Net Bela

Pro Evolution Soccer 2012

Pro Evolution Soccer 2012Konami je objavio prvi od dva demoa.

Novi nastavak u popularnoj nogometnoj franšizi donosi mnoga poboljšanja u svim segmentima igre, a ponajviše pažnje usmjereno je na umjetnu inteligenciju suigrača. Suigrači će pružati bolju podršku u napadu omogućavajući otvoreniji stil igre, no markiranje i čuvanje protivničkih igrača je isto unaprijeđeno. Obrambeni igrači će se osloniti na svoju snagu i stas kako bi prisilili napadače na gubljenje lopte.

PES 2012 će opet sadržavati službene licence za UEFA Champions League i UEFA Europa League natjecanja.

U razvoju od developera Konami, Pro Evolution Soccer 2012 izlazi 14. listopada ove godine za PC, Xbox 360, PS3, Wii, PSP i PS2.

Ovaj prvi demo se temelji na prevjuu igre, kojim Konami želi igračima prikazati što mogu očekivati od novog nastavka. Demo donosi šest timova (Manchester United, AC Milan, FC Porto, S.S.C Napoli, Santos FC i C.A. Panarol) u desetominutnim utakmicama. Također, igrači mogu isprobati nove Challenge Training elemente. Za preuzimanje kliknite ovdje.

Konami će objaviti i drugu inačicu demoa, koja će se odražavati na konačnu igru. Najavljen za sredinu mjeseca rujna, demo će sadržavati desetominutne utakmice s timovima Tottenham Hotspur, FC Bayern Munich, FC Internazionale Milano, Rangers FC, Club America i Sport Club Internacional.

  • Napisano: 23.08.2011. 14:43:07, napisao: admin