| |
Autor | |
Kreiranje Web stranica |
| | XIII
| | Napisano 10.02.2005 21:25  
|
| |  Unicorn Član od: 09.02.2005
Poruka: 392
| | Hvala @tanner pravim neku stranicu ali sam slab s animacijama znam nesto ali tanko sad pravim redizajn strani ako hoces pogledaj kakva je stara pa vidi |
| | Offline | | PM Profil
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Tanner
| | Napisano 10.02.2005 21:42  
|
| |  Crusader Član od: 14.07.2004
Poruka: 288
| | Sine trebat će tu puno rada i truda,počni odmah da učiš da sve pohvataš.
Izgleda da imaš ideju al treba će ti puno znanja da bi sve realiziro.
Keep it Up! Borg |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | XIII
| | Napisano 10.02.2005 21:46  
|
| | Jesi li ti pravio tu stranicu |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Yaxyo
| | Napisano 10.02.2005 22:14  
|
| |  Rust Dragon Član od: 15.05.2004
Poruka: 4099
| | joooj, daj prije nego počnete mijenjati temu bar probate dati odg. Jel bar netko zna napraviti u bilo kojem programu, nemora biti front page. E da, u kojem programu je najbolje raditi menije? Ja sam imao jedan ali ni sam ne znam gdje je to i kako se zove... Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže…
||
CroLyrics |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 10.02.2005 22:19  
|
| |  Crystal Dragon Član od: 06.01.2005
Poruka: 11026
| | hm i mene je to počelo zanimati. kaj mi treba za početak? A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Slym
| | Napisano 10.02.2005 22:19  
|
| |  Rust Dragon Član od: 17.06.2003
Poruka: 7405
| | Dreamwaver. |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 10.02.2005 22:21  
|
| | a kako da ga nabavim, imaš ga ti možda? A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | XIII
| | Napisano 10.02.2005 23:08  
|
| | za pravljenje menija najbolji je Fireworks a ja ti imam macromedia dreamveaver ako treba pomoc javite mi znam ja na tom malo vise
|
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Yaxyo
| | Napisano 11.02.2005 13:31  
|
| | Ja imam flash MX. Budem sada probao skinuti Fireworks. Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže…
||
CroLyrics |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | ineedmoney
| | Napisano 11.02.2005 22:10  
|
| |  Rust Dragon Član od: 05.09.2004
Poruka: 5712
| | ja sam imo sve celi macromedia mix al je sve otišlo zahvaljujući reinstalaciji vindoza Ne perem Fallout na novom kompu jer mi se corrupto save i ne zaboli me za faks jer nemrem saveat |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 17.02.2005 02:20  
|
| | jebote ali ja stvarno nemam sreće, skidam cijeli paket macromedia 4 sata i onda nestane struje i sve mi crkne. No nekak sam uspio skinuti macromedia dreamwaver. i kaj dalje?
eh da vidio sam i nekakav free hend tako neš, kaj je to??? A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 18.02.2005 23:56  
|
| | ja još uvijek čekam pomoč, odgovor neki jebote koliko postova a kad meni treba niko niš. A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 19.02.2005 16:45  
|
| | ja sam uporan svaki dan ču postat ovdje dok mi neko od vas ne odgovori A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Tanner
| | Napisano 19.02.2005 17:45  
|
| | FreeHand je alat za obradu slika linija i tako to dosta zahtjevan i težak za rad,samo za profiće.
Ovako za izradu weba moja preporuka je Dreamwear MX 2004 za tehnički dio web stranice (web jezici)
Flash MX 2004 za Flash animacije,izbornike i ostali Flash koje želite koristit na stranici
Adobe Photoshop za grafiku,slike i sve ostalo grafikčko što želite na svojoj web stranici
Po meni to je sasvim dovoljno da napravite web i to dosta dobar samo treba mnogo mašte i malo znanja.
Btw. Ovako ja vam preporučujem da nađete na CD,DVD iz info. časopisa trial verzije programa, ili ih skinete i nađete samo serial key i bit će kao da ste ih kupili.
Uživajte i ak ko šta napravi ja bih da vidim ako može. Borg |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Tanner
| | Napisano 19.02.2005 17:49  
|
| |
Yaxyo piše: "joooj, daj prije nego počnete mijenjati temu bar probate dati odg. Jel bar netko zna napraviti u bilo kojem programu, nemora biti front page. E da, u kojem programu je najbolje raditi menije? Ja sam imao jedan ali ni sam ne znam gdje je to i kako se zove... "
Najlakše ti je jasno u Dreamu zato jer ti on ima mogućnost grafičke izrade weba,a ima jasno i dio u kojem radiš sve u kodu.
Tako da se prilikom izrade tablica neće patit s kodom već samo postaviš gdje ti treba i složiš kako ti paše,baš kao u Wordu. Borg |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Tanner
| | Napisano 19.02.2005 17:53  
|
| |
XIII piše: "Jesi li ti pravio tu stranicu"
Na koju misliš?
Ovo u mom linku je OnLine rpg u php rađen, jasno da ga ja nisam radio jer za ovakvo nešto treba j*** znanje,al se zato volim igrat.
Moja trenutna stranica koju imam je Off zbog potpuno novog sistem koji ide gore,a i onako ne služi nikome osim meni,kad se osposobi metnut ću link u potpis pa kome se da vidit slobodno Borg |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 20.02.2005 10:31  
|
| | dreamwaver imam, flash mx imam a ovo treće ču si skinuti. eh da kako da uopće spojim to kaj sam radio na kompu sa svojom stranicom?
Eh da i kaj je to cold fusion, to sam odabrao za opcije kod nečeg,(nemam pojma za kaj) piše u uputama da treba nekaj odabrati od ponuđenog, pa reko sebi cold fusion uzmi, dobro zvuči. kaj je to? A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 20.02.2005 10:32  
|
| | eh da tanner puno hvala, ti si se jedini javio ovdje A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Ozy
| | Napisano 22.02.2005 03:40  
|
| |  Rust Dragon Član od: 23.09.2003
Poruka: 5111
Lokacija: na jedrilici u Karipskom moru s 2 tajlanðanke i 2 ukrajinke....
| |
Sabbath piše: "dreamwaver imam, flash mx imam a ovo treće ču si skinuti. eh da kako da uopće spojim to kaj sam radio na kompu sa svojom stranicom?
Eh da i kaj je to cold fusion, to sam odabrao za opcije kod nečeg,(nemam pojma za kaj) piše u uputama da treba nekaj odabrati od ponuđenog, pa reko sebi cold fusion uzmi, dobro zvuči. kaj je to?"
E da se onda i ja javim.... Hladna Fuzija ti je dakle način dobivanja energije nultog potencijala...trebash detaljnije?! Inače fizika mi je uvijek išla! |
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Yaxyo
| | Napisano 22.02.2005 09:21  
|
| | Meni isto ... Inaće, nabavio sam si Macromedia Studio MX imam u njemu i flash mx i dreamweaver i taj cold fusion i riješio si sve probleme kod izbornika i uređenja stranica. Puno opcija a opet jebenostavno Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže…
||
CroLyrics |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 22.02.2005 11:17  
|
| | dobro kaj sada s tom fuzijom? A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | theft
| | Napisano 04.03.2005 20:45  
|
| |  Rust Dragon Član od: 17.05.2003
Poruka: 5341
| | Gdje mogu naći dobar hosting sa oko 100MB, bez reklama i nekih "kvaka".
Odmah eliminišite Lycos i Freewebs.
 |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Sabbath
| | Napisano 05.03.2005 00:15  
|
| | eh da i ja bi to htio znati no ja nigdje nisam našao svi hoće neke pare a ja reko zajebi i to k tome broj kartice, reko želiš i kuću da ti dam sunce ti jebem lopovsko. jebo ga blaž nikak da mi moju stranicu pokaže ne kužim u ćem je stvar a napravio sam već nešto. Dajte pomagajte A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA. |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Yaxyo
| | Napisano 07.03.2005 10:57  
|
| | Moraš sve naravno spremiti i dobre hiperlinkove napraviti. To ti je najvažnije za početak. Dalje, za izradu izbornika ne preporučujem dreamweaver zato kaj on nema neki izbor nego si negdje nađite Sothink DHTMLMenu. Sjajan programčić sa velikim izborom menija i intergrira se u dreamweaver tako da nema problema. S Tannerom se potpuno slažem. Flash MX za izradu flash animacija, Photoshop za obradu fotografija - ako ne znate raditi u Photoshopu Paint Shop Pro također može poslužiti i još vam jedino treba mašte i volje i malo znanja. Htio sam samo pitati kako u dreamweaveru napraviti da se text i slika automatski poravnaju na sredinu stranice ovisno o rezoluciji korisnika. please answer treba mi hitno. Tnx Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže…
||
CroLyrics |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Soprano
| | Napisano 07.03.2005 16:28  
|
| |  Genie Član od: 08.10.2004
Poruka: 204
| | staviš <center> ispred texta i poslije zatvoriš </center>
(ne mora bit text, može bit bilo šta drugo) http://www.aboveus.org/ |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Soprano
| | Napisano 07.03.2005 16:44  
|
| | POZOR! ALL HANDS!
VIDIM DA PUNO VAS TRAŽE BESPLATNI HOSTING... E PA IMAM RJEŠENJE:
- 100MB prostora
- 3GB bandwidth
- 3 POP3 e-mail adrese & webmail
- besplatna 24/7 tehnička podrška
- PHP, Perl/CGI-BIN
- MySQL database
- FTP pristup
- Web-based file manager
SVE TO NARAVNO BESPLATNO!!! http://www.aboveus.org/ |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Yaxyo
| | Napisano 07.03.2005 17:04  
|
| | Tnx Soprano no nije pomoglo. Možda me nisi dobro shvatio. Hoću da na bilo kojoj rezoluciji tekst bude na sredini browsera, bilo to na 800×600 ili 1024 ×768. Znači tekst bi mi bio obostrano poravnat no uvijek na sredini stranice. Sada ja dobim tekst na lijevoj strani a poravnat je kao u wordu centar. Budem ti screenshot poslao. Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže…
||
CroLyrics |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Yaxyo
| | Napisano 07.03.2005 17:10  
|
| | [img=http://img194.exs.cx/img194/1411/image52qv.th.jpg]
Vidiš, nije na sredini. i jel\' znaš kako maknuti ovaj hebeni razmak između redova. Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže…
||
CroLyrics |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Soprano
| | Napisano 07.03.2005 17:11  
|
| | pa nemoj onda ispred texta stavit nego na početak dokumenta. ili ispred <td> tagova ako si stavljo http://www.aboveus.org/ |
Email
Izmjeni
Citiraj
Abuse |
| |
| | Soprano
| | Napisano 07.03.2005 17:14  
|
| | Daj html kod pa ću ti znat sve reć http://www.aboveus.org/ |