CroVortex - Igre, filmovi, šifre, recenzije i prodaja
 Zašto se ne učlanite besplatno?
Izbornik
· Home
· Recenzije: pc igre
· Recenzije: filmovi
· Šifre za igre
· Vicevi
· Forum
· Linkovi
· Net Bela
· Besplatne igre
· Članovi

Webshop
· Kontaktirajte nas
· Pregled košarice
· Igre za download
· Igre za PC i konzole
  - CD Keyevi
  - Igre do 69,99 kn
  - Rasprodaja
  - Igre po narudžbi
· Igračke
· EVE Online trial

Webshop newsletter


Načini plaćanja
· Kreditne i debitne kartice:

· Gotovina i ostalo


Druge opcije
· Kontakt
· Popis članova

Pretraživanje






Razno
·
· Video igre - povijest
· Film - povijest
· Optičke iluzije
· Obdukcija
· Top 10
· Preporučite nas
· Impressum i pravila o privatnosti

Članovi

Ukoliko ste već učlanjeni, ulogirati se možete ovdje.

Nemate Account? Možete ga napraviti besplatno. Kao član imate neke prednosti, poput slanja privatnih poruka, konfiguraciju i slanje komentara i članaka sa vlastitim imenom, promjena boje slova...


Tko je online
Trenutno je online:
Posjetitelja: 36
Članova: 0

Vi niste član. Možete se učlaniti besplatno na ovom linku.

Forum
· Šta ima?
· Xfire
· koje trenutno igrate igre?
·  16.-17.08. - Moondance Festival 2014 @ Trogir, Croatia
· 01.-03.08.2014 - UES Festival 2014 @ Kalypso, Zrće, otok Pag
· 01.-02.08. - Bačvice Beach Festival 2014 @ Bačvice, Split
· 08.-10.08. - Kanegra Beach Festival 2014 @ Umag, Croatia
· 25.-27.7.2014 - ECO Festival 2014 @ Opatje selo, Slovenia
· 11/13-07- Angel Dust Otvorenje w/ Miss Mavrik @ Dubrovnik
· 20-06-2014 - FSOZ "15 godina" promo party vol. 1 @ DEPO klub

Prince of Persia: The Two Thrones recenzija

NaručiKako posljednje tri godine, tako i ove, Ubisoft je osvježio žanr ovog nadaleko poznatog re-makea iz 1989. Dakako, riječ je o najnovijem nastavku Prince of Persia serijala zvanog Two Thrones. Novi PoP je nstavak njegova uspješnog prethodnika. Na početku igre prikazuje se jedna prekrasna animacija u kojoj su slikovito prikazani Princ i Kaileena, koji se nalaze na ulasku u Babylon. No približavajući se princ uoči kako u njegovom gradu vlada rat i nemir. Ljudi ga ne smatraju herojom... vatreni projektil potapa jedrenjak te se Princ nekako uspije dovući do obale, a Kaileenu odvode dvojica tipova, te je ubijaju čime se ponovno pokreće onaj famozni Sands of Time. Princu ne preostaje ništa drugo nego osveta u koju kreće ko muha bez glave
 

Uskoro njegovo tijelo počinje ospjedati njegov mračni alter-ego iliti Dark Prince (Mračni Princ). Pojavom Dark Princa PoP serijal je nadaleko osvježen. Tijekom igre često se događa njegova transformacija koja je jako impresivan prizor popraćen dobrim zvukom. Osim što imate praktički novog lika, pojavom Dark Princa imati ćete prilike okušati se i u njegovim potezima, koji, moram priznati, izgledaju puno impresivnije nego kod klasičnog Princa. U igri se pojavljuje i Speed Kill odnosno način na koji ubijete protivnika zabadajući mu bodež u određeni dio tijela. To je jako jakoo dobro jer se tako efikasnije možete riješiti protivnika, jer katkada će se dogoditi da "pola sata" morate lupati po tipkovnici da bi se riješili protivnika. U nekim dijelovima igre imati ćete priliku upravljati i Kočijama, što će vam pružiti dodatno iskustvo. Taj mi se dio pogotov svidio jer je neponovljiv i jedinstven.

Ajmo i na druge djelove...grafika je jakoo jakoo dobra, posebice ako igru igrate u visokim detaljima i pristojnoj rezoluciji. Grafika je praktički ista kao i u WW-u, ali je malo ušminkana. Najveće će te novosti primjetiti na neprijateljima koji su uistinu maštovito zamišljeni. Igra se vraća u Babylon, a to je (bar meni) dalo dodatnu želju sa igranjem i igranjem. Puno je ljepše nego u velikim halama Bezvremenskog otoka. Animacije su jednostavno prekrasno napravljene, stvarno u nekim drugim igrama odavno nisam vidio tako fino i detaljno razrađene animacije. Ali znamo od početka serijala, da je animacija bilo glavno oružje, pa stoga i ovaj put nije iznevjerila. Zvuk je solidan, mada je po meni mogao biti i puno bolji, dosadi stalno slušati heavy metal i teške rock-erske zvukove, ali ipak tu Ubisoft nije mogao birati, jednostavno svatko ima svoj ukus, nekome se to ne sviđa, a nekome da.

Minimalna konfiguracija za igru je doista mizerna. Ostala je ista kao i za njen prethodnik te iznosi Procesor od 1 ghz, 256 MB RAM-a i 32MB graf. kartica. Ukoliko želite "Prinčeka" igrati na visokim detaljima, onda trebate imati proc od 1.5 ghz, 512 RAM-a i 128MB graf. karticu. Osim za PC, Two Thrones možete pronaći i na PS2 konzoli te X-boxu i Gamecubeu.

Zaključak...Two Thrones je vrijedan igranja, iako ima samo jedan jedini minus, a to je KRATKOĆA. Vrijedan je jer će vam pružiti jednu, ali vrijednu, dozu zabave, koju će svaki pravi avanturist sigurno poželjeti. Za ugodnije igranje preporučujem vam neki analogni gamepad, iako kombinacija miša i tipkovnice također nije loša. Ja ostajem optimističan te vjerujem da Ubisoft već sada sastavlja planove o novom "Princu", jer im je Prince of Persia serijal sigurno pošao za rukom, te od njega imaju velikeeee koristi, pa je velika šteta to ne iskoristiti. Već sljedeće godine nadam se da ću opet skakati po zidinama drevnog Babylona ili nekog drugog grada ili otoka Do tada nam preostaje da igramo odlični nastavak Two Thornes koji je ispunio svoja očekivanja.

Naruči
Napisano: 09.02.2006
Recenziju napisao: Goran Šaravanja
Ocjena recenzenta: Ocjena: 9 Ocjena: 9 Ocjena: 9 Ocjena: 9 Ocjena: 9 (9/10)
Prosječna ocjena posjetitelja: 8.7 (49 ocjena)    
Forum: PC igre

[ Povratak na index recenzija | Napiši recenziju | Komentiraj ]


Komentari - Stranica: 1, 2, 3, 4

 Prince of Persia: The Two Thrones
 Posjetitelj - 03.09.2010 17:07
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

ljudi pomagajte!! Nemogu proc ona 2 cudovista u vatrenom ringu..neznam kako ih ubit...nemogu im nista s macem :((

 Prince of Persia: The Two Thrones
 Posjetitelj - 08.10.2010 22:36
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

evo i mne nisam bio dugo na ovom sajtu:) jao brate mili jos nisi ni dva cudovista preso:((
ma samo lupaj po guzici onog za macem ili vidi na ytbu

 Prince of Persia: The Two Thrones
 Posjetitelj - 28.10.2010 23:33
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

http:...

 Prince of Persia: The Two Thrones
 Posjetitelj - 02.12.2010 19:21
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

lemaj onog sa sjekirom kada ti nadodje spec udarac poubijaj ih,,,vazno je samo jednog ubiti.

 Prince of Persia: The Two Thrones
 Posjetitelj - 04.01.2011 13:12
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

tek sam na pocetku igrice...dosao sam u neku sobu... ne znam dalje gdje da idem...ispod je vodopad neki... nemam gdje da skocim...dole kad skocim zaginem...imal mi neko neki prijedlog stada uradim...vracao sam se nazad...al nisam nasao logicno rijesenje...(znaci to je pocetak igrice kad naletite na 1 vodopad)

prince

 Prince of Persia: The Two Thrones
 Posjetitelj - 20.02.2011 18:15
 Moja ocjena: Ocjena: 4 Ocjena: 4 (4/10)

najlakši prince of persia dosad,malo dosadan -.- prešo ga u 2 dana,a najbolji i najtezi prince of persia je the warrior within

 Prince of Persia: The Two Thrones
 Posjetitelj - 06.04.2011 17:49
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

ja davno prešao sve ali opet igram dobra igra

 Prince of Persia: The Two Thrones
 Posjetitelj - 08.04.2011 22:15
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

Evo krenuo sam i ja prelaziti po prvi put ovu igru prije nekoliko dana..
Inače nisam ljubitelj ovakvih žanrova igara ali POP two thrones zauzima drugo mjesto na listi mojih najboljih igara.
Znam da nije mjesto ni vrijeme,ali evo da napomenem da prodajem piratske igre za PC iz kućne kolekcije za cijelu Hrvatsku.
Broj mobitela:098/990-7414

 Prince of Persia: The Two Thrones
 d-tuta- 17.01.2012 12:36
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

dečki ako znate očeli kada biti dostupan u prodaji prince of persia trilogy??

 Prince of Persia: The Two Thrones
 Posjetitelj - 08.04.2012 00:04
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

tyson hvala ti jaro ja sam skonto ...hehe

 Prince of Persia: The Two Thrones
 Posjetitelj - 31.08.2012 17:20
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

U onom vatrenom ringu prvo napadnite onog lika s mačem (bez obzira što mu je obrana neprobojna).Nakon nekoliko udaraca onaj sa sjekirom skoči na vas.Odkotrljajte se i sjekira će mu se zabiti u zemlju i zaglaviti(ako vas pogodi gubite odprilike 1/5 zdravlja).Izbjegavajte napade lika s mačem,te napadajte lika sa sjekirom.Ponovite ovo koliko je puta potrebno.Kad lik sa sjekirom izgubi dovoljno zdravlja ulazite u kratku Speed Kill sekvencu u kojoj ranjavate obojicu,odnoseći pola health bara liku sa mačem,te minorno ozljeđujući lika sa sjekirom.Ponovite dio sa napadima i izbjegavanjem dok health bar lika sa sjekirom ne bude gotovo prazan.Speed kill sekvenca se ponavlja,te u njoj finiširate lika sa mačem,ali padate na zemlju od iscrpljenosti.Dok preživjeli gleda smrt svog brata napada vas sjekirom.Dok je u skoku,Farah ga obori strjelom i ubije ga u procesu

 Prince of Persia: The Two Thrones
 Posjetitelj - 15.10.2012 20:28
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

sve je dobro u ovoj igri sve sam prešao dobra priča,a i dark prince.
(naravno i speed kill)

 Prince of Persia: The Two Thrones
 Posjetitelj - 16.11.2012 23:49
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

Koje tipke na dojstiku od ps2 treba postiskat kako bi ubio diva pomoc

 Prince of Persia: The Two Thrones
 Posjetitelj - 06.01.2013 10:56
 Moja ocjena: Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 Ocjena: 10 (10/10)

meni je gta vice city bolja probajte da je igrate da vidite evo vam sifre za vice city; onearmedbandit-bude banda mafijas
gettherefast-turbo auto
aspirine-zivoti

Komentari - Stranica: 1, 2, 3, 4

[ Napiši recenziju | Komentiraj ]


Webshop - izdvojeno
Divinity Dragon Commander (PC)
279,00 kn

RPG
American Civil War (PC)
169,00 kn

Strategija
Popis svih igra



Preporučamo korištenje MSIE 6.0, Seamonkey 1.1, FireFox 3 ili novijih uz rezoluciju 1024x768. Pitanja, pohvale ili primjedbe možete slati ovdje.