premlad sam nekih 2000+ godina.
Ali da li ja vjeruj u napisano...da, vjerujem. To evanđelje ima jako visoki stupanj inteligencije da se tako izrazim. I ne traži nemoguće, samo govori kako bi kršćani trebali pokazivat svoju naklonost prema Bogu. Nigdje se ne spominje da se ne smiješ fukarat okolo, ili da ne smiješ psovat, ali se spominje da je sve to grijeh. Nigdje ne kaže da se ne smije obogatit, ali kaže se da ukoliko se obogatiš uz pohlepu za više, onda dolazi do grijeha...ogromna većina životnih situacija je opisana. Naravno, život je preogroman da bi se sve opisalo, ali zbilja iz životnog iskustva mogu reći da se dosta toga može pridržavat bez gubljenja samoupravljanja životom i bez gubljenja zabave tjekom studentskog života.

Od svih poslanica, od svih evanđelja koja sam dosad pročitao, a puno ih je, Jakovljeva mi je omiljena, zbog toga jer daje praktična objašnjenja kako i kad...

thrall   Napisano 21.01.2009 15:58   

Bone Dragon
Član od:
19.07.2006

Poruka: 2975

kotor_fan:

Sa današnjim naukom crkve ja se ne slažem. Štoviše, smatram se vjernikom, uvijek ću reći da vjerujem da Bog postoji, ali u crkvu ići neću. Crkva kao zgrada mi ništa ne znači, znači mi moja vjera i moje pouzdanje u Boga. Odlazak i križanje ruku kako bi me ljudi vidjeli i kako bi svećenik rekao da sam Božje dijete mi ne znače apsolutno ništa.

Evo takav je otprilike i moj stav..

-That the thing ain't the ring, it's the play. So give me a... stage..Where this bull here can rage, and though I could fight I'd much rather recite... that's entertainment.

2Furious   Napisano 21.01.2009 17:43   

Devil
Član od:
30.06.2007

Poruka: 1356

Moj također,dok sam još bio na krizmi nas je naš župnik tako tlačio u vezi odlaska u crkvu,djelio je pluseve i minuse u svoju knjižicu kako bi znao ko koliko često izbjegava crkvu Hvala Bogu to je odavno riješeno,sada samo odlazim u crkvu na vjenčanjima i sl.

carl_johnson   Napisano 21.01.2009 18:06   

Champion
Član od:
30.12.2006

Poruka: 884

i moj također....u crkvu idem samo zbog krizme,a na krizmu cu ic cisto zato kaj bi mi starci poludjeli kad bi rekao da ne želim ić....tak da čim se riješim krizme prestajem odlazit u crkvu...za mene je dovoljno što vjerujem u boga...

Cesc   Napisano 21.01.2009 19:15   

Venom Spawn
Član od:
16.07.2008

Poruka: 695

carl_johnson:
i moj također....u crkvu idem samo zbog krizme,a na krizmu cu ic cisto zato kaj bi mi starci poludjeli kad bi rekao da ne želim ić....tak da čim se riješim krizme prestajem odlazit u crkvu...za mene je dovoljno što vjerujem u boga...

Ja imam krizmu ove godine i isto nas sili na mise, a ako nekoga prisiljavaš, ići će neko vrijeme ali kasnije bye,bye

kotor_fan   Napisano 21.01.2009 20:46   

Hydra
Član od:
21.02.2006

Ne mislim da je utjecaj vjere štetan za ljude, ali utjecaj današnje crkve...da.
Tako da su to 2 različite stvari. Odlazak u crkvu mi je nekad predstavljao užitak, molitvu itd. Odlazak u crkvu danas mi predstavlja gubitak vremena, što definitivno nije dobro. Ja osobno smatram da izgubiti sat vremena tjedno na molitvu Bogu nije puno, štoviše. Ali izgubiti sat vremena kako bi slušao kako su kršćani bolji od drugih i kako su naši domobrani ginuli 1991.-e nije moje viđenje mise.
Dolazim na misu slušati kako se i kaže, Riječ Gospodnju, ne riječ svećenikovu, ne riječ crkvinu, nego Riječ Gospodnju...šteta što to više nije tako.

Eomerov citat kako bi sve bilo ljepše da ne postoji vjera uopće ne stoji. Zamisli da svi ne vjeruju...super, istina, sve je super, svi znaju kako i što. Ali gle sad situaciju, vjera postoji i SVI to odluče, idemo svi vjerovati u istoga Boga. Da li sad ima ratova zbog vjere, da li sad ima problema oko neslaganja? Proučavat će se recimo kršćanstvo, proučavat će se Biblija, svi znamo da je ubiti grijeh, ako smo svi kršćani i držimo se Božjeg nauka, nitko ubiti neće, dakle opet dolaziš do paradoksa. Ako svi ljudi vjeruju u isto, naravno da je onda sve savršeno...
Ali nije, svakome je dana slobodna volja...

Elendil   Napisano 21.01.2009 21:47   

Phoenix
Član od:
07.01.2006

Definitivno, odlazak u crkvu bi trebao biti vise hobi nego obaveza... imam frenda kojem je crkva ispusni filter za sve frustracije koje nakupi preko tjedna, meni je recimo neki sport drazi za to, al ima ljudi koje odlazak na misu smiruje i pomaze im, u tom pogledu je religija definitivno pozitivna

Y-Bind   Napisano 21.01.2009 22:15   

Angel
Član od:
05.04.2005

Poruka: 2097

Kao što sam rekao nitko nebi trebao drugome popovati i onom što vjeruje. Ako je fanatik i boji se da će ga grom zdefit ak nejde u crkvu, čist njegova stvar. A ovo za onaj ateistički autobus je ok ideja za sve ateiste ali za nonateiste je čisto bezveze. Sumnjam da će neko prestat vjerovati u Boga čist zato jer vi prođete autobusom kroz grad. Po meni bezveze ideja... al s druge strane ja vjerujem u Boga... možda je to neka ateistička spika koju ja nekužim

Slym   Napisano 21.01.2009 23:36   

Crystal Dragon
Član od:
17.06.2003

Poruka: 9907

Mene opušta i smiruje boravak u prirodi. Ili buljenje u maglu. Ili gledanje kako snijeg pada.

HELPDESK
Nazad na vrhOdi na stranicu: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Odi na

Ova stranica i njezin sadržaj su copyrighted(©) 2001-2010 by CroVortex. Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.1, FireFox 3 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.