Net Bela

Hitlerov govor, Kava, Globalizacija (10308 pregleda)

Hitler održava govor i netko kihne.
Pita Hitler: "Ko je kihnuo?"
Nitko ništa ne odgovori pa Hitler strelja prvi red i nastavi s govorom.
Netko opet kihne i Hitler pita "Ko je kihnuo?"
Opet nema odgovora pa Hitler pošalje 2. red na streljanje i nastavi s govorom.
Netko opet kihne i Hitler pita "Ko je kihnuo?"
Ovoga puta vojnik koji je kihnuo nalazio se u trećem red pa je pomislio da je bolje da se javi jer će sada ionako treći red streljat.
I javi se on da je kihnuo, a Hitler mu na to: "Nazdravlje vojniče."

Napisao: d


Haso ode kod doktora.
Doktor pita koji je vas problem.
Haso priča doktoru, i kaze mu:
Ovako doktore, ja prije mjesec dana došao malo ranije s posla i vidim Fatu i mog najboljeg prijatelja Sulju goli u krevetu. Ja uzmem pištolj da ubijem Sulju, kaže Suljo stani ako me ubiješ ti ode pod robiju, ja u grob, a Fata sama sa djecom. Suljo kaže dadni čovjeku kavu da se smiri. Ja popijem kavu. I tako više puta Fata i Suljo u krevetu ja opet popijem kavu.
Doktor pita: šta ja imam sa time.
Haso odgovara: Oćel meni tolika kava naškoditi?


Pitanje:
Što je GLOBALIZACIJA?
Odgovor:
Smrt princeze Dijane.
Pitanje:
Kakve veze ima princeza Dijana s GLOBALIZACIJOM?
Odgovor:
Engleska princeza s Egipćaninom zaručnikom imala sudar u francuskom tunelu vozeći se u njemačkom automobilu koji ima nizozemski motor, a vozio ga pijani Belgijanac opijen škotskim whiskyem, dok su ih slijedili talijanski paparazzi, na japanskim motorima. Princezin život pokušali su spasiti američki liječnici upotrebljavajući brazilsku medicinu. Ovo Vam piše Bosanac upotrebljavajući Bil Gatesovu tehnologiju i ovo vjerojatno čitate na kompjutoru koji je upotrijebio tajvanske čipove, a buljite u korejski monitor koji je sastavila jeftina radna snaga Bangladeša radeći u Singapuru. Sve to transportirali su vozači iz Indije, a oteto je u Indoneziji, iskrcano na Siciliji, transportirao konačno do Vas vozač iz BiH ...

Napisao: Azermyth