| |
Autor | |
Komentiranje dnevnih vijesti |
| | CrazyMage
| | Napisano 24.07.2009 12:46  
|
| |  Rust Dragon Član od: 28.01.2007
Poruka: 6171
| | Iz mog statusa na MSN-u ili ovdje na mudrim izrekama to sam postao kako quote iz V for Vendetta,meni jedan od najboljih filmova.
Doći će revolucija,država je u teškim govnima a ljudi samo pišu.
Trebalo bit doć kad bude kriza s knjigama,hihihi. Cicvili pampeturil |
| | Offline | | PM Profil
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Slym
| | Napisano 05.08.2009 22:08  
|
| |  Crystal Dragon Član od: 17.06.2003
Poruka: 10365
| | Vječna slava svim braniteljima, posebno pripadnicima MUPa i 1. gardijske brigade.
HELPDESK
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | luy
| | Napisano 05.08.2009 22:09  
|
| |  Champion Član od: 09.12.2007
Poruka: 800
| | Vječna slava i hvala
Scotland will have revange!!!!
|
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | gangsta_of_detroit
| | Napisano 05.08.2009 22:41  
|
| |  Angel Član od: 21.08.2008
Poruka: 2106
Lokacija: Negdje,svugdje,i kad si jako blizu ja sam negdje drugdje...
| | Slym:
Vječna slava svim braniteljima, posebno pripadnicima MUPa i 1. gardijske brigade.
vječna slava. |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | kotor_fan
| | Napisano 06.08.2009 00:20  
|
| |  Hydra Član od: 21.02.2006
Poruka: 2532
| | CrazyMage:
Doći će revolucija,država je u teškim govnima a ljudi samo pišu.
Trebalo bit doć kad bude kriza s knjigama,hihihi.
Ako misliš na HR, čisto sumnjam, ovaj narod čine većinom 3.14čke... Jedini koji imaju muda kolika-tolika su studenti kojima se ne da trpiti shranja.
Jednog dana će možda i doći do pobune, ali je definitivno neće voditi današnji starci... Peace is a lie, there is only passion;
Through passion, I gain strenght;
Through strenght, I gain power;
Through power, I gain victory;
Through victory, my chains are broken |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | CrazyMage
| | Napisano 09.08.2009 13:55  
|
| |  Rust Dragon Član od: 28.01.2007
Poruka: 6171
| | Slym:
Vječna slava svim braniteljima, posebno pripadnicima MUPa i 1. gardijske brigade.
Sa zakašnjenjem,vječna slava i ponos.
@Kotor_Fan: A upravu si :S No ja se potajice nadam da će ova kriza s nedostatkom knjiga barem potaknuti neke prosvjede na početku godine,bit će kaos tada :S Cicvili pampeturil |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Slym
| | Napisano 18.11.2009 19:31  
|
| |
Bez riječi. S suzom u oku i ponosom u srcu.
HELPDESK
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | SpeedFreak
| | Napisano 18.11.2009 22:01  
|
| |  Thunderbird Član od: 22.12.2008
Poruka: 1139
| | Danas smo išli zapalit svijeće i pomolili se, da bi tada došli debili s ustaškim i četničkim znakovljima i potpuno pretvorili nešto svečano u neobuzdano divljavštvo polupijane djece iz 1. srednje
Ali, izuzevši to, vječna slava Vukovaru i njegovim braniteljima. Nemaš me više u svojoj duši, ne spavam više u tvome snu, bježim k'o sjena od samog sebe, hladno je vjeruj biti dolje na dnu... |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Slym
| | Napisano 18.11.2009 22:56  
|
| | Četničkim?
Ja sam htio ove godine u Vukovar, ali sam se razbolio.
HELPDESK
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | SpeedFreak
| | Napisano 18.11.2009 23:03  
|
| | Ma, neznam sad jel baš četničkim, al uglavnom, izvikivanje tipa, neznam, "Četnicima Vukovar!" i takve bedastoće. Bio je čak i jedan onaj mali transparentić gdje se nešto spominju isto Srbi, nisam upamtio al nije bio tekst podoban kolko sam čuo od bolje upućenih.
Trebao sam ostat doma kao što sam i mislio, i onda poslije navečer oko 22h zapalit svijećicu sam, bez rulje i totalnih idiota. Nemaš me više u svojoj duši, ne spavam više u tvome snu, bježim k'o sjena od samog sebe, hladno je vjeruj biti dolje na dnu... |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Ivancica007
| | Napisano 18.11.2009 23:42  
|
| |  Unicorn Član od: 23.06.2008
Poruka: 378
| | Slym:
slika
Bez riječi. S suzom u oku i ponosom u srcu.
Potpis. |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | cyberangel
| | Napisano 18.11.2009 23:45  
|
| |  Fearie Dragon Član od: 06.08.2007
Poruka: 1731
| | Slym:
Četničkim?
Ja sam htio ove godine u Vukovar, ali sam se razbolio.
nevjerujem da su oni tamo bili , boje se oni da ih mrak ne pojede .., a uostalom trebas bit budala da pocnes rat i izgubis lol , na to se uvijek nasmijem ,
 |
| | Online | | PM Profil
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | SpeedFreak
| | Napisano 18.11.2009 23:50  
|
| | Gle, nisu oni bili, ali očito je klincima kul izigravati četnika ili ustašu da bi bili kul.
A što je najgore, nitko im se ne želi usprotivit, a pola ženskica je zaljubljeno u njih tak da... rade sranja a nitko im ne može ništa Nemaš me više u svojoj duši, ne spavam više u tvome snu, bježim k'o sjena od samog sebe, hladno je vjeruj biti dolje na dnu... |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Ivancica007
| | Napisano 18.11.2009 23:53  
|
| | SpeedFreak:
Gle, nisu oni bili, ali očito je klincima kul izigravati četnika ili ustašu da bi bili kul.
A što je najgore, nitko im se ne želi usprotivit, a pola ženskica je zaljubljeno u njih tak da... rade sranja a nitko im ne može ništa
Žele ispast face, a zapravo ispadnu budale. |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | SpeedFreak
| | Napisano 19.11.2009 00:00  
|
| | Ivancica007:
Žele ispast face, a zapravo ispadnu budale.
Yep.
Ali, još me danas iritirala lažna domoljubnost do Boga. Odosmo na Vukovarsku ulicu, i sad si oni puste cajke - a kao, mrzimo Srbine, volimo samo Hrvate. Baš lijepo. I sad, te cajke glasne kakve jesu, idu na onu stvar malom dijelu ljudi koji ih ne slušaju, al šute jer neće ispast "cool". E sad, ja namjerno pustio najbržu metal pjesmu koju sam našao na mobu i kad su čuli, svi su se odmah zgrozili - kako to možeš te sotonjare slušat, to nije dobro slušat u ovakvoj tužnoj situaciji - a oni mali klipankovići mogu puštat cajke, dok sam ja sotonjara jer imam instrumental od Hammerfalla na mobu? Tolko me naljutilo, da sam im opsovao sve živo i neživo i otišo doma, jer su mi se digli živci nenormalno. Nemaš me više u svojoj duši, ne spavam više u tvome snu, bježim k'o sjena od samog sebe, hladno je vjeruj biti dolje na dnu... |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 19.11.2009 09:30  
|
| |  Crystal Dragon Član od: 06.01.2005
Poruka: 11287
| | Ne znam, nikada nisam bio u Vukovaru. Znam par ljudi od tamo, jedan mi je i susjed postao. Bilo je gadno jer je to grad na granici, jebi ga takvi uvijek stradaju. A da je to tragedija, stvarno je.
A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Ivancica007
| | Napisano 19.11.2009 12:07  
|
| | SpeedFreak:
Yep.
Ali, još me danas iritirala lažna domoljubnost do Boga. Odosmo na Vukovarsku ulicu, i sad si oni puste cajke - a kao, mrzimo Srbine, volimo samo Hrvate. Baš lijepo. I sad, te cajke glasne kakve jesu, idu na onu stvar malom dijelu ljudi koji ih ne slušaju, al šute jer neće ispast "cool". E sad, ja namjerno pustio najbržu metal pjesmu koju sam našao na mobu i kad su čuli, svi su se odmah zgrozili - kako to možeš te sotonjare slušat, to nije dobro slušat u ovakvoj tužnoj situaciji - a oni mali klipankovići mogu puštat cajke, dok sam ja sotonjara jer imam instrumental od Hammerfalla na mobu? Tolko me naljutilo, da sam im opsovao sve živo i neživo i otišo doma, jer su mi se digli živci nenormalno.
Da govore da mrze srbe, a slušaju cajke. Meni je to BOLESNO .
Tak moji frendovi iz razreda govore ubi srbina itd... a slušaju cajke, a kao vole Hrvate. |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | cyberangel
| | Napisano 19.11.2009 16:10  
|
| |  Fearie Dragon Član od: 06.08.2007
Poruka: 1731
| | nemaju samo srbi cajke.. ,a uostalom , o ukusu se neraspravlja ,
to sto neko slusa srbsku muziku neznai da je protiv hrvata da obozava srbe itd , to je stvarno glupost ako neko tak misli,
ja slusam pretezito Gothic metal , sta bi to trebalo znacit da se oblacim u crno sminkam se itd ? ***** no , oblacim se standard traperice , i ponekad majca od nekog metal benda i to je to , nista vise
 |
| | Online | | PM Profil
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | SpeedFreak
| | Napisano 19.11.2009 20:38  
|
| | Nisam rekao da su protiv Hrvata, naprotiv, oni se sami predstavljaju kao mrzitelji Srba, a slušaju ih kad god stignu.
I znam dosta dobro što moji prijatelji slušaju jer uvijek prvo poslušam pa komentiram, i slušaju isključivo Srbe, ako izuzmemo pokoju stenjavicu od naših kvazi-grupa.
Mene ne smetaju Srbi. Jedino su im cajke zakurac, ali izuzevši to, danas su mi sasvim ok i ne vidim zašto se ne bih trebao družit sa Srbinom. A junačine kao iz gore navedenog primjera, ne mogu podnijet Srbina i žele mu sve zlo, a cajke može slušat. Ma krasno.
I zaista mi danas moji vršnjaci idu na kurac, neću si uopće nać normalnu curu koja ne sluša cajke, ne preserava se Fotošopanim slikama na Fegbuku, i nema neke komplekse i hirove koje ne može objasnit i da joj staviš činjenice pred nos. Strašno. Nemaš me više u svojoj duši, ne spavam više u tvome snu, bježim k'o sjena od samog sebe, hladno je vjeruj biti dolje na dnu... |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | TheKonj
| | Napisano 19.11.2009 21:53  
|
| |  Dragon Golem Član od: 09.06.2008
Poruka: 1855
| | Zadnji dio posta potpisujem totalka
1 klik i bit cu vam zahvalan :P |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Azermyth
| | Napisano 20.11.2009 07:22  
|
| |  Behemont Član od: 03.09.2008
Poruka: 2258
| | Sa malim zakašnjenjem.
Dobro, kod nas nije bilo izgreda, pod satom povjesti nam je profesor ispričo dosta stvari za koje nisam znao. O Vukovaru, naravno.
Mrzim crnce i rasiste! |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |