Net Bela

Uvjeti korištenja

- Naručivanje putem internet trgovine (webshopa)- Artikli s oznakom "Po narudžbi"

Artikle označane oznakom "Po narudžbi" naručujemo na vaš zahtjev. Najčešće ih naručujemo iz zemalja Europske unije te je njihov dolazak u prosijeku 5-15 radnih dana od trenutka vaše uplate. Po narudžbi tih artikala šaljemo vam ponudu za uplatu. Nakon vaše uplate aktivira se narudžba te je dostava kako smo naveli 5-15 radnih dana. Po uplati vam putem e-maila šaljemo potvrdu o uplati a po dolasku artikla račun vam šaljemo zajedno sa naručenim artiklom.

Raskid ugovora i povrat

Kupac ima pravo bez navođenja razloga da u roku od 14 dana od trentka kupnje raskine ugovor o kupnji i to na način da nas obavijesti na jedan od slijedećih načina:

- Pošalje nam e-mail sa obrazloženjem na crovortex[at]gmail.com ( [at] zamijenite sa @) ili može koristiti obrazac za raskid ugovora ispod
- Pošalje dopis na našu adresu: Crovortex, obrt za trgovinu, Cenkovečka 5, 10000 Zagreb

- Ispunite obrazac o jednostranom raskidu ugovora klikom na ovaj link: http://www.crovortex.com/site/termination-of-contr...

Povrat novca biti će izvršen najkasnije u roku 14 dana od dana zaprimanja vašeg zahtijeva o raskidu ugovora (najčešće je to povrat novca na vaš račun).

Kupac nema pravo na povrat u slučaju ako je predmet ugovora isporuka zapečaćenih audiosnimaka ili videosnimaka, odnosno računalnih programa (igara) kao što su npr. aktivacijski ključevi za video igre te nije moguće daljnje korištenje istih.