CroVortex - Igre, filmovi, mobiteli, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Webshop PC Game Shop

Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Download
· Linkovi
· Net Bela
· Članovi
· Marketing
· wap.crovortex.com
· Pomoć

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za PC i konzole
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· DVD Filmovi
· Blu-Ray Filmovi
· Mobiteli
· Partner program
· EVE Online trial

Webshop newsletter

Načini plaćanja
· Kreditne kartice:

· Gotovina i ostalo

Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Razno
·
· Video igre - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...

Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 15
Članova: 0

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Pretraživanje

Forum
· Glupe igre
· X-fire clan
· [S] Katolička crkva, kršćanstvo, i ostale monoteističke religije...
· Voltz vs. MarkedOne - U pjesmi
· Što ste zadnje gledali
· Kaladont
· Beautiful girls
· MyMiniCity
· Koju mjuzu vrtite na kompu ovih dana
· fps i ping

Moderira : Interghost

CroVortex : Index - Web stranice i jezici - Kreiranje Web stranica

11 stranica ( 1, 2 ... 7, 8, 9, 10, 11 )
  Autor  Kreiranje Web stranica
 Sabbath   Napisano 13.12.2006 08:45   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Poruka: 10699

Ma dobro ali kako da to promoviram na google, recimo meni je stranica naziva musci-chaos - i sada kada netko na google napiše music ili chaos ili blog želim da se i moja stranica tamo pojavi, kužite??? Kaj mi treba za to??? Adwords možda??? Ne znam, pogađam???!!!

A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA.
 Offline  PM  Profil   Email  www    Izmjeni  Citiraj     Abuse

ineedmoney   Napisano 13.12.2006 16:11   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

Poruka: 5306

trebaju ti novci kolko ja znam.

Ajs Nigrutin je car
 Offline  PM  Profil    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Oleyum   Napisano 13.12.2006 17:59   

Crusader
Član od:
29.01.2006

Poruka: 290

Opet točno ineed money To se zove takozvana "google optimizacija" i naravno plaća se.U biti imaš SeO standard po kojemu ti preprave stranicu tako da je google pretrživači krajičkom oka opaze....

Interghost   Napisano 13.12.2006 21:56   

Demigod
Član od:
06.08.2001

Poruka: 2749

mogu ju opazit kolko oće, ali pozicioniranje ponajviše ovisi o kvaliteti sadržaja... ovdje je riječ o blogu sa par tekstova, sumnjam da će se pojavit na prvih par stranica...još k tome engleski keywordi o kojima postoji sigurno trilijon stranica

Sabbath   Napisano 16.12.2006 17:50   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

A traffic exchange???
I sada sam otvorio novi blog o tuningu automobila, tako da bi htio te dvije stranice povezati preko linkova. Dali je to moguće. Na primjer netko otvori onu stranicu: www.music-chaos.blogspot.com a tamo ima link za ovu stranicu: http://ultimatetuning.blogspot.com

I kako to napraviti??? A nekaj sam petljal i sada imam neke greške tamo na mojoj glavnoj stranici. Malo sam ljut zbog toga jer ne znam kako da to maknem . . .

A.M.E.N. - ekipa hvala ako mi tu i tamo stisnete ovaj link, konkurencija je žestoka. HVALA.

Sabbath   Napisano 16.12.2006 18:25   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Ma ništa, evo sada sam sve konačno sredio. Ma nikakav više tuning ne dolazi u obzir. Ima dosta ljudi koji se više kuže od mene, pa neka im bude. Evo konačno sam skužio ono sa linkovima. Cijela stranica sada ima novu adresu i novi dizajn. Evo malo pogledajte moj web pa komentirajte. Eh za početak mi je dobra, barem mislim. Sada samo trebam skužiti kako da dodajem neke stvari u nju preko html-a i kako da stavim neki forum!!! To će biti pakleno bez vaše pomoći, dakle pomagajte . . .
I da se pohvalim da sam stavio i Crovortex na svoju stranicu, uh kak sam dobar. Možda baš preko mene proda koju igru

Sabbath   Napisano 17.12.2006 11:52   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Evo uspio sam i forum staviti i neku anketu za početak . . . I BiteFight . . eto malo po malo radim na tome . . .

Interghost   Napisano 18.12.2006 18:14   

Demigod
Član od:
06.08.2001

nice...btw na linkovima za forum i bitefight imaš > viška na kraju ("</a>>") ...ili je to tak namjerno?

Sabbath   Napisano 19.12.2006 08:44   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Vraga namjerno, vidio sam to i prije ali nisam znao zakaj je to tak. U biti cak i ne izgleda lose ali onda bi stavio s obadvije strane
< link> no ne znam dal da stavim da nekaj ne zbrčkam opet ko onda kada su mi se kodovi rasuli po html-u . . . Eh sada jedino kaj još nisam našao neki normalni kalendar u HTML kodu koji bi se sam updatao svaki mjesec i mjenjao si sam mjesece a ne da ja svaki put moram brisati od isteklog mjeseca kod i stavljati novi . . . već 2/3 dana to ko lud tražim ali nikako da nađem . . . I recimo neki cool sat koji pokazuje vrijeme, to sam vidio na jednoj stranici. Onako okrugli sat sa kazaljkama, ne digitalni sa brijkama nego onaj sa kazaljkama, baš mi se je svidio . . .
Ah da razmišljao sam kaj nema neki html kod u kojem bi bila sadržana grafika od nekog ljepog kalendara koji bi bio povezan s onim iz windowsa/biosa i sat isto tako . . . To bi bilo cool za početak . . .

Oleyum   Napisano 20.12.2006 15:02   

Crusader
Član od:
29.01.2006

Evo ti link za analognisat...//..paste-uj code di hočeš da ti se pojavi sat.Također imas neke fency kalendare

Sabbath   Napisano 21.12.2006 15:43   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Hvala . . .

ineedmoney   Napisano 23.12.2006 09:31   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

imaš malo gramatičkih pogrešaka, al je blog skroz zanimljiv i pregledan. Mogo bi neke vježbice stavit u tab obliku.

Ajs Nigrutin je car

Sabbath   Napisano 23.12.2006 12:26   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

??? gramatičkih pogrešaka??? Ja??? Iz Engleskog??? Nemoj da te moj profesor čuje i održi ti bukvicu!!! Mislim da sam u znanju Engleskog bio poprilično dobar . . . Di su greške da ih ispravim????
Ma ajde stavit ću ponešto i tabova i svega po malo, najprije da ugradim sat i kalendar . . .
Ukoliko tamo želiš komunicirati sa mnom pristupi i učlani se u forum, te plati pivo!!!

ineedmoney   Napisano 23.12.2006 15:33   

Rust Dragon
Član od:
05.09.2004

Pa našo sam neke rečenice koje mi malo loše zvuče, ne kažem da su krive al ih malo pogledaj posavjetuj se i ak je krivo popravi.... neda mi se cijeli site lekturirat al evo nekoliko:

If you are younger than 10-years old . Ovo mi zvuči krivo-mislim da bi trebalo: If you are younger than 10.

tipfeler-Be wary of any deal that seems too good o be true. zaboravio si stavit t- TO be true.

znaš šta neda mi se više... uglavnom imaš širok vokabular i vidi se da znaš jezik, uglavnom to šta sam ja vidio su bili tipfeleri... al dobar je site taman za nekog ko počinje može dat dobre smjernice za kupnju, vježbanje itd.
na forum sam se učlanio...vidim imaš posjetitelja i regisriranih ko dreka.

Ajs Nigrutin je car

Sabbath   Napisano 25.12.2006 21:26   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Ma dobro, bit će bolje. Hvala pokušat ću to popraviti . . .

Ma kako puno, nas 3 smo samo tamo . . .

No bit će još tekstova o svemu . ..

Sabbath   Napisano 27.12.2006 10:13   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Oleyum:
Evo ti link za analognisat...//..paste-uj code di hočeš da ti se pojavi sat.Također imas neke fency kalendare

Koliko sam skužio treba platiti jebenih 25 dolara za to . . .

Sabbath   Napisano 29.12.2006 11:52   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Opet sam nesto zeznuo, u biti nisam sada nista ni dirao, nesto mi se dogodilo sa stranicom, vidi se neka isprekidana crta tamo kod moje slike i neke tocke su se pojavile ispred linkova i cijeli mi se tekst pomaknuo prema njima . . . Niti sam to zelio niti sam to pokusavao staviti, no sat sam uspjesno stavio( no ni njega ne uploada svaki put dobro . . . bar meni) I sada opet gledam u one kodove i niš ne kužim

Eh da ovo sam htio pitati: KAJ JE TO FOOTER???

Oleyum   Napisano 29.12.2006 20:57   

Crusader
Član od:
29.01.2006

Footer hmm,mislim da ti je to ono što se pojavljuje u liniji na dnu stranice u SIVOJ LINIJI npr: kad prođeš mišom preko negog linka i on ti pokaže link...ili neku poruku .."welcome to site".. itd.Uglavnom je u java formatu između <head> i </head> coda.

@Imaš free satove samo trebaš držati njuihov link na stranici

Btw,drugi put napravi backup coda pa ako zahebeš samo vrati stari,aj good luck

Yaxyo   Napisano 29.12.2006 21:09   

Rust Dragon
Član od:
15.05.2004

Poruka: 4026

Ovako bi ti osnova trebala izgledati:

Header
Sadržaj
Footer

Znači Header stranice bi ti kod CVa bilo ove dve tablice. U jednoj gdje ti je logo CVa, sat/datum i u gornjem desnom kutu reklame te tablica ispod toga gdje ti je ovo Sretan Božić...
Sadržaj ti je sve ovo gdje počinje Izbornik pa do Google search bara.
Od Google Search Bara i sve ovo ispod ti je Footer, odnosno dno stranice.

U vezi tražilica. Najbolja i jedina metoda je što više sadržaja, sadržaja i sadržaja. Također linkanje po drugim siteovima/stvarima. Tipa na newse staviš u potpis site i njegov url, po forumima staviš u sig ime sajta i url, razmjena bannera i sl.

Satova imaš jako puno, samo podraži na netu, pogle na one hotscripts.nešto.
I hmm...još nešto sam htio reći...
Eh da, u vezi tražilica još. Metatagovi ti kod jacih tražilica (poput Googla) ništa ne znači jer ih oni ne pregledavaju. Također nemoj ni slučajno stavljati metatagove u sadržaj stranice jer ako te otkriju, a hoće, jednostavno će te suspendirati.

Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže… || CroLyrics

Oleyum   Napisano 30.12.2006 01:25   

Crusader
Član od:
29.01.2006

E imam i jedno pitanje u vezi s javom...
Erm sad sam vidio da IE 7 podržava java script.Stavio sam par stvari u javi na dno screena.
Znači kad uploadam page na ftp odmah mi script enabluje bez pitanja.Ali čuo sam da mozilla blokira java scriptove tako ne znam koji k... ću uopće stavljat javu kad neki browseri to nemaju ? thanks

Maks   Napisano 30.12.2006 01:37   

Halfling
Član od:
11.12.2006

Poruka: 6
 Može li mi netko preporućiti neki naćin kako da naućim HTML... (Neku kjigu ili nešto) molim vas jer ozbiljno mislim zakoračiti u taj svijet.

Yaxyo   Napisano 30.12.2006 01:44   

Rust Dragon
Član od:
15.05.2004

Oleyjum:
Pa Firefox podržava Javascript, nebi trebalo biti problema, samo ti zvekni to gore.

@Maks:
Deri po Online tutorialima, ima ih hvala Bogu puno. Zadaj si neki zadatak i sl. Ako misliš zaplivati tim vodama nakon što bolje proučiš html kreni i sa cssom.

Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer novo doba revolucije stiže… || CroLyrics

Oleyum   Napisano 30.12.2006 01:51   

Crusader
Član od:
29.01.2006

hvala

NFS   Napisano 30.12.2006 11:31   

Devil
Član od:
05.06.2005

Poruka: 1422

Maks:
Može li mi netko preporućiti neki naćin kako da naućim HTML... (Neku kjigu ili nešto) molim vas jer ozbiljno mislim zakoračiti u taj svijet.

Ovdje imas dosta dobrih tutorialsa veznano za web jezike.

Offline  PM  Profil   Email    Izmjeni  Citiraj     Abuse

Sabbath   Napisano 02.01.2007 10:58   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Tražio sam na netu neki gotovi footer da stavim ali nisam mogao naći a ne da mi se sada nešto tamo pisati ili kaj ja znam. A i ona crvena crta na dnu stranice me živcira pa bi to htio maknuti . . .
Dali itko zna kakvo dobro riješenje . . .

Sabbath   Napisano 04.01.2007 17:03   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Evo footer je gotov, iako nisam još zadovoljan, i još uvijek mi se vidi dolje na dnu neka crvena crta, a to me nervira . . .
No za sada sam stranicu malo uglancao, no svjestan sam da još ima tu puno posla.
Eh INTER može jedno pitanje: ako stavim ovaj kod : <meta name="ROBOTS" content="INDEX,FOLLOW" /> u sam kod HTML-a dali će to pomoći da mi je stranica nađena od tražilica ili neće??? Mislim imam to non stop ali badava . . . Eh sada sam zbunjen dali je to pomoć ili zapreka . . .

Yaxyo   Napisano 04.01.2007 17:12   

Rust Dragon
Član od:
15.05.2004

Sabbath, u vezi tražilica i metatagova sam ti napisao gore.

Za crvenu crtu probaj maknuti ovo <hr />, to ti je odmah iznad :
<!--This is an optional footer. If you want text here, place it inside these tags, and remove this comment. -->

I kakva je to fora sa bitefightom da se otvara u skrivenom frejmu ? Nije loša ideja .

Oleyum   Napisano 06.01.2007 01:36   

Crusader
Član od:
29.01.2006

koliko sam skužio neki koriste ponavljajuće metatagove tako da uvijek budu na vrhu searcha pretraživača što je zabranjeno.Ne vjerujem da i cu ih ikako stavljat

Sabbath   Napisano 06.01.2007 12:31   

Crystal Dragon
Član od:
06.01.2005

Yaxyo: Probao sam maknuti taj: <hr /> ali ništa, opet isto. Ma onaj Meta tag sam maknuo, ko ga j...
Pa nije frejm skriveni ako si ga pronašao, lol, mislim stavio sam nulu no opet vidim da ga ti vidiš . . . Kako da to spriječim??? S čim to gledaš???

Interghost   Napisano 06.01.2007 16:41   

Demigod
Član od:
06.08.2001

meta tagovi nemaju nekog utjecaja na novije tražilice...ali ok je stavit ih informativno, npr description, content-language, charset, keywords i sl.

re: crvena crta...ja ne vidim nigdje crvenu crtu

...i btw, nebi ti bilo loše da staviš neki smisleni naslov (title) umjesto one crte trenutne
Nazad na vrhOdi na stranicu: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

Odi na

Ova stranica i njezin sadržaj su copyrighted(©) 2001-2008 by CroVortex. Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.0, FireFox 1.5 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.