CroVortex - Igre, filmovi, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop
 Video Game ShopPC Game Shop
Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Linkovi
· Net Bela
· Besplatne igre
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za download
· Igre za PC i konzole
  - CD Keyevi
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· Blu-Ray Filmovi
  - Film po narudžbi
· CD shop
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Pretraživanje

Razno
·
· Video igre - povijest
· Film - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum i pravila o privatnosti

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 23
Članova: 1

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Forum
· Koji mob imate
· koje trenutno igrate igre?
· Twilight
· Koju mjuzu vrtite na kompu ovih dana
· [S] Šta ima?
· Problem oko bloga
· koje vam pjesme danas ne izlaze iz glave?
· Gta sa multiplayer
· Horor ili komedija
· RAZNO - Upiti, odgovori, hvalisanje, trazim, nabrajanje itd. [Zbirni topic]

Moderira : Interghost , Slym , LunaR

CroVortex : Index - Općenito - Komentiranje dnevnih vijesti

3 stranice ( 1, 2, 3 )
  Autor  Komentiranje dnevnih vijesti
 SpeedFreak   Napisano 07.05.2009 18:53   

Champion
Član od:
22.12.2008

Poruka: 821

aliens*****:
dozivotna kazna samo kosta drzavu, jer bi ionako trebao umrijeti u zatvoru pa je bolje odmah ga srediti da drzavi ostane vise love ...

@havoc - mozda pise drugacije ali se prakticira ovo sto je ozy napisao i on govori o praksi a ne o idejama ... ideja anarhije je ok ali anarhija u praksi bas i nije nesto, isto tako i islamski zakoni, mozda cak i jesu dobri u teoriji ali u praksi su banana ...

Mnogi danas misle da bi baš ovakvi ljudi (ne ti, nego kao ovaj što je ubio onog policajca) trebali ispaštati duže vrijeme za svoja zlodijela, a ne da ga odmah dokrajče i fajrunt. Ljudima, pogotovo u Hrvatskoj, je već dosta ovakvih stvari i gotovo svaki dan čujem ljude koji komentiraju niske zatvorne kazne. Doživotna se čini okrutnom kaznom, ali sve ima poslijedice, i neki koji to čine samo zato jer žele, zaslužuju doživotnu.

Dakle, to da je skupo za državu i moralne spike nemaju puno veze...

I throw myself into the sea, Release the wave, Let it wash over me, To face the fear, I once believed, The tears of the dragon, For you and for me!
 Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

cyberangel   Napisano 07.05.2009 19:43   

Devil
Član od:
06.08.2007

Poruka: 1436

SpeedFreak:
Mnogi danas misle da bi baš ovakvi ljudi (ne ti, nego kao ovaj što je ubio onog policajca) trebali ispaštati duže vrijeme za svoja zlodijela, a ne da ga odmah dokrajče i fajrunt. Ljudima, pogotovo u Hrvatskoj, je već dosta ovakvih stvari i gotovo svaki dan čujem ljude koji komentiraju niske zatvorne kazne. Doživotna se čini okrutnom kaznom, ali sve ima poslijedice, i neki koji to čine samo zato jer žele, zaslužuju doživotnu.

Dakle, to da je skupo za državu i moralne spike nemaju puno veze...

necu sad se petljat u te stvari , ali da se mene pita uveo bi kamenjanje , el stolica, plinska komora ili prepustanje narodu da dokrajci zatvorenika i rijesena stvar ,

Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Azermyth   Napisano 07.05.2009 20:07   

Dragon Golem
Član od:
03.09.2008

Poruka: 1796

Bas zato te se ne pita.

Mislim, je li ijedan covjek dostojan drugom covjeku oduzeti zivot. Naravno da ne. Dobro znam da cete rec da ni on (ubojica) nema pravo ubiti onog drugog, ali po meni je to okrutno. Barem ovo cyberovo.

A, ako vec MORAJU smrtne kazne (iako nikad ne moraju), ja sam za to da kako je onaj njega ubio tako i oni njega. Ili za one koji nisu razumjeli:

Ako X ubije Y puskom, mislim da bi ga sud treb`o osudit na smrtnu kaznu (izvrsavanje: puska)...

Al to je tek IMHO.

ETO ŠTO SAM VRUČ

CrazyMage   Napisano 07.05.2009 20:22   

Rust Dragon
Član od:
28.01.2007

Poruka: 5572

Po mom bi više išlo da se uzmu u obzir razlozi(što se radi) ako je to iz,neimaštine,očaja,zbog prijetnji,i sličnih stvari,da se odsluže kazne koje i sad dobivaš,zbog gorih stvari,poput novca,pohlepe i mržnje(grubo gledano) oko 15 god zatvora,ako se iz takvog razloga to ponovi,smrtna kazna.

S druge strane,odmah smrtna a kazna za sadističko ubojstvo,mučenje i slično.

Primjer

"Smeće od 19 god stavilo novorođenče u mikrovalnu dok mu je cura bila na poslu" Bebu je izvadio kolko znam,ali će imati trajne posljedice.

Za takva smeća mučenje i smrtna kazna.

alienscum   Napisano 07.05.2009 20:48   

Rust Dragon
Član od:
29.09.2004

Poruka: 4154

a i duge kazne i dozivotne su zeznute, ima sustav rupa pa se ljudi izvuku, treba pokrpat sustav a onda ga prilagodit jer mozda su sada kazne i dovoljne ali zbog rupa kazne ostaju samo teorija ...

We are all atheists about most of the gods that societies have ever believed in. Some of us just go one god further.

alienscum   Napisano 07.05.2009 23:22   

Rust Dragon
Član od:
29.09.2004

Poruka: 4154

link
jedan pogled na situaciju i kaznjavanje ...

We are all atheists about most of the gods that societies have ever believed in. Some of us just go one god further.

2Furious   Napisano 07.05.2009 23:24   

Devil
Član od:
30.06.2007

Poruka: 1356

Hahaha,i aj stalno pratim to na net.hr ,ehm..ovaj da...trebao bi biti takav neki primjer lol

Slym   Napisano 09.05.2009 15:17   

Crystal Dragon
Član od:
17.06.2003

Poruka: 9915

Ozy:
U turskoj se vješaju dileri drugom...ne uspavljuje ih se uspavankom niti injekcijom,nego na vješala ko' u srednjem vijeku,a također i u nekim drugim zemljama.

Pa tako i treba. Ak ne čak i HD&Q

HELPDESK
 Online  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Slym   Napisano 09.05.2009 15:28   

Crystal Dragon
Član od:
17.06.2003

3D:
Mislim fakat mi je zao onog mladog ivana tek je poceo i bum nema ga vise bog dao onoga pedera s kalasnikovom ubili.

Sprovod je bio ogroman, čitava Policijska Akademija, policajci iz raznih županija, načelnici svih uprava i postaja, specijalna policija, časnici HVa, političari, običan narod... plakao je Mesić, plakao je Faber...

Kod nas u državi uvjek netko mora umrijeti da bi netko nešto poduzeo. Novi Zakon o policiji ide u proceduru na prvom zasjedanju i bit će puno veće ovlasti policije... nema vise onog dva upozorenja pa pucanj u zrak nego će policajac moći ukoliko po vlastitoj procjeni misli da počinitelj namjerava ozbiljno ugroziti živote pucati bez upozorenja, inače uz jedno upozorenje, također će moći u slučaju ako misli da će to pomoći pri hvatanju počinitelja privremeno bilo kome bez posebnog objašnjenja oduzeti i koristiti automobil, motocikl itd. ili sredstva komunikacije. Također će svaki automobil bez obzira da li se radi o temeljnoj ili prometnoj policiji morati imati jednu dugu cijev (automatsku pušku, sačmaricu) i barem jednu pancirku. Dosad je to vrijedilo samo za temeljnu policiju ali se nije bas prakticiralo zbog sigurnosti odnosno zbog toga sto u pravilu policajci ne smiju ostaviti dugo oruzje u autu bez nadzora, odnosno moraju ga nositi sa sobom sto nije bas spretno a niti psiholoski korisno... npr. zoves policajca jer je netko ukrao nesto u trgovini a tip dfolazi s kalašem XD

HELPDESK

Slym   Napisano 09.05.2009 15:33   

Crystal Dragon
Član od:
17.06.2003

Azermyth:
Bas zato te se ne pita.

Mislim, je li ijedan covjek dostojan drugom covjeku oduzeti zivot. Naravno da ne. Dobro znam da cete rec da ni on (ubojica) nema pravo ubiti onog drugog, ali po meni je to okrutno. Barem ovo cyberovo.

A, ako vec MORAJU smrtne kazne (iako nikad ne moraju), ja sam za to da kako je onaj njega ubio tako i oni njega. Ili za one koji nisu razumjeli:

Ako X ubije Y puskom, mislim da bi ga sud treb`o osudit na smrtnu kaznu (izvrsavanje: puska)...

Al to je tek IMHO.

Ma gle stvar je u tome sto prakticki se svakome mora omoguciti posteno suđenje... samo što bi ja za dosta tih slučajeva ukinuo ljudska prava odmah i udri bajo... Ovog tipa su kod privođenja u Sesvetama ljudi doslovno išli istgnut policajcima iz ruku... Čujem sad da se žalio odvjetniku da su ga šamarali u stanici pri ispitivanju... jao brate kakvo samaranje, pa ja bi ga satima pendrečio.

aliens****:
link
jedan pogled na situaciju i kaznjavanje ...

To je to. Treba opet Goli Otok otvorit i poslat ove PTSPovce da budu čuvari tamo

Inače mi smo ajmo reć te sreće da nismo dosad imali neke teže zločine koje je počinila neka osoba iz čistog nasilja, nego su sve bili teški psihički bolesnici (Voškion, Mlađan, Korade...)

Ovu sitnu ribu bi fino svu povezao oko struka metlanim remenom i na debeli lanac i ajmo... okopavat, čistit zapuštena područja, čupat travu uz cestu, smeće kupit, kamen tucat, uređivat prirodu... To se radilo za vrijem Juge donekle. Ak netko zan di je Valbandon kod Pule, odnosno Fažana, policijsko odmaralište je tamo, sad je zadnjih par godina po mom ukusu i previše otvoreno za javnost a premalo kapaciteta je ostalo u vlasništvu MUPa, uglavnom plaže su od fino natucanog kamena, staze, sve ono na dimenziju odgovarajuću praktički, sve od kamena napravljeno i uređeno, to su sve zatvorenici tucali.

Slym   Napisano 29.06.2009 14:36   

Crystal Dragon
Član od:
17.06.2003

Denis Latin najavio kandidaturu za predsjednika

HELPDESK

Ozy   Napisano 29.06.2009 14:52   

Rust Dragon
Član od:
23.09.2003

Poruka: 5288
Lokacija: na jedrilici u Karipskom moru s 2 tajlanđanke i 2 ukrajinke....

Ahhahahahahahah...a looool....prestrašno...a motivi - grupa s face-a...ahahhahahah,koji debiiiil....

Athlon64 X2 Brisbane @3000Mhz @24/7; Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4; Mushkin XP2 Redline 8000 @1000MHz 5-5-5-; XFX 9600GSO@Ultra clock's; Seagate 250GB & 320GB && Samsung F1 500GB; Philips 190P7ES; Logitech Deluxe & Logitech MX518; Sharkoon Silvation

Slym   Napisano 01.07.2009 16:59   

Crystal Dragon
Član od:
17.06.2003

Sanader dao ostavku. Nevjerojatno

Brod tone, štakori bježe

HELPDESK

SpeedFreak   Napisano 01.07.2009 17:04   

Champion
Član od:
22.12.2008

Poruka: 821

Na muci se vide junaci. U Hrvatskoj se vidi Sanader. Well, not any more.

Kolko čujem, njegovo mjesto će preuzet Kosorka, jel?

I throw myself into the sea, Release the wave, Let it wash over me, To face the fear, I once believed, The tears of the dragon, For you and for me!

Cesc   Napisano 01.07.2009 18:02   

Venom Spawn
Član od:
16.07.2008

Poruka: 695

Baš je junak

CrazyMage   Napisano 01.07.2009 19:35   

Rust Dragon
Član od:
28.01.2007

E ovo je non - stop na vjestima,zanim me samo dal je to pozetivno il negativno,ipak HDZ igra glavnu ulogu..u degradiranju Lijepe Naše...

kad će revolucijaaaa

Slym   Napisano 01.07.2009 19:43   

Crystal Dragon
Član od:
17.06.2003

Baš me živo zanima što smjera. Sigurno je neka petljancija oko predsjedničkih izbora, samo me zanima kako će povećati predsjedničke ovlasti. A bogami mislim da se i usro šta bi Rončević mogao izbrbljat, a Fabera je maknuo s mjesta ministra unutarnjih poslova jer mislim da je nanjušio neke stvari koje nije trebalo i s vremenom bi postao premoćan. Pa bolje lagano podvit rep, strpat sve u ruke Jaci i Polančecu pa onda kad oni naprave kaos i kad ljudi počnu govorit da je bilo bolje za vrijeme Sanadera kandidirat se za štoveć. Mislim da tu ima puno marketinga.

HELPDESK

gangsta_of_detroit   Napisano 02.07.2009 15:52   

Angel
Član od:
21.08.2008

Poruka: 2018
Lokacija: Negdje,svugdje,i kad si jako blizu ja sam negdje drugdje...

ma ili je ucjenjen,ili bolestan (što ne vjerujem) ili je država tolko u govnima da sad bježi dok mu je vrijeme.
nešto se dešava,čim za njim idu primorac i šimonović,vlada se raspada,ostali su bez "leadera",sad će bit prijevremeni izbori,naravno milanović je to jedva čeko

Offline  PM  Profil  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Ozy   Napisano 02.07.2009 20:55   

Rust Dragon
Član od:
23.09.2003

Poruka: 5288
Lokacija: na jedrilici u Karipskom moru s 2 tajlanđanke i 2 ukrajinke....

Nikad mi neće biti jasno zašto djeca razmišljaju o politici...
Što se Smradanera tiče..neznam nit me zanima...meni sigurno ni iz džepa ni u džep.

Athlon64 X2 Brisbane @3000Mhz @24/7; Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4; Mushkin XP2 Redline 8000 @1000MHz 5-5-5-; XFX 9600GSO@Ultra clock's; Seagate 250GB & 320GB && Samsung F1 500GB; Philips 190P7ES; Logitech Deluxe & Logitech MX518; Sharkoon Silvation

Cesc   Napisano 02.07.2009 21:18   

Venom Spawn
Član od:
16.07.2008

Ima na 24 sata, mogući razlozi odlaska:
1. bolovanje od bolesti njega ili njegove obitelji
2.odlazi sada,prepušta vlast Kosorki & Co. kako bi kad oni zeznu stvari još više, došao kao spasitelj i popravio sve
3. planira se kandidirati za predsjednika

gangsta_of_detroit   Napisano 02.07.2009 21:22   

Angel
Član od:
21.08.2008

Ozy:
Nikad mi neće biti jasno zašto djeca razmišljaju o politici...
Što se Smradanera tiče..neznam nit me zanima...meni sigurno ni iz džepa ni u džep.

a zašto nebi razmišljo?<

Cesc   Napisano 02.07.2009 21:26   

Venom Spawn
Član od:
16.07.2008

Moraš biti u doticaju sa kulturom i događajima

gangsta_of_detroit   Napisano 02.07.2009 21:28   

Angel
Član od:
21.08.2008

samo sam iznio svoje mišljenje...naravno ako imam pravo ? to moram pitat vas starije,jer jedino ste vi pokupili svu pamet svijeta

Slym   Napisano 04.07.2009 19:29   

Crystal Dragon
Član od:
17.06.2003

Evo Jaca nam premjerka.
Veli Ćiro "Svi ste najebali!"

HELPDESK

Slym   Napisano 23.07.2009 18:35   

Crystal Dragon
Član od:
17.06.2003

Godišnje u Hrvatskoj umre 13000 ljudi više nego se rodi. Ako se ovako nastavi, kažu, za 341 godinu, Hrvati će izumrjeti.

HELPDESK

thrall   Napisano 23.07.2009 18:42   

Bone Dragon
Član od:
19.07.2006

Poruka: 2977

Uskoro će se računica promijenit. Nakon ovih poreza i ostalih sranja, doći će do tog puno ranije.

Ili će jednostavno ljudi bježat iz Hrvatske u...Skoro pa u bilo koju drugu državu.

-That the thing ain't the ring, it's the play. So give me a... stage..Where this bull here can rage, and though I could fight I'd much rather recite... that's entertainment.

CrazyMage   Napisano 23.07.2009 18:46   

Rust Dragon
Član od:
28.01.2007

Hoće li za 341 godinu bit Hrvatske :S

Slym   Napisano 23.07.2009 19:19   

Crystal Dragon
Član od:
17.06.2003

Evo raspada se vladajuća koalicija - HSU istupa iz koalicije. Kolko kužim, to znači da pada vlada i da će biti novi prijevremeni izbori. Ak ovak nastavi, uskoro će biti državni udar jbt.

HELPDESK

Cesc   Napisano 24.07.2009 10:25   

Venom Spawn
Član od:
16.07.2008

Ne vjerujem da će pasti vlada jer HSU ima samo jedan glas,jednog saborskog zastupnika ali da odu HSS i SDSS e to bi bilo zanimljivo

cyberangel   Napisano 24.07.2009 10:34   

Devil
Član od:
06.08.2007

Poruka: 1436

People Should Not Be Afraid Of Their Govermants ,
Govermants Should Be Afraid Of Their People ..

to samnegdje procitao nezanbm tocno gdje i istina je ,zasto nebi jednostavno navalili na njih i sve ih pšotamanili ? oni nas uvlace u sranja i zbog njih trpimo i zivimo ovakav zivot , zasto mi nebi njima malo zagorcali zivot ?

Nazad na vrhOdi na stranicu: 1, 2, 3

Odi na

Ova stranica i njezin sadržaj su copyrighted(©) 2001-2010 by CroVortex. Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.1, FireFox 3 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.