CroVortex - Igre, filmovi, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Linkovi
· Net Bela
· Besplatne igre
· Članovi

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za download
· Igre za PC i konzole
  - CD Keyevi
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· Igračke
· EVE Online trial

Webshop newsletter


Načini plaćanja
· Kreditne i debitne kartice:

· Gotovina i ostalo


Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Pretraživanje






Razno
·
· Video igre - povijest
· Film - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum i pravila o privatnosti

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...


Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 16
Članova: 0

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Forum
· Fallout Online 2 MMORPG (uskoro kreće 3. gaming sezona)
· 24-10-2014 - astralis teamwork @ kino klub, zagreb
· Šta vas drži na CV-u?
· Guild Wars 2
· 10./11.10.2014. - FSOZ "15th Anniversary" @ Katran, Zagreb
· Šta ima?
· Bivši članovi
· Oživljava
nje

· Destiny
· Koju mjuzu vrtite na kompu ovih dana

Counter Strike Condition Zero recenzija

NaručiCounter Strike Condition Zero je nastavak vrlo uspješnog originala koji je izašao još prije par godina, a nastao je iz ničega na temelju Half-Life enginea. Tada je Counter-Strike bio samo multiplayer igra pa je Condition Zero ustvari zamišljen kao singleplayer inačica. Igra dolazi na dva cd-a za instalaciju i dodatnim cd-om koji sadrži preview Half-Lifea 2, točnije video isječke. Nakon potpune instalacije zauzima 2 GB prostora na tvrdom disku.

Minimalni zahtjevi koje je definirao proizvođač Testna konfiguracija
  • Windows 98/ME/XP/2000
  • 500 MHz Intel Pentium III procesor ili AMD
  • 96 MB RAM
  • 16 MB Video kartica
  • 500 MB slobodnog mjesta na hard disku
  • CD-ROM
  • Athlon 2200
  • NVIDIA GeForce FX 5900 128 MB
  • 1024 MB RAM
  • 80 GB HDD WD 7200 RPM 8 MB Cache SE
  • Windows XP SP1 sa DirectX 9.0b

Pošto je originalni Counter-Strike bio revolucija u multiplayer FPS-u očekivanja za nastavak su bila prilično velika. Tako je Condition Zero bio par puta i odgađan zbog dosta promjena razvojnih timova što je na kraju rezultiralo sa novom igrom baziranom na starom Half-Life enginu, naravno podosta poboljšanim. Zapravo, Condition Zero nije napravio skoro nikakav pomak u odnosu na original i ostaje dojam da je riječ o razočaranju za prave poklonike tog naslova koji su očekivali neki revolucionarni napredak.

Ipak, uzimajući u obzir da je svrha Condition Zero-a singleplayer, tu je posao napravljen na razini. Nakon instalacije u glavnom izborniku se nudi odabir igranja kampanje Condition Zero pa multiplayer mod i on-line mod igre. Naravno tu je i izbornik sa opcijama u kojima se mijenjaju postavke za grafiku, zvuk, tipke i drugo što je bitno za samo igranje. Za one koji se nisu prije susreli s Counter-Strikeom bitno je spomenuti da se radi o pucačini sa puno elemenata taktike i timskog rada. Radnja se odvija na velikom broju različitih i specifičnih mapa, a vi možete biti u ulozi protu-terorista ili terorista. Teroristi su u ulozi zarobljenja taoca ili postavljanja bombe, a protu-teroristi moraju osloboditi taoce ili deaktivirati bombu. Bodovi se skupljaju po pobijeđenim rundama i igra se na limit rundi.

U kampanji Conditon Zero nalazite se u ulozi protu-terorista i put vas vodi kroz 18 različitih mapa, svrstanih u 6 skupina po 3 mape. Kada pređete sve tri mape u skupini otključava se sljedeća skupina i tako do kraja. Kroz zadatke vam pomažu botovi, koji su podijeljeni u 5 skupina po jačini. Nakon svake uspješno završene misije dobijate bodove koje kasnije koristite za novačenje boljih suboraca. Same misije nisu povezane, niti se dalo truda napraviti neku priču. Sve se svodi na jednostavno rješenje da se borite protiv terorista iz cijelog svijeta po cijelom svijetu. Svi zadaci se svode na zadatke tipa ubij tolko i tolko neprijatelja, oslobodi tolko i tolko taoca, ubij x terorista sa tim i tim oružjem... Sve u svemu nakon par misija postane monotono i kad jednom pređete kampanju sigurno se nećete vračati i igrati ispočetka. Isto tako, kod misije oslobađanja taoca apsurdno je to što se u većini rundi taoci ne stignu dovesti do zone spašavanja, pa to zahtijeva bespotrebno ponavljanje koje u najmanju ruku frustrira.

S druge strane, ono što je sigurno velik adut je multiplayer koji je među najboljima u svojoj vrsti, ali ipak to je već postignuto originalnim Counter-Strikeom. Jedina novost je umjetna inteligencija koja je bila mana originala. Sada se više ne događa da se botovi zabijaju u zidove i mrdaju lijevo desno cijelo vrijeme. To je veliki plus jer sada i ako nemate puno suigrača za lan party-e botovi mogu adekvatno poslužiti svrsi. Upravljanje njima se odvija pomoću glasovnih naredbi koje određujete putem tipkovnice, a bitna je inregrirana podrška za mikrofon i slušalice, tj. glasovnu komunikaciju među igračima u multiplayeru.

Grafika je kao što sam već spomenuo ranije bazirana na starom Half-Life engineu i sigurno se ne može mjeriti sa Doomom 3, ali izgleda solidno i ne može se naći nekakva bitna zamjerka. Zvuk je također dobar i muzika pridonosi borbenom ugođaju koji je karakterističan za igru.

Zaključak je ipak da je igra trebala ponuditi puno više, jel kratka radnja bez priče ne može opravdati očekivanja onih koji su igrali originalni Counter-Strike, a za one koji nisu predstavljet će solidnu igru sa odličnim multipayerom.

Naruči
Napisano: 30.09.2004
Recenziju napisao: Vladimir Kulčar
Ocjena recenzenta: Ocjena: 6 Ocjena: 6 Ocjena: 6 (6/10)
Prosječna ocjena posjetitelja: 8.6 (8 ocjena)    
Forum: PC igre

[ Povratak na index recenzija | Napiši recenziju | Komentiraj ]


Komentari - Stranica: 1

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 07.10.2004 17:50
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

zna li ko kako key za counter strike prvi dio molim vas jarani napišite

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 07.10.2004 17:52
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

ako zna ovaj vladimir kulčar neka napiše molim ga ko jarana

key za counter strike 1

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 23.10.2004 19:11
 Moja ocjena: Ocjena: 5 Ocjena: 5 Ocjena: 5 (5/10)

molim vas šifre za counter struke

 Counter Strike Condition Zero
 kingtomy- 22.02.2005 13:47
 Moja ocjena: Ocjena: 3 Ocjena: 3 (3/10)

vas dosadni ste ko pingvini koji nemaj 00 papira.:)

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 02.01.2006 20:35
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

daj neko sifru za condition zero ovaj put pravu

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 25.01.2006 14:38
 Moja ocjena: Ocjena: 5 Ocjena: 5 Ocjena: 5 (5/10)

odlična igrica

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 05.02.2006 18:15
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

Posaljite molim vas neku sifru za condition zero na primer za u headshot ili jak metak na nidza_91@yahoo.com

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 02.05.2006 22:29
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

Ja prelazim Cs Condition Zero i dosao sam do one faze na brodu.Pitanje za one koji su presli:Kako unistiti onaj helikopter

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 07.05.2006 11:30
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

Igrica je super i svima bi je preporučio stvarno je dobra igrica ljudi probajte nećete se razoćarat

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 08.06.2006 11:31
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

posaljite mi sifru za headshoot sad mi je potrebna

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 12.06.2006 22:20
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

kome trebaju šifre ja samo znam za letjeti i restartati igru
kome to treba nek se javi na abozulic@net.hr

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 06.07.2006 13:23
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

counter strike je super svaki dan ga igram moj brat prelazi misije,a ja igram coustom game ocjena 10 10 10 101010101 01010

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 13.11.2006 18:28
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

key pri instalaciji za counter strike molim vas ko zna

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 11.01.2007 08:22
 Moja ocjena: Ocjena: 6 Ocjena: 6 Ocjena: 6 (6/10)

igrica je zakoooon!!!!

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 17.01.2007 15:31
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

tko znade na deleted scens ksko preći avion na brodu na vrhu plazforme

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 18.01.2007 14:22
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

counter strike condition zero kako ubiti onaj avion neka kaze tko posjeti tko mi kaze ako mu nesto treba neka napise ja provijeravam svaki dan 2-do3 puta ako bi netko znao kako molim vas neka napise ja sam _ _ _ _ _ i zivim u zgradi u ljubuskom u centru

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 20.01.2007 13:49
 Moja ocjena: Ocjena: 8 Ocjena: 8 Ocjena: 8 Ocjena: 8 (8/10)

Meni je igrica dobra iako mi je bolji battle field 2

 Counter Strike Condition Zero
 Baron- 16.09.2007 15:36
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

jel ima netko
counter strike source.
i ako ima ja bi ga kupio.

 Counter Strike Condition Zero
 Baron- 30.09.2007 15:25
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

jel igra netko cs 1.6 na netu
ak igra nek mi javi server

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 14.12.2007 16:11
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

jel netko ima za tu igricu??

 Counter Strike Condition Zero
 speedy16- 14.12.2007 16:12
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

jel netko ima šifre za tu igru??

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 18.02.2008 15:48
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

book ima ko cd-kay za counter stroke condition zero ako ima neka javi na moj blog http://cutter123.blog.hr

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 20.02.2008 12:33
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

igra je pre dobra pozdrav

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 08.03.2008 15:44
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

drama igra meni je za 20!!!!

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 03.05.2008 09:45
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

e ono sa helikopterom mozes preci tako sto ces da se krijes iza kutija i da izbeavas metkove..a i tako sto ces morati da svakom prilikom koja ti se ukaze pucas na njea...vremenom ce se poceti dimiti..sto znaci da si a ostetio..pucaj a tako vise puta i explodirace!!!! AnGeL_007

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 01.06.2008 12:33
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

ova mi se igrica dopal. naj draži mi je nivo asalt ,a najdraže puške su mi b 4 3,b 5 1,b 1 5,b 4 6,a bomba o 4,o 3 . uvjek sam kanter,jer ne volim biti negativac.najbolja je igrica nema joj ravne.nijednu nisam igrao bolju od ove.

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 10.06.2008 12:04
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

za prvi dio counter strike ne treba ništa pisati samo upreš entre.ja ti sotim imam iskustva jer sam svašta pokušavao,a trajalo je tri sata.evo ja se mlaoprije uvezo sa srbima preko interneta pa ih natuko ko zečeve.

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 11.06.2008 18:59
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

imao sam igricu sjajna je proporucujem je svima

 Counter Strike Condition Zero
 vaske- 17.06.2008 13:01
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

kome treba nek mi se javi na e-mail milosvaskovic@yahoo.com

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 13.09.2008 17:09
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

igra je dobra samo što grafika nije naj bolja

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 22.09.2008 09:56
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

Ko ima za counter strike condition zero nek mi posalje na moju email adresu riki.kapidzic@gmail.com hvala unaprijed....

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 22.09.2008 18:48
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

da li iko ima

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 16.12.2008 15:13
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

jeli iko presao onu kad trebas ubiti onoga vip kroz neprobojno staklo sta treba uraditi

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 12.02.2009 21:24
 Moja ocjena: Ocjena: 3 Ocjena: 3 (3/10)

igra je odlična samo da ima da se uživo može igrati na internetu bilo bi super ,ocjena:10,10,10,1000

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 15.07.2009 18:17
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

jel ima neko sifre

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 07.08.2009 11:26
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

igra je cool!!!!Ima li tko šifru za brzo hodanje molim vas ako znate da objavite

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 17.08.2009 14:01
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

kako se ubacju mape u igricu,molim vas ako tko zna da napiše....skinuo sam sa interneta i ::::

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 06.09.2009 21:06
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

igra je sranje nevalja nista

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 03.02.2010 18:01
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

helikopter možeš uništiti samo ako u poćetku dok kreče pucaj u njega snajperom

 Counter Strike Condition Zero
 Posjetitelj - 14.02.2010 20:32
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

avion na vrhu platforme možete raznijeti tako što kad avion prestane pucati i prelazi na drugu stranu platforme vi ga snajperom gađate koliko god možete puta

Komentari - Stranica: 1

[ Napiši recenziju | Komentiraj ]


Webshop - izdvojeno
NBA 2K15 (PC)
349,00 kn

Košarka
Dora Saves The Crystal Kingdom (PC)
99,00 kn

Dječje
Popis svih igra



Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.1, FireFox 3 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.