Net Bela

Grand Theft Auto: San Andreas

Rockstar Games je najavio izlazak PC i Xbox inačica igre Grand Theft Auto: San Andreas za 10.lipanj 2005.

Prvo je bio Liberty City, potom Vice City, a danas San Andreas – novo poglavlje legendarnog Grand Theft Auto serijala. Prije pet godina Carl Johnson je uslijed pritisaka i životnih problema odlučio pobjeći iz Los Santosa u državi San Andreas. Mnogobrojne bande, problemi s drogom i korupcija dovele su do kaotičnog stanja u Los Antosu, unijevši nemir na ulice – ovaj put čak i milijuneri i filmske zvijezde nastoje pod svaku cijenu izbjeći nebrojene dilere droge i članove bandi.

Sada je početak devedesetih i Carl se mora vratiti u San Andreas zbog strašne obiteljske tragedije. Netko je ubio njegovu majku, obitelj se raspala, a životi Carlovih mnogobrojnih prijatelja iz djetinjstva na rubu su katastrofe. Na povratku u rodno susjedstvo nekolicina korumpiranih policajaca Carlu namjesti ubojstvo i od tog trenutka počinje nezaboravno putovanje koje će našeg junaka provesti kroz cijelu državu San Andreas ne bi li spasio svoju obitelj, suzbio bezakonje i preuzeo kontrolu nad ulicama grada.

Za rijetke koji ne znaju, radi se o najnovijem nastavku popularnog akcijskog serijala čija je PS2 inačica izašla još tijekom prošle godine i oborila sve rekorde u prodaji.

  • Napisano: 08.06.2005. 20:06:03, napisao: admin