| |
Autor | |
Utjecaj monoteističkih religija na društvo - štetan ili koristan? |
| | Slym
| | Napisano 14.02.2009 17:12  
|
| |  Crystal Dragon Član od: 17.06.2003
Poruka: 9887
| | Yep.
HELPDESK
|
| | Offline | | PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | alienscum
| | Napisano 14.02.2009 18:33  
|
| |  Rust Dragon Član od: 29.09.2004
Poruka: 4154
| | ako netko ima priliku neka malo pogleda knjigu iz vjeronauka za prvi razred osnovne ... prestrasno We are all atheists about most of the gods that societies have ever believed in. Some of us just go one god further. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Aransun
| | Napisano 14.02.2009 19:01  
|
| |  Rust Dragon Član od: 17.09.2005
Poruka: 7941
| | nemam ju... kaj je tak zanimljivo u njoj?
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 14.02.2009 19:22  
|
| |  Black Dragon Član od: 19.08.2005
Poruka: 3345
| | A i to me je uvijek zanimalo: koji kurac vjeronauk uopće ima postojati u državnim obrazovnim institucijama?! Jesmo li mi sekularna država ili ne?! Ne..., nemojte na to odgovoriti... - želim se još malo zavaravati...
Mislim..., ko želi ići na vjeronauk pa valjda zato ima crkveni vjeronauk?!, ili se crkva boji da joj ne zaluta koja ovca...?
Koji utjecaj ha! Percy: Only this morning in the courtyard I saw a horse with two heads and two bodies.
Blackadder: Two horses standing next to each other?
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | carl_johnson
| | Napisano 14.02.2009 19:37  
|
| |  Champion Član od: 30.12.2006
Poruka: 884
| | pa da,li mozes odluciti oces li ic na vjeronauk ili ne....to je izborni predmet (u mom kraju barem)....ali sam svejedno protiv vjeronauka u skolama,nije potrebno dva vjeronauka imat....dovoljan je crkveni i ko voli nek izvoli....
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | alienscum
| | Napisano 14.02.2009 19:41  
|
| | nitko nije dovoljno jak da makne vjeronauk, a bilo bi puno korisnijih stvari koje bi se kroz 8 godina mogle nauciti na tom jednom satu tjedno, od seksualnog odgoja i sl. stvari koje su potrebne ... ali doduse to je izborni predmet pa ...
@aransun - otvorio sam par stranica i divim se toj sposobnosti pranja mozga, klince gule od malih nogu ...
otvorim sad bzvz i evo kaj me pukne u oci:
biljke i zivotinje nestaju, a ljudi umiru We are all atheists about most of the gods that societies have ever believed in. Some of us just go one god further. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Slym
| | Napisano 14.02.2009 20:07  
|
| | Ja se sjećam da sam se kao mali u osnovnoj bojao knjige iz vjeronauka. Bila je čudna, drukčijeg formata od svih ostalih, crno-bijela s crvenim crtama, puna ružnih i strašnih crno bijelih slika i pisana u nadasve prijetećem tonu.
HELPDESK
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Cesc
| | Napisano 14.02.2009 21:23  
|
| |  Venom Spawn Član od: 16.07.2008
Poruka: 695
| | Moja je (prvi srednje) plave boje i u njoj ima tekstova koji govore "da Biblija nije znanstvena knijga, već da za to posotje enciklopedije, nego je knjiga vjere koja objašnjava zašto je svijet nastao!!"
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ineedmoney
| | Napisano 14.02.2009 21:36  
|
| |  Rust Dragon Član od: 05.09.2004
Poruka: 5998
| | Vozim se danas u tramvaju, slušam Kyuss i počnem razmišljat. Tijek misli je bio manje-više ovakav: valentinovo - kapitalizam - crvene ruže - sekas - hentai - incest. Tada sam si zamislio situaciju da su pri rođenju brat i sestra odvojeni. Nađu se nakon 25 godina i zaljube se ne znajući da su u bliskom srodstvu. Nakon par godina uspješne veze saznaju da su brat i sestra. Nakon toga odluče da će nastavit vezu(i seksualnu), ali neće imat biološke djece, neg će eventualno posvojit.
Skužio sam da imam pomiješane stavove o takvoj situaciji, pa me zanima kaj vi mislite. Šta se, po vama, treba napravit u takvoj situaciji?
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ByteRat
| | Napisano 14.02.2009 22:05  
|
| |  Angel Član od: 18.10.2001
Poruka: 2060
| | ineedmoney:
Vozim se danas u tramvaju, slušam Kyuss i počnem razmišljat. Tijek misli je bio manje-više ovakav: valentinovo - kapitalizam - crvene ruže - sekas - hentai - incest. Tada sam si zamislio situaciju da su pri rođenju brat i sestra odvojeni. Nađu se nakon 25 godina i zaljube se ne znajući da su u bliskom srodstvu. Nakon par godina uspješne veze saznaju da su brat i sestra. Nakon toga odluče da će nastavit vezu(i seksualnu), ali neće imat biološke djece, neg će eventualno posvojit.
Skužio sam da imam pomiješane stavove o takvoj situaciji, pa me zanima kaj vi mislite. Šta se, po vama, treba napravit u takvoj situaciji?
To si ti nedavno gledao Old Boy?
"Ako nam gramatika nije besprijekorna ne znači da smo polupismeni,svi smo isti?"
RAZNO-tema na podforumu Igre |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | kotor_fan
| | Napisano 15.02.2009 03:47  
|
| |  Hydra Član od: 21.02.2006
Poruka: 2481
| | ineedmoney:
Vozim se danas u tramvaju, slušam Kyuss i počnem razmišljat. Tijek misli je bio manje-više ovakav: valentinovo - kapitalizam - crvene ruže - sekas - hentai - incest. Tada sam si zamislio situaciju da su pri rođenju brat i sestra odvojeni. Nađu se nakon 25 godina i zaljube se ne znajući da su u bliskom srodstvu. Nakon par godina uspješne veze saznaju da su brat i sestra. Nakon toga odluče da će nastavit vezu(i seksualnu), ali neće imat biološke djece, neg će eventualno posvojit.
Ti si malo čudan jelde...Da nisi nedavno upoznao neku curu s kojom si u sexualnom odnosu?
Gle, preporučam ti da osobne stvari ne pišeš po forumu, tko zna u što će ih djeca pretvorit... Peace is a lie, there is only passion;
Through passion, I gain strenght;
Through strenght, I gain power;
Through power, I gain victory;
Through victory, my chains are broken |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Aransun
| | Napisano 15.02.2009 10:18  
|
| | Slym:
Ja se sjećam da sam se kao mali u osnovnoj bojao knjige iz vjeronauka. Bila je čudna, drukčijeg formata od svih ostalih, crno-bijela s crvenim crtama, puna ružnih i strašnih crno bijelih slika i pisana u nadasve prijetećem tonu.
Ja sam imao istu takvu ali je nama više služila kao ukras na stolu nego kao knjiga jer je naša časna sve znala napamet (neznam dal je alienu predavala ista, Rafaela)....
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ineedmoney
| | Napisano 15.02.2009 10:40  
|
| | kotor_fan:
Ti si malo čudan jelde...Da nisi nedavno upoznao neku curu s kojom si u sexualnom odnosu?
Gle, preporučam ti da osobne stvari ne pišeš po forumu, tko zna u što će ih djeca pretvorit...
pa gle... malo je bila slična
i kaj... sad niko ne bu odgovoril jer je incest tabu
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Aransun
| | Napisano 15.02.2009 10:49  
|
| | Pa kao prvo ako su razdvojeni bili 25g, zaključak bi bio da su različitih prezimena, tj. da se mogu vjenčati bez pol frke. U suprotnom je puno kompliciraniji princip. Sumnjam da bi crkva htjela vjenčati brata i sestru (mislim da je granica 4 ili 5 koljeno ako se ne varam), a neznam kakav je stav države. Iako bi trebali priznati bračnu zajednicu...
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | alienscum
| | Napisano 15.02.2009 12:58  
|
| | ako nece bit bioloskih potomaka onda nije problem, sve ostalo je samo u glavi a oni su neznanci tak da ... sam nek uzivaju, nemam nis protiv ...
@aran - da, rafaela mi je predavala, ne sjecam se ja svega al ono cega se sjecam je sve pozitivno, casna je bila zakon We are all atheists about most of the gods that societies have ever believed in. Some of us just go one god further. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Cesc
| | Napisano 15.02.2009 15:19  
|
| |  Venom Spawn Član od: 16.07.2008
Poruka: 695
| | Zašto ne?
Ako neće imati djecu, ali će ih posvajati to je njihov izbor a uostalom ne bi bilo u društvu (susjedstvu) prihvaćeno to da će brat i sestra imati biološku sestru. (znate ono, dobre vijesti se brzo šire a loše još brže)
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | thrall
| | Napisano 15.02.2009 15:38  
|
| |  Bone Dragon Član od: 19.07.2006
Poruka: 2973
| | Jako su velike šanse u takvim slučajevima da dijete bude mentalno retardirano.Tu u gradu imaju rođak i rodica 3 djeteta i 2 su mentalno retardirana. -That the thing ain't the ring, it's the play. So give me a... stage..Where this bull here can rage, and though I could fight I'd much rather recite... that's entertainment.
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ineedmoney
| | Napisano 15.02.2009 15:43  
|
| | Jesi ti sa Suska?
 |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 15.02.2009 16:16  
|
| | thrall:
Jako su velike šanse u takvim slučajevima da dijete bude mentalno retardirano.Tu u gradu imaju rođak i rodica 3 djeteta i 2 su mentalno retardirana.
Ti očito nikad nisi bia u Komiži... - ili možda jesi... Percy: Only this morning in the courtyard I saw a horse with two heads and two bodies.
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | eomer13
| | Napisano 22.02.2009 19:32  
|
| | Why Christianity Fails? (part 1)
Why Christianity Fails? (part 2) Percy: Only this morning in the courtyard I saw a horse with two heads and two bodies.
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Slym
| | Napisano 23.02.2009 03:39  
|
| | 
HELPDESK
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | kotor_fan
| | Napisano 23.02.2009 09:33  
|
| |  Hydra Član od: 21.02.2006
Poruka: 2481
| | @Slym- LOL, da, to bi ukratko bile sve religije i vjerovanja ovoga svijeta Peace is a lie, there is only passion;
Through passion, I gain strenght;
Through strenght, I gain power;
Through power, I gain victory;
Through victory, my chains are broken |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Slym
| | Napisano 23.02.2009 17:08  
|
| | 
HELPDESK
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | SpeedFreak
| | Napisano 23.02.2009 17:29  
|
| |  Champion Član od: 22.12.2008
Poruka: 816
| |
lolol!!! I throw myself into the sea, Release the wave, Let it wash over me, To face the fear, I once believed, The tears of the dragon, For you and for me! |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 24.02.2009 08:47  
|
| |  Crystal Dragon Član od: 06.01.2005
Poruka: 11280
| | LoL dobre slikice . . . a ono gore je istina shit ovo shit ono . . . A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Slym
| | Napisano 24.02.2009 11:34  
|
| |