Net Bela

EVE Online besplatni 14-dnevni trial

Svim zaljubljenicima u MMOG-ove i oni koji to tek namjeravaju postati nudimo besplatni 14 dnevni trial key za igru EVE Online.

Malo o samoj igri, EVE je MMOG (massive multiplayer online game) koja se odvija u stalnom sci-fi svijetu u kojem igrači preuzimaju ulogu pilota svemirskih letjelica u potrazi za slavom i avanturama u ogromnoj i kompleksnoj galaksiji. Što se tiče same priče, ljudska rasa je kroz prirodnu crvotočinu otišla u nepoznati dio galaksije te tamo počela kolonizirati obližnje planete. Novi sustav je nazvan Eden, a njegov centar je bio EVE gate koji je vodio nazad na zemlju. Jednog dana EVE gate se urušio izazvavši pritom katastrofu neviđenih razmjera koja je uništila cijeli Eden sustav i ostavila mnoštvo malih izoliranih kolonija. Danas, nekoliko tisuća godina kasnije 5 od tih kolonija je preraslo u carstva, pod nazivima Amarr Empire, Gallente Federation, Caldari State, Minmatar Republic i Jovian Empire, koja kontroliraju svijetu unutar igre.

Inače specifično za ovu igru je da, za razliku od većine ostalim MMOGova, ne dijeli igrače na "instance" istog svijeta već su apsolutno svi igrači u istom svijetu. Svi zainteresirani mogu besplatni 14 dnevni trial key preuzeti ovdje.

  • Napisano: 13.10.2005. 20:09:26, napisao: admin