Net Bela

Tarzan, Nasljedstvo, 2 plavuše (11660 pregleda)

Sjedi Tarzan u prašumi na obali rijeke i peca. Zamišljen, gledajući u plovak odjednom čuje glas:
"Ej, Tarzane p... k....!"
Tarzan se okrene, razgleda okolo ali nikog ne vidi. Nastavi dalje pecati, kad opet onaj glas:
"Ej, Tarzane p... k....!"
Tarzan se naglo okrene i spazi papagaja na jednoj grani. Krikne, skoči i pojuri za papagajom sve dok ga nije stigao. Sčepa ga za vrat i počne ga daviti govoreći:
"Ti meni to da kažeš pernati stvore, tako nešto da ti više nikad nije palo na pamet!"
"Nisam ja, to te krokodil zajebava! Eno ga pored onog gustiša!"
Skoči Tarzan sa grane u vodu i počne juriti za krokodilom, stigne ga, izvuče na obalu, gurne mu ruku u usta do repa i izvrne ga kao čarapu i baci ponovo u vodu. Sjedne i nastavi pecati. Krokodil, sav u čudu, pogleda u tarzana i reče:
"JE ZANTAR SIPU RACKU!!!!"

Napisao: Simic74


18-godišnja djevojka se povjeri majci i kaže joj da joj menstruacija kasni već dva mjeseca. Vrlo zabrinuta, majka odlazi u ljekarnu kupiti test trudnoće i rezultat pokazuje da je trudna. Viče, proklinje, plače:
- "Tko je svinja, želim znati, sad to ideš reći svome ocu..."
Kad je napokon ostala sama, djevojka je obavila jedan telefonski razgovor. Pola sata kasnije potpuno novi Ferrari se zaustavlja ispred njihove kuće. Zreo, dostojanstven gospodin obučen u vrlo skupo odijelo izlazi iz auta i ulazi u kuću. On sjedi u dnevnom boravku s roditeljima i djevojkom i kaže im:
- "Dobar dan, vaša me kći informirala o problemu. Ja se, ipak, ne mogu oženiti s njom zbog moje osobne obiteljske situacije, ali mogu preuzeti odgovornost i poduzeti nešto. Ako se rodi djevojčica, prepisat ću joj tri dućana, dva udobna apartmana, vilu na plaži i bankovni račun s 500.000 $. Ako se rodi dječak, dobit će dvije tvornice, uz 500.000 $. Ako se rode blizanci, svaki od njih će dobiti tvornicu i 250.000$. Ako nekim slučajem dođe do spontanog pobačaja..."
U tom trenutku otac, koji je šutio čitavo vrijeme, stavi ruku čovjeku na rame i kaže mu:
- "Jeb.. ćeš je opet!!"

Napisao: 2Furious


Gleda se plavuša u ogledalo i kaže drugoj:
- "Gle! Ja u zrcalu!"
Ova se okrene, uzme zrcalo i kaže:
- "A jesi ružna!"